- 9 Kasım 2023
- 20
- 6
- 1
- Konu Sahibi anonimyumurtaa
-
teşekkür ederim inşallah rabbim tez vakitte bana da sağlıkla bir gebelik nasip etsin. çocukken 2 çocuğum olsun diye hayal ederdim ben de 2 kardeşim ama şuan rabbim bari 1 tane versin diye yalvarıyorum. bir iki denemede hamile kalabilenlere hayret ediyorum gerçekten ne zormuş böyle işlerDualarım sizinle.birisi olarak.
Bizimde iki yıldır olmuyorkızlar merhaba 1 yıldır korunmasız ilişkiye giriyoruz ama maalesef hiç gebelik oluşmadı. kanlarımız iyi sperm testi verdi eşim o da iyi hsg çekildim problem yok dedi doktor. gene ay mfk takviyesine başladık 3 aylık paketten aldım. çok stresli bir dönem benim için bebek oldu mu diye düşünmek istemiyorum ama her kafama takmıycam dediğimde aksi gibi internetten bi arkadaşımın gebelik ya da cinsiyet kutlamalarına denk geliyorum bakmıyım desem birileri arıyıp mutlu haber veriyor ben hamileyim hadi senden de iyi haber bekliyoruz diyorlar. diyemiyorum ki sizden önce niye ettik ama sizin gibi 1-2 ilişkide bebek tutmadıysa benim suçum mu bu? elimizden geleni yapıyoruz ama kısmet mi değil daha zamanı mı var bilmiyorum psikolojik olarak çok yıprandım artık
muayene oldunuz mu hiçBizimde iki yıldır olmuyor
Amin inşallahAynı düşünceler bende de vardı, aklımdan hiç çıkmıyordu. Ben mfk gebesiyim. 1 aylık kullanımla gebe kaldım, ama ilk 15 gün kullandım, sonra adet olamadım, kahverengi akıntım geliyordu ama sökülemedim. İlaçları bıraktım. Adet oldum, bitti, kalan 15 taneyi kullandım. Sonra ki ay bir defa ilişkimiz oldu, ben olmaz diye bekliyorken gebelik haberimi aldım. Ama öyle bir an geliyor ki düşünmeyi bırakıyorsunuz. Ben o ay bırakmıştım belki ilaçların etkisi bilmiyorum. Ben 2.5 yıl gebe kalamadım, hiçbir problemimiz yoktu. Mfk da tesadüf olamaz bence, ama bence eşler de kesinlikle kullanmalı.
Hatta bir ay olmuyor diye saatlerce ağladığımı bilirim, susturamıyordum bir türlü kendimi.
İnş en kısa zamanda gebelik haberinizi alırsınız.
Olmam mi Aşılama bile yaptırdım olmadı.muayene oldunuz mu hiç
Merhaba, mfk nedir nerden bulabilirimAynı düşünceler bende de vardı, aklımdan hiç çıkmıyordu. Ben mfk gebesiyim. 1 aylık kullanımla gebe kaldım, ama ilk 15 gün kullandım, sonra adet olamadım, kahverengi akıntım geliyordu ama sökülemedim. İlaçları bıraktım. Adet oldum, bitti, kalan 15 taneyi kullandım. Sonra ki ay bir defa ilişkimiz oldu, ben olmaz diye bekliyorken gebelik haberimi aldım. Ama öyle bir an geliyor ki düşünmeyi bırakıyorsunuz. Ben o ay bırakmıştım belki ilaçların etkisi bilmiyorum. Ben 2.5 yıl gebe kalamadım, hiçbir problemimiz yoktu. Mfk da tesadüf olamaz bence, ama bence eşler de kesinlikle kullanmalı.
Hatta bir ay olmuyor diye saatlerce ağladığımı bilirim, susturamıyordum bir türlü kendimi.
