• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için dua ediyoruz 👶

Kızlar herkese okunması önemli olan nasıl bağışladığınız önemli değil. Niyetimiz önemli herkes nasıl kolayına geliyorsa öyşe yapsn. Bende hepsini okuyup tek tek bağışlayacağm

MoonfacedMom MoonfacedMom canım ben 6.kişiye geçtim ama yetistiremeyebilirim,ramazan sonuna kadar,biraz uzun süruyor okuması ,yarın yolculuk yapacağız,bayram sonuna kadar bitirsek olur mu? Daha erken bitirirsem haber veririm ,ama bilemiyorum

'' İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."

Bu ayeti kerime geceleri okunmalıdır.
Üç ay boyunca her gece 1267 kez okunması önemlidir.
Hicr 15/86 ayetidir.
Türkçe meali ''Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir' anlamındadır.''

Allâhümme ya evvelü 100 adet

Allahümme ya varis 707 adet

❤️❤️Listemiz ❤️❤️

Herkes : 9️⃣7️⃣. Adet

Dua sahibi : 1️⃣0️⃣3️⃣. Adet

⬇️ ⬇️ ⬇️

'' İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."

Allâhümme ya evvelü 1️⃣0️⃣0️⃣ adet

Allahümme ya varis 7️⃣0️⃣7️⃣ adet

1. A Adesadra

2. MoonfacedMom MoonfacedMom (sevgi)

3. @CherryQueen

4. Mylv48 Mylv48 (aysun)

5. A arkadasimes (serap)

6. gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra)

7. Z zinciriye (elanur )

8. M Morhll (bahriye )

9. burcusami burcusami

10. V Vavin

11. HejaR12 HejaR12

12. A Aponjj (zehra)

13. Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye.

Bütün liste için okuyan bildirim yapsın. Ramazanın son günü okuma bitecektir.
Listedeki tüm arkadaşlarıma okudum rabbim kabul etsin🤲🏻🤲🏻

MoonfacedMom MoonfacedMom canım ben 6.kişiye geçtim ama yetistiremeyebilirim,ramazan sonuna kadar,biraz uzun süruyor okuması ,yarın yolculuk yapacağız,bayram sonuna kadar bitirsek olur mu? Daha erken bitirirsem haber veririm ,ama bilemiyorum
Canım ramazanın son günü akşam kalanı dersin sayıdan düşerek okuruz ramazanda okunması daha etkili bu ayetin

Allahummmr ya varıs okuması cok uzun sürüyor bayramın son gunune uzamasina sevindim bende yetistiremicektim..

Arkadaşlar az gayret edin ramazanda bitirelim. Ertelemeyelim ben 1 gecede hem ayeti hem 1 esmayı bitirdim ya varis te yarı oldu gayret ederseniz olacak inanıyorum

Back