hamile kalmadan önce rüyalar gördünüz mü?

betul5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
61
5
mehaba arkadaslar 1 yıldır evliyim son 15 gundur ruyamda sürekli bebegimin oldugunu ve onunla oynadıgımı onu sevdıgımı göruyorum. sız hamile klamadan önce böyle ruyalar gördünüz mü? hamile kalacagımı mı hissediyorum acaba?

arkadaşım ben de kendi bebegimin oldugunu görmedimde hamile arkadaşımı görüyordum üst üste
sonra hamile oldugumu ögrendim şu anda hamişim 13 hafta bitti
darısı sana inşlh
bebgin olması için kafana çok takıyorsn ondanda rüyana girer sakin ol allahım zamanını biliyor dua et

Biraz bilinçaltımızda yoğun olarak bebekle uğraşınca gece rüyalarımızada giriyor... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş.

Biraz bilinçaltımızda yoğun olarak bebekle uğraşınca gece rüyalarımızada giriyor... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş.

arkadaşlar cok sağolun aslında cok da takmıyorum kafama ama rüyalarımda görmeye baslayınca cok heveslendım gercek olsun istedim allah herkese nasip eder insallah :)

arkadaşım ben de kendi bebegimin oldugunu görmedimde hamile arkadaşımı görüyordum üst üste
sonra hamile oldugumu ögrendim şu anda hamişim 13 hafta bitti
darısı sana inşlh
bebgin olması için kafana çok takıyorsn ondanda rüyana girer sakin ol allahım zamanını biliyor dua et

Allah bebeğini kucagına almayı nası etsın darısı da isteyen herkese olsun hamilelerin duaları geri çevrilmez derler sen de bizler için dua et biz de hamiş olalım:)

X