- Konu Sahibi MoonfacedMom
Beni de eklermisnz listeye rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok aşırı değil ama kilo problemim var. 155 boyum 58 kiloyum. Hemen çocuk istemiyorum ama nişanlım prezervatif kullanmak istemiyor. Bende doğum kontrol hapı kullanırsam hormonlarım bozulur sonra da hamile kalamam diye korkuyorumKilo probleminiz varmı bide ilk aydan bebek istiyorsanız düğünden önceki 3 ay folik asit kullanın
Evet bu ay ilk defa kullandim regl ile beraber 21 gun kullandım sonra kestim eşim hala kullanıyor. Bakalım ne olacak Faydaları sunlarmis:Kızlar hamilelikle alakalı diye topik bi sorum var bilenler varsa udi hindi ve çoban çökerten duydunuzmu hiç yada kullandınız mı
Kuzum bende içebilirim demi erkekler için daha çok diye duydum ama enfeksiyon var bendede çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah şifa olur bişeylere vesile olurEvet bu ay ilk defa kullandim regl ile beraber 21 gun kullandım sonra kestim eşim hala kullanıyor. Bakalım ne olacak Faydaları sunlarmis:
- Sporcular fiziksel performansı arttırıcı etkileri nedeniyle çoban çökerten bitkisinden faydalanabilir. Kas gücünü arttırdığı gibi, vücut dayanıklılığı da arttırır.
- Kullananlara ruhsal ve duygusal açıdan zindelik verir.
- Erkeklerde beyinden hipofiz bezinden salgılanan testosteron hormonunu arttırır, andropozun etkilerini azaltır.
- Erkeklerde prostat iltihabını önler ve prostat gelişiminin olmamasını sağlar.
- Erkeklerin sperm kalitesini arttırmakta ve sayısının artmasına sebep olmaktadır. Ayrıca ereksiyon sorunlarının giderilmesi için kullanılır.
Afrodizyak etkisiyle cinsel fonksiyonların desteklenmesinde etkisi bulunmaktadır.- Şeker hastalarında, damar tıkanıklığı olanlarda faydalı olur.
- Yüksek tansiyon hastalarında dengeleyici olarak kullanılır.
- Gözlerdeki bazı sorunlarda çoban çökerten bitkisi tavsiye edilir.
- Vücudun direncini arttıran şifalı bir bitkidir.
- Damarlarda oluşan plakların giderilmesinde etkilidir. Bu nedenle kalp hastalıklarından koruyucu etkisi bulunmaktadır.
- Kadınlarda yumurtlama sorunlarının giderilmesinde ve kısırlık tedavisinde destekleyici olur.
- Kolesterolün ve kan yağlarının dengelenmesinde etkilidir.
- Böbrek rahatsızlıklarında, böbrek kumu ve taşının düşürülmesinde kullanılır.
- İdrar yolları için doğal bir antiseptik özelliğine sahiptir. İdrar kaçırma, idrar yollarında kanama, ağrılı idrar yapma gibi etkileri düzeltir.
- Kadınlarda rahmin büyümesini destekler, adet dönemlerindeki ağır kanamaları engeller.
- Kadınlardaki hormon dengesinin kurulmasına yardımcı olur. Adet öncesinde ve menopoz döneminde olan sorunların azaltılmasını sağlar.
- Hamilelik döneminde yaşanabilecek düşüklerin engellenmesinde etkilidir.
Bence sayı iyi canım ama siz bilirsiniz1. A Adesadra
2. MoonfacedMom
3. mavispreyboya
4. Mylv48
5. A arkadasimes
6. gecenin_resmi
7. Z zinciriye
8. M Morhll
9. burcusami
10. V Vavin
11. HejaR12
Kızlar 11 kişiyiz. Kişi başı 115 adet düşüyo bekleyelim mi biraz daha
Tabi kadin hormonlarını da duzenliyormuşKuzum bende içebilirim demi erkekler için daha çok diye duydum ama enfeksiyon var bendede çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah şifa olur bişeylere vesile olur
Adetliyken okunuyo diye biliyorum tekrar bi AraştıraymBenim için sıkıntı değil her an başlayabiliriz, yalnız birşey soracağım 4 5 güne hastalanacağım, o zaman okunur mu bu ayet, hastalanınca ne yapacağız
Liste kapandımı ben bugün başlayacağım. Zikirler yazdığın sayı ile olacak değilmi. Yani toplam her gece 922 adet tesbihat çekeceğiz. Doğrumu anladım'' İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Bu ayeti kerime geceleri okunmalıdır.
Üç ay boyunca her gece 1267 kez okunması önemlidir.
Hicr 15/86 ayetidir.
Türkçe meali ''Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir' anlamındadır.''
Allâhümme ya evvelü 100 adet
Allahümme ya varis 707 adet
Liste kapanmadı daha canm. İsimlerini vermek isteyenler yazsın isimle dua edilince daha makbul. Çoğunluk kapatalım derse kapatıcam. Evet 115 üstteki ayet 100 Allahümme ya evvelü 707 Allâhümme ya varisListe kapandımı ben bugün başlayacağım. Zikirler yazdığın sayı ile olacak değilmi. Yani toplam her gece 922 adet tesbihat çekeceğiz. Doğrumu anladım
Tamam adım Esra. Liste sayısı makul bence. Bittikçe başa alırızListe kapanmadı daha canm. İsimlerini vermek isteyenler yazsın isimle dua edilince daha makbul. Çoğunluk kapatalım derse kapatıcam. Evet 115 üstteki ayet 100 Allahümme ya evvelü 707 Allâhümme ya varis