- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
MaşaAllah sen baya ilerlemişsin ben senin niyetine başlayacaktım şimdi sıra sendeBen herkese okuyorum sırayla mesela 707 100 97 olarak okuyorum 8.kisiyi okudum
Bende sırayla gidiyorumBende böyle okuyorum, bende 9.kişideyim
Allah kabul etsin inşallahMaşaAllah sen baya ilerlemişsin ben senin niyetine başlayacaktım şimdi sıra sende
Listedeki tüm arkadaşlarıma okudum rabbim kabul etsin'' İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Bu ayeti kerime geceleri okunmalıdır.
Üç ay boyunca her gece 1267 kez okunması önemlidir.
Hicr 15/86 ayetidir.
Türkçe meali ''Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir' anlamındadır.''
Allâhümme ya evvelü 100 adet
Allahümme ya varis 707 adet
Listemiz
Herkes :. Adet
Dua sahibi :. Adet
'' İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Allâhümme ya evvelüadet
Allahümme ya varisadet
1. A Adesadra
2.MoonfacedMom (sevgi)
3. @CherryQueen
4.Mylv48 (aysun)
5. A arkadasimes (serap)
6.gecenin_resmi (Esra)
7. Z zinciriye (elanur )
8. M Morhll (bahriye )
9.burcusami
10. V Vavin
11.HejaR12
12. A Aponjj (zehra)
13.Oriana
Bütün liste için okuyan bildirim yapsın. Ramazanın son günü okuma bitecektir.
Allah razı olsun canım, Rabbim kabul eylesinListedeki tüm arkadaşlarıma okudum rabbim kabul etsin
Canım ramazanın son günü akşam kalanı dersin sayıdan düşerek okuruz ramazanda okunması daha etkili bu ayetinMoonfacedMom canım ben 6.kişiye geçtim ama yetistiremeyebilirim,ramazan sonuna kadar,biraz uzun süruyor okuması ,yarın yolculuk yapacağız,bayram sonuna kadar bitirsek olur mu? Daha erken bitirirsem haber veririm ,ama bilemiyorum
Amiin canım hepimizinkiniAllah razı olsun canım, Rabbim kabul eylesin
Benim de son bı zikir kaldi çok şükürKızlar ne durumdasınız okuyormusunuz
Yok uzamadı yarın bitiriyoruz canmAllahummmr ya varıs okuması cok uzun sürüyor bayramın son gunune uzamasina sevindim bende yetistiremicektim..
Ya yanlış okumuşum benim yetistirmem cok zor cok uzun sürüyorYok uzamadı yarın bitiriyoruz canm
Gayret et canm kalanı sayıdan düşer birlikte bitiririzYa yanlış okumuşum benim yetistirmem cok zor cok uzun sürüyor
Hızlandım diğer okumalarimi erteledim bitiricem ins yarin aksama kadarGayret et canm kalanı sayıdan düşer birlikte bitiririz
Bende öyle yaptm bunu bitirip diğerlerine ağırlık vericemHızlandım diğer okumalarimi erteledim bitiricem ins yarin aksama kadar
Tamam canm hepimiz akşama kadar bitirelim inşallahKızlar ben okuyorum. Allah nasip ederse yarın akşama bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?