hamile kalma süreci

Bütün testleri yaptırdık sanırım gerçekten stres kaynaklı. İnşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip olur bana da

Bütün testleri yaptırdık sanırım gerçekten stres kaynaklı. İnşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip olur bana da
Amin inşallah. Bende çok stresliyim şimdi doktor sürecimiz bitti beklemedeyiz habire düşünüyorum gebelik olacak mı yoksa regl mi olacağım diye gerçekten herşey kafada bitiyorda oluruna bırakamıyoruz malesef

Herşey normal 4 yıldır bekliyorum. 1 yıl nedir ki? Seni çok iyi anlıyorum ama yıpranmak için çok çok erken. 3 yıldan sonra tükenmişlik ve yorgunluk geliyor. Bende çevremdekilerden 2. Bebek haberi alırkeniçim acıyor. onlar evli bile değilken ben istiyor bekliyordum şimdi 2.ler doğuyor. Nasip herşey. Yumurta takibi ile femara deneyin

Fenerayı doktor mu yazıyor

Fenerayı doktor mu yazıyor
Evet femara Dr kontrolünde kullanılır yumurtluyor musun gerçekten ultrasonda bakar takip eder. Gerekirse çatlatma iğnesi verir. Bazıları ovulasyon testinde pozitif görse de gerçekte çatlamayabiliyor. Bununla hamile kalanda çok. Ama tsh ve insülin direncine de ayrıca endokronolojiye giderek baktırın. Bu ikisinin yüksek değeri de engel oluyor.

Teşekkür ederim takviyeler bitince kan verip bu çatlatma tedavisi hakkında bi sorayım doktora bakalım herkese uygun görülebilir bi tedavi mi

Teşekkür ederim takviyeler bitince kan verip bu çatlatma tedavisi hakkında bi sorayım doktora bakalım herkese uygun görülebilir bi tedavi mi
1 yıldan sonra yapılacak tıbbi aşamalardan biri. Herkese yapılabilir. Tsh ve insülin direncini ciddiye alın her Dr söylemiyor atlıyorlar. Hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…