Merhaba burada daha önce sanırım 5 konu açmıştım bir yıldır eşimle çocuk istiyor fakat sonuç anlamıyorduk binlerce test binlerce piskolojikmen belirti ve daha niceleri 2007 konularına kadar inip acaba diye baktığımı hatırlıyorum size kısaca bahsetmek isterim öncelikle öğrendiğim tek birşey varsa stresin ters piskoloji yaratması geçtiğimiz sene Mart ayında karar verdik çocuk istediğimize eşimle ve şu an tam bir yolimizi doldurmuş olduk bek geçtiğimiz 11 ay çok denedim fakat nasip olmadı hep acaba acaba diyerek negatifleri gördüm bu ay bir arkadaşım vasıtasıyla soğan kürü kullanmaya başladım 15 gün kullandım ardından bir de ovulasyon testi kullanmaya karar verdim tabi hemen aldım kullanmaya başladım ve birde gördüm ki ben 11 aydır zaten kendi vucudumla ilgili hiçbir şey bilmiyormuşum benim 17. Sandığın aslında 11. Günmüş eşimle onu da değerlendirdik bu ay geçtiğimiz iki gün boyunca yaklaşan adet tarihimle birlikte inanılmaz bir stres başladı acaba dedim sürekli ardından dün iftar sofrasını toplarken çok rahatsızlandım sabah test aldım ve çok şükür rabbim nasip etti ki isteyen herkese nasip etsin burda kaç kişi dua ettiyse bende amin dedim .
Şimdi biraz erken belirtilerden bahsetmek istiyorum ki bende baş dönmesinden başka hiçbir belirti olmadı iftardan sonra başım dönmeye basladi burada okuduğum gibi hiçbir belirtim olmadı tabiki her kadının florası farklı aynı olmuyor ve benim inanılmaz derecede adet ağrım vardı birde ben hipotroidi hastasıyım sabah ona kan vermek için sağlık ocağına gittim ve geçerken aman bir test alıp negatif görüp rahatlarım dedim ve yaptığımda çok silik bir çizgi çıktı hemen gidip kan verdim ve henüz çok yeniymiş demek istediğim stres her şeyin düşmanı burada açtığım konularda birçok arkadaşım bana yardımcı olmuştu umarım benim yazım da biraz destek olur size umarım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz dualarım isteyen herkesle çünkü bu stresi çok iyi biliyorum umarım en kısa zamanda isteyen herkes yaşar bu duyguyu çok uzun oldu fakat bir gün hamile kalırsam içimi buraya dokucem demiştim yazmak istedim okuduysanız ne mutlu bana gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah hep mutlu olun
Şimdi biraz erken belirtilerden bahsetmek istiyorum ki bende baş dönmesinden başka hiçbir belirti olmadı iftardan sonra başım dönmeye basladi burada okuduğum gibi hiçbir belirtim olmadı tabiki her kadının florası farklı aynı olmuyor ve benim inanılmaz derecede adet ağrım vardı birde ben hipotroidi hastasıyım sabah ona kan vermek için sağlık ocağına gittim ve geçerken aman bir test alıp negatif görüp rahatlarım dedim ve yaptığımda çok silik bir çizgi çıktı hemen gidip kan verdim ve henüz çok yeniymiş demek istediğim stres her şeyin düşmanı burada açtığım konularda birçok arkadaşım bana yardımcı olmuştu umarım benim yazım da biraz destek olur size umarım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz dualarım isteyen herkesle çünkü bu stresi çok iyi biliyorum umarım en kısa zamanda isteyen herkes yaşar bu duyguyu çok uzun oldu fakat bir gün hamile kalırsam içimi buraya dokucem demiştim yazmak istedim okuduysanız ne mutlu bana gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah hep mutlu olun