Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda
Çıkarırken benim de canım yandı ama bantı parmaktan çıkarırken gibiydi çok fazla değil yara bile oldu ama bebek için değer dedim katlandım canım..
Yakı bel soğukluğunuz varsa o arayı kapatmak yumurtlamayı desteklemek için yapılan bir bant canım eczanelerde 7tlye 5 TL’ye var hangisini dilerseniz alın.. kalça üstü kasıklarınıza doğru yapıştırın.. yanmayı ertesi gün kaşıntı yapana kadar hissedersiniz kaşıntı yaparsa çıkarıp yenisini takmak durumda kalıyorsunuz ben kaşıntısına dayanamadım çok tatlı geldi ama 24 saat götürdü rahat..
Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda
Çıkarırken benim de canım yandı ama bantı parmaktan çıkarırken gibiydi çok fazla değil yara bile oldu ama bebek için değer dedim katlandım canım..
Yakı bel soğukluğunuz varsa o arayı kapatmak yumurtlamayı desteklemek için yapılan bir bant canım eczanelerde 7tlye 5 TL’ye var hangisini dilerseniz alın.. kalça üstü kasıklarınıza doğru yapıştırın.. yanmayı ertesi gün kaşıntı yapana kadar hissedersiniz kaşıntı yaparsa çıkarıp yenisini takmak durumda kalıyorsunuz ben kaşıntısına dayanamadım çok tatlı geldi ama 24 saat götürdü rahat..
Hemen kullandığım ay hamile kaldım canımhayıt otu bir çay kaşığı haşlanmış suda iki dakika beklet sen iç, çakşır otunu kaynamış suda iki dakika beklet eşin içsin. Bu arada ginseng macunu aktardan alabilirsin bir kaşık günde tatlı kaşığı yesin sende kuru incir bir tane günde yemeye çalış canım. Eczanede Yakı var onu da adetten sonra 3-5 gün taktım kaşındırdığı için çıkartıp hemen peşine bir kere daha taktım yenisini böyle böyle o ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür dualarımı eksik etmedim. En kısa zamanda denersen sonuçlarını merak ediyorum haber edersin canım.. önce Allah’ın izniyle sonra bitkilerin desteğiyle verirse olur rabbim.. sonuçta bitkiler de rabbimden kadınlar ve erkekler için katkısı kanıtlanmış bitkiler bunlar..
Ben kimyasal gebelik yaşadım kızlar sebebi pıhtılaşma görünüyor doktora gideceğim iğne ve corasprin gerekecek sanırım.. tekrar tüm bu yaptıklarımı inşaallah Mayıs ayında hamile kalmak üzere uygulayacağım. Rabbim tekrar bu mutluluğu nasip etsin..
hepbirlikte hamile kalmak üzere.. kullanan olursa burada birlikte paylaşım yapıp birbirimize destek olabiliriz..
Anne olmayı dileyen herkese..ahdım vardı eğer hamile kalırsam konu açıp bilgi vereceğim herkese diye sizlere üye olup hemen yazmak istedim..
Hayıt otu tohumu suyu içtim günde bir bardak kuru incir yedim, eşime de çakşır köküotu suyu içirdim günde bir bardak ve ginseng macunu yedirdim. Bir ayda hamile kalmamı önce Rabbim sonra bunların desteğiyle sağlamış oldu.. Bitkisel kürlerden faydalanmanızı tavsiye ederim ayrıca Yakı da kullandım. Bir kişiye faydası dokunursa diye bu konuyu açtım buraya..
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah adetimin 15. Günü bende yakı bantı yapıştırıp dayanabilirsen 3 gün tutmayı düşünüyorum hayırlısı artık bu bant için belli bir gün varmı acaba herhangi bir gün yapıştırılsa oluyor mu takvime göre benim yumurtlama zamanım ama ovülasyon yaptım çift çizgi yok