hamile kalmak çok istiyorum ama kimseye soramıyorum lütfen bilgilendirirmisiniz..

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
98
46
Kahramanmaraş
arkadaşlar sormaya çekiniyorum ama. kimseye soramadığım için en azından sizlerin yardımcı olmasını istedim..
eşim ve ben 37 yaşındayız ikinci çocuğuma hamile kalmayı çok istiyorum. fakat eşimle son 2 beraberlik sonunda vajinamdan sıpermler geri gelmiyor ..fakat eşime sorduğumda eşim gerçekleştiğini söylüyor.. Sizce vajinadan spermin geri akmaması çok afedersiniz boşalmadığınımı gösteriyor..Bu şekilde hamile kalan var mı.yoksa vajinadan spermin geri akmama durumları olabilir mi
kimseye soramadığım için beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..teşekürler..

Son düzenleme:
gelmiyosa zaten dogru yere ulaşmış olmuyormu ? gercı her ne kadar ulaşırsa ulaşsın bi miktar geri akıyo gibi oluyo sanırım...kesin bişey diyemiycem valla...

Ikinci cocuga diyosunuz ilk gebeliginiz nasil oldu acaba o yoldan dewam yani:KK46::110::anneadayı:

Aslinda gelmemesi lazim ama bi miktari da olsa gelir.az da olsa gelir yani :KK69:

arkadaşlar sormaya çekiniyorum ama. kimseye soramadığım için en azından sizlerin yardımcı olmasını istedim..
eşim ve ben 37 yaşındayız ikinci çocuğuma hamile kalmayı çok istiyorum. fakat eşimle son 2 beraberlik sonunda vajinamdan sıpermler geri gelmiyor ..fakat eşime sorduğumda eşim gerçekleştiğini söylüyor.. Sizce vajinadan spermin geri akmaması çok afedersiniz boşalmadığınımı gösteriyor..Bu şekilde hamile kalan var mı.yoksa vajinadan spermin geri akmama durumları olabilir mi
Ikinci cocuga diyosunuz ilk gebeliginiz nasil oldu acaba o yoldan dewam yani:KK46::110::anneadayı:

aynı problem arada bendede oluyor hatta şüphede kalıp esıme soruyorummm amaa yınedee bır sonuc alamıorm bazen o bosaldm dese de arada ayaga kalktgnda elbette fazlalıkların gerı gelmesı lazm

Merhaba kızlar size sormak istediğim şu geçen ay 19 aralıkta adet görmem lazımdı fakat 6 günle gecikti 26 sında adet gördüm ondan sonra benim göğüslerim adet öncesi şişer sonrasında da normal haline döner fakat benim dikatimi çeken şu adetten 1 hafta sonra göğüslerim tekrar şişti ve areolada hafif bir yanma var ve meme ucunda soyulma sık tuvalete gidiyordum ama miğde bulantısı yok sadece bir kaç defa sigaradan tiksindim kasıklarımda bazen bişey pit pit atıyor acaba hamilemiyim. ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BRAKMASIN

o spermlerden buyuk kismi disari akar zaten hamile kalmak icin 1 damlasi yetiyo gerisi disari cikiyo bende 1 gun boyunca ara ara disari akar bazen ertesi gune bile akabiliyo bence esin cocuk istemedigi icin bosalmiyo die dusunuyorum kendince korunuyo

:kk77: kendimi hamileyim gbi hissediyorum ama her seferinde hasta oluyorum hayal kirikligina ugruyorum her seferinde takvime gore en uygun gun beraber olduk bakalim daha hastaligima 17 gün var ve gaz sancilari mide bulantisi var cokda sıkılıyorum bazen sicak basmalarimda cok oluyo bana bişey soyleyin lutfen bu belirtiler hamilelik belirtilerindenmi:KK56:

:kk77: kendimi hamileyim gbi hissediyorum ama her seferinde hasta oluyorum hayal kirikligina ugruyorum her seferinde takvime gore en uygun gun beraber olduk bakalim daha hastaligima 17 gün var ve gaz sancilari mide bulantisi var cokda sıkılıyorum bazen sicak basmalarimda cok oluyo bana bişey soyleyin lutfen bu belirtiler hamilelik belirtilerindenmi:KK56:
kendini hamile gibi hissetmen guzel cnm ins. oylesindir ama takvime gore uygun gun degil onemli olan senin ne zaman yumurtlamanin gerceklesip catladigi bunun icinde dr ultrasonla bakarak anlasilabiliyo her kadinin farkli oluyo yumurtlama gunu birde sicak basmasi ve mide bulantisi adet olacagim zaman olur bende adetine daha 17 gun var diyosun o zmna kadarda gun asiri iliskiye gir derim benim fikrim bu tabi birde benim basimdan hamilelik gecti dusukle sonuclandi 1 aydan once hicbirsey farkedilmiyo belirtiler 1 aydan sonra basliyo

o spermlerden buyuk kismi disari akar zaten hamile kalmak icin 1 damlasi yetiyo gerisi disari cikiyo bende 1 gun boyunca ara ara disari akar bazen ertesi gune bile akabiliyo bence esin cocuk istemedigi icin bosalmiyo die dusunuyorum kendince korunuyo
aslında onu hiç düşünmemiştim. fakat banyoya gidene kadar boşalmıyor banyoya kadar kendini tutabilir mi..Ayrıca o anda hemen çektirmiyorum,biraz bekletiyorum.bilmiyorum ama.. beni bilgilendirirseniz sevinirim..teşekürler

aslında onu hiç düşünmemiştim. fakat banyoya gidene kadar boşalmıyor banyoya kadar kendini tutabilir mi..Ayrıca o anda hemen çektirmiyorum,biraz bekletiyorum.bilmiyorum ama.. beni bilgilendirirseniz sevinirim..teşekürler
kisaca soyle soylim bosalmadan once nefes alisverisi hizlanir ve bunu farkedersin gelecegi zamani kendisi ayarlayabilirde benim esim gelmeden once sik nefes alir verir geleceginide bilir geliyo der ve geldikten sonra o sekilde 3 4 dk bekleriz sonrasida cok yorgun olur uyuyakalir tam bosalmaya yakin banyoya gidiyo olabilir peki hemen banyo mu yapar beklemezmi

Back