merhaba bende yasminle korunuyordum 8 ay kullandım 9. ayın hapınıda 5 gün kullandım bıraktım bıraktıktan sonra bir hafta içinde kanamam olduahlbuki adetim biteli daha bir hafta olmuştu. 4 gün sürdü doktora gittim gayet normal olduğunu vücut baskıdan kurtulduğu için kanamam olduğunu ve son kanamamı esas alacağımı söyledi. bırakalı 1 buçuk ay oldu. şuan kasık ağrım var inşallah hamileyimdir..:kedi:
Sanada hayırlı olsun arkadaşım, Allah aratmamış ne güzel çok zaman geçmeden almışsın güzel haberi :)
inşallah bebiş vardır.. evet. normalde temmuz 7 veya 8 de adet olmam lazım işte 8 günüm falan var tabi ilacı bıraktıktan sonra nasıl bi değişiklik olcak bilmiyorum çokta sabırsızım inşallah haberlerimi veririm sizeinşallah bebiş vardır canım bidahaki adet günü ne zaman olmalıydı bizi haberdar edersin hayırlı haberlerini bekliyoruz
evet hapı ortada kesersen adet gelir bu normal aynı o 7 günlük ara gibi oluyor
şimdi bende keşke ortada kesseydim diyorum ama ben 21.yi aldım adet oldum sonra kullanmadım daha bugün SAT itibaren 36.gün hala adetim gelmedi bi sorunda yok rahimde
gerçektenmi kaç yıllık evlisinki hiç gitmedin şaşırdım vallaha
canım ozaman ilk defa gidiyorsan sana önce aşağıdan bakar rahimin içine smear alır enfeksiyon kanser testi için falan (yani korkacak bişe değil) sonrada ultrason yapar canım korkma sakın ama doktorunu iyi seç imkanın varsa özele git devlette hiç ilgilenmiyorlar ne yazıkki
gidip o koltuğa oturuncada kendini rahat ve serbest bırak korkacak bi durum yok
hormon testi yaparsa adet olunca 2./3. gün gel diyecektir kan alacaktır
slmm kızlar aranıza yeni katıldım bende 1 yıllık evliyim ama kisten dolayı toplam 5 yıl yasmin kullandım geçen ay bıraktım bebiş için ..günüm 3 temmuz içimdeki his olmayacak dio bu ay ama bıraktığı ay hamile kalan çok kişi var .. benim sizden bi farkım var bende pko varr...öpüyorumm hepinizi
bende aynı durumdayım pko dan dolayı bır sene kullandım dıana 35. 6 aydırda ugrasıyoruz ama henuz bısey yok
aslında ben ılk denemelerde doktoro gıttım klomen verdı yumurtalık olussun dıye ıkıncı ayda ıstenen boya olustu ama kalıtelı olusmamıs... dırek kısırlık tedavısıne baslayınca doktoru bıraktım ama bana doktora gelmesen olmazmıs cocugun demıstı.. ve halada yok
cnm ben hemen ilaca başlamaktan yana deilim bi süre beklemek lazım. ama senin 6ay olmuş az daha bekle ve tedaviye başla bana doktor 1sene snra başlayalım demişti
mrb bende hapı 5 ay kullandım 1.5 ay önce bıraktım artık bebek istiyorum insallah hemen hamile kalabilirim :CüvCüv:
mrb kmehtap ben hapı düzenli 5 ay kullandım bıraktım 4 gün sonra adet oldum kullanırkende öyle oluyordu. sonra denedik olmadı yine adet oldum gelecek adetim 19 temmuzda olcak şimdi yine denemelere basladım cnm insallah adet olmam bilmiyorumkismile
evet şimdi doktordan geldim bırakınca gecikme oluyormuş normalmiş biçok kadının başına gelirmiş 1hafta daha beklemeliyim gelmezse adet söktürücü bide folik asit verdi kist falan yok herşey temiz