aynıı bnm esımle yasadıklarımm bunlardan ıbarettttt kelımesı klımesınekisaca soyle soylim bosalmadan once nefes alisverisi hizlanir ve bunu farkedersin gelecegi zamani kendisi ayarlayabilirde benim esim gelmeden once sik nefes alir verir geleceginide bilir geliyo der ve geldikten sonra o sekilde 3 4 dk bekleriz sonrasida cok yorgun olur uyuyakalir tam bosalmaya yakin banyoya gidiyo olabilir peki hemen banyo mu yapar beklemezmi
Eğer Eşiniz az boşalıyorsa dışarı çıkmaya bilir ayrıca sizin bunu hissetmeniz gerekiyordu gelip gelmediğini.o halde eşimden sperm gelmiyor mu acaba
canımMerhaba kızlar size sormak istediğim şu geçen ay 19 aralıkta adet görmem lazımdı fakat 6 günle gecikti 26 sında adet gördüm ondan sonra benim göğüslerim adet öncesi şişer sonrasında da normal haline döner fakat benim dikatimi çeken şu adetten 1 hafta sonra göğüslerim tekrar şişti ve areolada hafif bir yanma var ve meme ucunda soyulma sık tuvalete gidiyordum ama miğde bulantısı yok sadece bir kaç defa sigaradan tiksindim kasıklarımda bazen bişey pit pit atıyor acaba hamilemiyim. ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BRAKMASIN
kendini hamile gibi hissetmen guzel cnm ins. oylesindir ama takvime gore uygun gun degil onemli olan senin ne zaman yumurtlamanin gerceklesip catladigi bunun icinde dr ultrasonla bakarak anlasilabiliyo her kadinin farkli oluyo yumurtlama gunu birde sicak basmasi ve mide bulantisi adet olacagim zaman olur bende adetine daha 17 gun var diyosun o zmna kadarda gun asiri iliskiye gir derim benim fikrim bu tabi birde benim basimdan hamilelik gecti dusukle sonuclandi 1 aydan once hicbirsey farkedilmiyo belirtiler 1 aydan sonra
Sanmıyorum.Eğer Eşiniz az boşalıyorsa dışarı çıkmaya bilir ayrıca sizin bunu hissetmeniz gerekiyordu gelip gelmediğini.
kızlar yarın adet olmam lazım ama adet olucak hiç bir belirtim yokMerhaba kızlar size sormak istediğim şu geçen ay 19 aralıkta adet görmem lazımdı fakat 6 günle gecikti 26 sında adet gördüm ondan sonra benim göğüslerim adet öncesi şişer sonrasında da normal haline döner fakat benim dikatimi çeken şu adetten 1 hafta sonra göğüslerim tekrar şişti ve areolada hafif bir yanma var ve meme ucunda soyulma sık tuvalete gidiyordum ama miğde bulantısı yok sadece bir kaç defa sigaradan tiksindim kasıklarımda bazen bişey pit pit atıyor acaba hamilemiyim. ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BRAKMASIN
Inşallah hamile kalmak isteyenler tez vakitte hamile kalir allah herkese nasip etsin bende istiyorum ama ya tutmuyo yada olmuyo
Canm cok kafana takma pskolojkte olabilr bnmde midem bulaniodu kasigimda batma oluyodu seviniyodum adetim 2 gun gecikti test yaptm negatif ve ogleden snra adet oldm cok uzulmstmCanim birsey sorcam Sana bu ay yumurtama dönemimde denedik şuanda ara ara başım dönüyor midem bulanıyor ama çok değil kasigim ani hareketten dolayi batıyor neden acaba? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?