Ben de hamile kalmaya karar verdim.Doktora gittim çocuk düşünüyoruz dedim sadece..önce ultrasona baktı tüm organlarımı inceledi hatta göğsümde kitle gördü beni hastaneye yönlendirdi mamografide nerden fark ettin diye sordular bende kadın doğum uzmanı söyledi dedim ne alaka dedi ona da mı baktı dedi..şimdi göğsümden biyopsi aldılar onun sonucunu bekliyorum..bu arada gereken tüm tahlilleri de yaptırdım...Smear testinin sonucu da 15 gün sürüyor...Hem hamile kalmadan önce bir sorun var mı diye herşeye bakmalılar ki sonradan müdahale zorlaşıyor.Bence başka doktorla görüşmelisin..inşaallah hayırlısıyla sonuca ulaşırız..
testler gebe kalmayı düşünüyorum dediğinde yapılır gebe olunca tedavi olunur mu?!!!..bu dr. hangi çagdan kalma anlamadım..bende senin gibi gittim hormonlarıma,kanıma,ultrasonuma,smear testime kadar baktılar...
gerçekten kafam çok karıştı hangi doktora gideceğimide bilemiyorum.
umarım hayırlısı olur.
Merhabalar: arkadaşlar:
ben evleneli 1 yılı geçti önce evliliğimizin tadını çıkarmak ve bir birimizi tanımak için çocuk düşünmedik doğal olarak.
fakat artık eylül gibi düşünüyoruz
bunun için dün doktora gittim çünkü hem ben çok fazla yemek seçiyorum hemde muaine olmak istedim 1 soerun varmı diye birde ben geçen senede yeni evlendiğimiz zaman konturol amaçlı gitmiştim bana ozaman hiç 1 sorun olmadığını söylemişti ve nezaman istersen çocuğun olur demişti.
şimdi gelelim asıl soruna:
dün gittiğimde bana önce sen geçen senedegelmişsin hiç 1 sorun olmadığğını söylemişim dedi hiç deneme yapıp yapmadığımızı sordu bende biz eylülde deneme yapmaya başlıyacağımızı söyledim fakat geçen sene geldiğimde hamile kalmadan önce gelirim ben çok yemek seçtiğimiz için tahlil yapsak nasıl olur demiştim olur demiştiniz dedim.
hayır tahlile falan gerek yok dedi tahlileri sen hamile kalınca yapıcazve ona göre bakıcaz dedi senin tek yapman gereken folik asit başllamandır dedi okadar muaine bile etmedi yani.
açıkçası buda benim kafamda 1 çok soru işareti yarattı bu arada simir testibile yapmadı yani.
peki geçen sene bende sorun yoktu ama ya bu 1 senede oluştuysa ve ben çok yemek seçtiğim için sorun yaşarsam ozaman ne olacak.
sizce ben bu durumda ne yapmalıyım?..:
merhaba bu ilk konuya cvp :) çarşamba bende hamilelik öncesi dr gittim 2.ciye istiyorum ve 1.sezeryandı fakat benim zorumla ultrasonla baktı hamile kal öyle gel kontrol test yaparız dedi ve sanki yanlış birşey yapmışım hamilelik öncesi dr gitmekle gibi tuhaf davrandı smer testimi geçen ay yaptırmıştım zaten ama yinede konrole gitmek istemiştim şimdi başka bir dr bulucam :) tam bir kontrol gerekli diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?