hamile kalmadan 1-2 ay önce yaşananlar

burcu1507

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
259
1
40
arkadaşlar hamile kalmadan bir kaç önceden adet gecikmesi, adette değişiklik, daha fazla akıntı yaşayanlar varmı? Veya daha değişik belirtiler yaşayan varsa yardımcı olabilirler mi?

vallah cnm..ne diğebilirim ki sana hamile kalmadan 1-2 ay önce yaşananlar...bilemezsınki...ama ben 2 defa hamile kaldım ve hamile kalmadan once adet düzensizliği oldu,çünkü her zaman günümde gelıyordu...ama ne kadar doğru bilmıyorum...bu düzensizliği ona mı iaşret değil mı? bilemem

biz üç kardeşiz annem hamile kalmadan bir kaç ay önceden geçikiyormuş öyle hamil kalıyormuş canım ayrıca biraz önce senin diğer yerde yazdıklarını okudum allah sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize

canım bendede hamile kalmadan önceki ay adetim çok tuhaftı adam akıllı kanama olmadı leke gibi geldi azıcık kanam oldu yani tam anlamıyla bir adet kanamsı olmamıştı..sir sonraki ayda adet olmadım hamile kaldığımı öğrendik..allahım tüm isteyenlere nasip etsin

canım bizde bebek düşünmeye başladıktan sonra düzensizleşti son 2 aydır düzenli geliyor şubattada çok az geldi normalde öyle gelmezdi bu günde adet olmam lazım hala bişey yok inşallah vardır bişeyler

benimde son iki aydır çok düzensiz arkadaşlar hele şubat adetim çok değişik oldu bakalım bu ay hamile kalırsam demekki hamile kalmadan vücut kendini hazırlıyordur

valla benada öyle dediler ben 1senedir 3ay iyi sonra 2ay düzensiz hala hamile kaldığım yok düzensis dediysem ençok 7gün geçiyor hayırlısı inşallah bende hamile kalırım

yaa ben de aynı şeyi merak ediyorum,hamile kalmadan önce yaşanılan bazı değişiklikler varsa ve hatırlıyorsanız paylaşır mısınız?

bu başlığı ben açmıştım adetim geçikiyor ve akıntım fazlalaşmıştı iki ay adetim geçikti sonra hamile kaldım sanırım vücudum hamileliğe kendini hazırlıyor

burcu şuan hamilesin sanıırım kutlarım seni arkadaşım. inşallah bende en kısa zamna da hamiş olurum.. biz de 3 aydır uğraşıyoruz bebiş için. ve bu dönemde bende bazı deişiklikler oldu adet günleri ve miktarı değişti, sivilcelenmeler ve kasıklarımda ağrılar çoğaldı.. geçtiğimiz ay test falan yapmadım adet olunca. ama ara ara düşünüyorum yoksa hamilemiyim.

burdakileri okuyunca bende herşeyin ters olduğunu düşündüm birden ben adet olmaya başladığımdan beri hep düzensiz oldu ilk defa düzenli adet oldum ve sonraki ay hamile kaldım

bu konuyu ben de çok merak ediyorum, hamile kalmadan önce değişiklikler oluyor mu acaba? bi açıdan düşününce pek mantıklı değil ama yine de fikri ve deneyimi olan arkadaşlar anlatsa pek memnun olucam...

benim de bi kaç aydır ya 1 gün geç oluyor adetim yada 4 gün erken ve kanamam dahada çoğaldı annem ve teyzemler vücudun gebeliğe hazırlanıyor dikkat et bi kaç ay sonra gebe kalabilirsin dediler ama bilemiyorum şuan belirtilerde yaşıyorum inş öyledir inş başarabilmişimdir.

Kızlar, başlığı görünce çok sevindim ve benim de içime bir umut doğdu. Normalda 28 günde bir adet olurum, ilk defa geçen ay 7 gün gecikti ve 34. gün adet oldum. Bu ay doktora gittim ve doktor dediki bu ay da adetin gecikecek, henüz yumurtan çatlamamış bu akşam ilişkiye başlayın dedi.Yani çatlamak üzereymiş. Bu ay da adetim gecikecek. 5 aydır çocuk düşünüyoruz, ilk defa 2 aydır adetim gecikiyor...Umarım bebek yerini hazırlıyordur...

Bu ay da 10 gün gecikti ve 37. gün adet oldum. Herhalde gelecek ay 40 ı bulur bu gidişle...2 Aydır geç oluyorum ve çok ağrılı oluyor...

bende buralarda okumustum vücut kendini hazirliyor diye

hatta düsündüm Allah Allah nasil yani döllenme olursa gebe kalirsin.

ama son iki aydir cok az adet oluyorum:26:

doktor dedi kistlen alakasi olmak zorunda degil.

Arkadaşlar merhaba 5aydır bende aynı durumdan müzdaribim ve başlığı görünce nasıl sevindim anlatamam.kendimi bildim bileli bi kez bile adet düzensizliği yaşamadım ama nisan ayından beri bebek için uğraş veriyoruz ve ben bi ay normal günden 2 gün önce bi ay 4gün sonra regl olmaya başladım. Bu ay yine regl oldum umarım benim durumumda gebeliğe hazırlık içindir. Annemle ablamda hamilelik öncesi her kadın böle olur dediler. kötü düşünmek istemiyorum. İnş eylülde güzel haberi alırım. Bu durumu yaşatıpta doktora danışan varmı? Yoksa herkes benim gibi annem teyze ve abla önerileriyle gebelik haberini mi bekliyor.

arkadaşlar bende de bu ay aynı durum oldu sanki, normalde 32-33 günde bir adet olurum ama bu ay ilginç şekilde 29. günde adet oldum yani 3-4 gün önce geldi , ve kendimi bildim bileli bu kadar yoğun olmadım, resmen rahmimin içinde hiçbirşey kalmadı o kadar yoğun ki afedersiniz ama saatte 1 ped değiştiriyorum ve parça parça geliyo, 1,5 aydır korunmuyoruz acaba rahim kendini mi hazırlıyo , lütfen bilenler düşüncelerini paylaşsın :KK43:

Ben de merak ediyorum bunu. Hep 28-30 gunde bir adet olurdum hamilelik denemelerine basladigimdan beri 35 gune cikti.anlamadim niye boyle oldu.

X