Canım biraz sosyal medyadan uzak kalsan bedenini ve zihnini serbest bıraksan. Belki hamile kalıyorsun ama olmuyor diye şartlandırın için vücudun bebeği döllenme aşamasında atıyordur. Kimyasal gebelik denilen bir şey var. İlişkiye girerken bebek yapmaya niyet ediyorum de ve hamile kalıp bebeğini kucağına aldığını hayal et. Hatta cinsiyetine kadar saç rengini göz rengine kadar. İnşallah tez zamanda güzel haber alırsınkızlar merhaba 1 yıldır korunmasız ilişkiye giriyoruz ama maalesef hiç gebelik oluşmadı. kanlarımız iyi sperm testi verdi eşim o da iyi hsg çekildim problem yok dedi doktor. gene ay mfk takviyesine başladık 3 aylık paketten aldım. çok stresli bir dönem benim için bebek oldu mu diye düşünmek istemiyorum ama her kafama takmıycam dediğimde aksi gibi internetten bi arkadaşımın gebelik ya da cinsiyet kutlamalarına denk geliyorum bakmıyım desem birileri arıyıp mutlu haber veriyor ben hamileyim hadi senden de iyi haber bekliyoruz diyorlar. diyemiyorum ki sizden önce niye ettik ama sizin gibi 1-2 ilişkide bebek tutmadıysa benim suçum mu bu? elimizden geleni yapıyoruz ama kısmet mi değil daha zamanı mı var bilmiyorum psikolojik olarak çok yıprandım artık
Bendede gecikme oldu kac gun gecikme yasamiştinizAynı düşünceler bende de vardı, aklımdan hiç çıkmıyordu. Ben mfk gebesiyim. 1 aylık kullanımla gebe kaldım, ama ilk 15 gün kullandım, sonra adet olamadım, kahverengi akıntım geliyordu ama sökülemedim. İlaçları bıraktım. Adet oldum, bitti, kalan 15 taneyi kullandım. Sonra ki ay bir defa ilişkimiz oldu, ben olmaz diye bekliyorken gebelik haberimi aldım. Ama öyle bir an geliyor ki düşünmeyi bırakıyorsunuz. Ben o ay bırakmıştım belki ilaçların etkisi bilmiyorum. Ben 2.5 yıl gebe kalamadım, hiçbir problemimiz yoktu. Mfk da tesadüf olamaz bence, ama bence eşler de kesinlikle kullanmalı.
Merhaba, mfk nedir nerden bulabilirim
Bendede gecikme oldu kac gun gecikme yasamiştiniz
Merhaba bende almayı düşünüyorum siz 1 aylık mı aldınız direk bana 3 aylık önerdiler ama arada kaldım korktum anlatırmısınız detaylı bende alıcam ona göreAynı düşünceler bende de vardı, aklımdan hiç çıkmıyordu. Ben mfk gebesiyim. 1 aylık kullanımla gebe kaldım, ama ilk 15 gün kullandım, sonra adet olamadım, kahverengi akıntım geliyordu ama sökülemedim. İlaçları bıraktım. Adet oldum, bitti, kalan 15 taneyi kullandım. Sonra ki ay bir defa ilişkimiz oldu, ben olmaz diye bekliyorken gebelik haberimi aldım. Ama öyle bir an geliyor ki düşünmeyi bırakıyorsunuz. Ben o ay bırakmıştım belki ilaçların etkisi bilmiyorum. Ben 2.5 yıl gebe kalamadım, hiçbir problemimiz yoktu. Mfk da tesadüf olamaz bence, ama bence eşler de kesinlikle kullanmalı.
Merhaba bende almayı düşünüyorum siz 1 aylık mı aldınız direk bana 3 aylık önerdiler ama arada kaldım korktum anlatırmısınız detaylı bende alıcam ona göre
Bende pcos var es paketi ters etki eder diye korkuyorum açıkcası sekreteri eş paketi önerdi doktora sordum baska bir sey onerdi ondan arada kaldım eşim supralife kullanıyor bu ay bakalım bende mfk alcam cevabınız için teşekkürlerMerhaba, bana 1 aylık eş paketi ve adviktor önerdi. Ben direk instagramdan doktorla konuştum. Yaş, kilo, boy, rahim filmi, amh, fsh sordu. Amh 5 olduğu için adviktor verdi. Eşim de kullandı, eşiminde yaş, kilo, boy, sperm testini sordu. Sperm testinde sıkıntı yoktu ama eş paketine artı azosperm verdi. Ben eşlerinde kullanması gerektiğini düşünüyorum. Azosperm bence spermleri çoğaltıyor, biz bunun etkisini gördük. Bana 3 aylık verseydi de 1 aylık alırdım yine. Nasıl etki edeceğini bilmediğimden takviyeleri.
Evet 3 aylık aldık bizde aslında daha mantıklı fiyatı daha fazla ama aylık almaktansa biraz daha fazlar verip 3 aylık alalım dedikMerhaba bende almayı düşünüyorum siz 1 aylık mı aldınız direk bana 3 aylık önerdiler ama arada kaldım korktum anlatırmısınız detaylı bende alıcam ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?