• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmadan önceki aylar adet düzensizliği yaşayanlar buraya :))

Happy Meal

Rabb'im sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.156
1.185
248
arkadaşlar 70 gunluk bi gecikmenin ardından söktürücüyle regl oldum ama çok da heveslenmiştim acaba hamile miyim diye buyuklerimden ve yasayanlardan duyduguma göre hamile kalmadan önce böyle sekmeler olabiliyormuş.yaşayanlar benimle paylaşabilirlerse çok sevinirim.umudum içimde deniz olduda :)

arkadaşlar 70 gunluk bi gecikmenin ardından söktürücüyle regl oldum ama çok da heveslenmiştim acaba hamile miyim diye buyuklerimden ve yasayanlardan duyduguma göre hamile kalmadan önce böyle sekmeler olabiliyormuş.yaşayanlar benimle paylaşabilirlerse çok sevinirim.umudum içimde deniz olduda :)

Ben 5 aylik evliyim son 3 aydir gecikmeli oluyorum ayni senin gibi uzun suren gecikmeler ... hatta yine bu ay gecikti 25 gun ama olmadim dr adet olman icin bi engel yok diyodu. gecen gece siddetli kasik agrisiyla acile gittim hcg testi negatif. dr t.i.t de yaptirdi meger bobreklerimde kum varmis o yuzden adet olamiyomusum. Bi doktora gitmeni tavsiye ederim

cnm bennımde ıolmustu ben dr a gıttım adet olmayı ıstememek baskı yapıp adet olmayı engellıyomus stres anlıcagın

Ben 5 aylik evliyim son 3 aydir gecikmeli oluyorum ayni senin gibi uzun suren gecikmeler ... hatta yine bu ay gecikti 25 gun ama olmadim dr adet olman icin bi engel yok diyodu. gecen gece siddetli kasik agrisiyla acile gittim hcg testi negatif. dr t.i.t de yaptirdi meger bobreklerimde kum varmis o yuzden adet olamiyomusum. Bi doktora gitmeni tavsiye ederim

allah korusun dr bana tum testleri uyguladı çok şükür bir sorun yokmu.umarım en kısa zamanda sen dde iyileşir bebeğini kucağına alırsın arkadaşım...

cnm bennımde ıolmustu ben dr a gıttım adet olmayı ıstememek baskı yapıp adet olmayı engellıyomus stres anlıcagın

yani çok düşünmüırum bu konuyu am vucut düşünüo belli ki allah heğimize nasip etsin

Ben son 3adetimi 2ayda bir oluyordum herşey normalken en sonunda hamile olduğumu öğrendim canım :)

bende ilk gebeligimden sonra hep düzensiz adet oldum genelde 2-3 ayda bir oluyordum. son 6 aydir regl olmam icin dogum kontroll hapi kullaniyordum sonrasi adet oluyordum. adetimin 3. gününde klomen kullandim 5 gün boyunca ve dördüncü denemede gebe kaldim allahima bin sükür suan 13. haftalik gebeyim. allah tüm isteyene versin insalllahhh. :49:

bende ilk gebeligimden sonra hep düzensiz adet oldum genelde 2-3 ayda bir oluyordum. son 6 aydir regl olmam icin dogum kontroll hapi kullaniyordum sonrasi adet oluyordum. adetimin 3. gününde klomen kullandim 5 gün boyunca ve dördüncü denemede gebe kaldim allahima bin sükür suan 13. haftalik gebeyim. allah tüm isteyene versin insalllahhh. :49:

aminnnnn klomen kullanımı hakkında bilgi sahibi değilim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.kızlar eşlerimiz belki belli etmiyorlar ama en az bizim kadar hevesleniyorlar bunu hissedebiliyorum.

bende son adetimde döngülerim 28 günde bir iken o ay 4 gün geçmişti üzerinden..
sonraki ayda hamile kaldım:27::27:
ama düşük oldu sonra:50::50:

bende son adetimde döngülerim 28 günde bir iken o ay 4 gün geçmişti üzerinden..
sonraki ayda hamile kaldım:27::27:
ama düşük oldu sonra:50::50:

rabbim hayırlısıyla en erken zamanda kucağını doldurmanı yazmış olsun arkadaşım.her şey gönlündeki gibi olsun.

Arkadaslar hep duzenli olan adetim hayatim boyunca ilk defa gecikti 5gun adet olmadim 6.gun yogun sancilarla adet oldum bebek dusundugumuz icinde ilk defa bu ay korunmamistim vucut kendini mi hazirliyor acaba,ben ovulasyonu bu gecikmeden dolayi bu ay nasil hesaplamaliyim???

Ben korunmayi biraktigimda mayisti. Haziranda temmuzda agustosta normal adetim geldi eylulde erken geldi ekimde zamaninda geldi kasimda gelmedi araligin basinda geldi ve o ay hamile kaldim simdi ikinciyi istiyoruz ilk denememdi olmadi ama adetim 9 gun gec kaldi insallah bu sefer olur :) rabbim herkese bu duyguyu tattirsin:49:

Back
X