Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3.5 aylık evliyim ve düzenli regl oluyorum 26-28 günde bir . Bu süre zarfında düzenli denememize rağmen olmadı. regl sonrası 7.gündeyim dün tekrar başladık tecrübelerinize ihtiyacım var
3.5 aylık evliyim ve düzenli regl oluyorum 26-28 günde bir . Bu süre zarfında düzenli denememize rağmen olmadı. regl sonrası 7.gündeyim dün tekrar başladık tecrübelerinize ihtiyacım var
3,5 ay daha erken olmayabiliyor hemen ovulasyon testleriyle yumurtlama zamanlarınızı takip edebilirsiniz. Benimde adetlerim düzenliydi hamilelik olmuyordu meğersem düşündüğüm tarihlerde değil daha erken tarihlerde yumurtluyormuşum o yüzden tam anlamıyla değerlendiremiyormuşum. Düzenli olarak 2 gün de bir ilişki olursa daha iyi olur. Kanıtlanmış bir şey yok ama bana doktorum 2-3 saat kalkma poponun altına yastık koy yükselt demişti. Bir de gebelik düşünüyorsanız şimdiden folik asit başlamakta yarar var tabi kilonuz varsa zayıflamak vs de gerekiyor ayrıca bol bol su için yumurta kalitesini çok etkiliyor ve yürüyüş yaparak bedeninizi zinde tutun. En önemlisi de stresten uzak durun ve hamileliği düşünerek ilişkiye girmeyin
3,5 ay çok erken canım gayet normal. Böyle takıntı yaparsan daha çok geciktirirsin gebeliği. Rahat olmaya çalış. Bizde bi sorun olmadığı halde ilk gebeliğim 1 buçuk yıl sonra oldu ama kaybettim şimdi bu 2. Gebeliğim 2 yıllık evliyim