Belki yumurta takibi yapman lazım8 ay bitti korunmasiz , düzenli ilişki ve duzenli regl olmasına rağmen hala hamilelik gerçekleşmedi arkadaşlar. Sizce normal mi ? Siz kaç ay sonra hamile kaldiniz ???
Aslında ben fark ediyorum akıntidan. Düzenli ilişkiyle kaçırılmış olmasıda imkansız gibi geliyor. Hiç düzensizlik yaşamadım regl konusunda. 1 sene bekle diyorlar tedavi etmezler sanırım gidersem doktoraBelki yumurta takibi yapman lazım
Belki eşinde sorun vardirAslında ben fark ediyorum akıntidan. Düzenli ilişkiyle kaçırılmış olmasıda imkansız gibi geliyor. Hiç düzensizlik yaşamadım regl konusunda. 1 sene bekle diyorlar tedavi etmezler sanırım gidersem doktora
Bende yaklasik 8-9 aydir korunmuyorum bende kalamadim. Doktora gittim bir sorun yok dedi . Her ay umutla bekliyorum sonrasi husran8 ay bitti korunmasiz , düzenli ilişki ve duzenli regl olmasına rağmen hala hamilelik gerçekleşmedi arkadaşlar. Sizce normal mi ? Siz kaç ay sonra hamile kaldiniz ???
Bende yaklasik 8-9 aydir korunmuyorum bende kalamadim. Doktora gittim bir sorun yok dedi . Her ay umutla bekliyorum sonrasi husran
Bir sorun çıktı mi Peki?bnde 9 ay korunmadim cnm ama doktora gttim 1 seneyi gecti dedim ozmn muayene etti
Sabredelim , bende ayni sekildeyim , herkes hamileDemek ki bir zamanı var diyerek kendimizi teselli ediyoruz ama çevremizde ki hemen hamilelik haberleri gelince psikoloji falan kalmıyor. Artık inancimda kalmadı hiç olmayacakmis gibi geliyor
Sen tedavi falan görüyor musun ? Ne kadar zaman oldu acaba ?Sabredelim , bende ayni sekildeyim , herkes hamile
Korunmasız, düzenli ilişki, düzenli regl ve eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen 24ay çocuğum olmadı. Şaka gibi. 2sene, dile kolay...8 ay bitti korunmasiz , düzenli ilişki ve duzenli regl olmasına rağmen hala hamilelik gerçekleşmedi arkadaşlar. Sizce normal mi ? Siz kaç ay sonra hamile kaldiniz ???
Sen başarabilmissin çok şanslısın :) Olmuyor ki ne kadar ugrassam da bu kafamdan gitmiyor bir türlü. Belki de çalışmıyorum sürekli evdeyim ondan da kaynaklaniyor olabilir. Oyalanabilecegim tek şey ev temizligi, gerçi artık oda sarmiyor .Korunmasız, düzenli ilişki, düzenli regl ve eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen 24ay çocuğum olmadı. Şaka gibi. 2sene, dile kolay...
Anladık ki tek sorun stresmiş. Artık ben bebek istemiyorum, olmuyor, strese giriyorum, üzülüyorum ağlıyorum yeter deyip gebeliği hiç düşünmediğim ay gebe kalmışım.. Eşinizde de sizde de bir problem yoksa stres yapmayın derim canım
Ama koca 24 ay. Gerçekten kolay değildi.Sen başarabilmissin çok şanslısın :) Olmuyor ki ne kadar ugrassam da bu kafamdan gitmiyor bir türlü. Belki de çalışmıyorum sürekli evdeyim ondan da kaynaklaniyor olabilir. Oyalanabilecegim tek şey ev temizligi, gerçi artık oda sarmiyor .
Tabi ki senin yasadiklarin kadarını yasamadim ben senin için çok çok zor geçmiştirAma koca 24 ay. Gerçekten kolay değildi.
Senin 8ay diyorsun 8ay bana öyle az geliyor ki. Çünkü 3×8 ay bekledim
Doktorlar sorun yok diyor.
Tedaviye başlayalım diyorum, 23ten küçüksün başlatamayız diyorlar.
Ki eşim benim gözümü açtığımda ilk gördüğüm kişi çocukluk aşkım.
Hep istedim ona bir çocuk verebilmeyi.
Elimde yapabileceğim hiç bir şey olmadan öyle bekledim aylarca..
Ovulasyon takibini bu siteden öğrendim. Bilmiyordum ne olduğunu, ne işe yaradığını. Bir şey takip ettiğim yoktu yani ama adetten sayıp 11-13-15-17 veya 10-12-14-16 şeklinde değerlendiriyorduk
Ama her ay her ay 2sene boyunca birde ben 2 ayda 3 kez adet oluyorum. Daha sık görüyorum adeti. Çok can sıkıcı bir durum...
Oof.. Daha yeni benimde işte. En son 28ocakta regl oldum..
Çook stres yaptım, her adet oluşumda ağladım, ettim. Eşimin desteğiyle güçlü durabildim..
Kısır mısın? Sülalede çocuğu olmayan var mı? soruları cabası
Tek etken hamile kalma isteğini unutmak.. (tabii sorun stres ise)
Bende çalışmıyorum, evde saç bakımları filan oyalamıştım kendimi o ay
Çok doğru söyledin canım Allah razı olsun. Allah'ım sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin insallah. 5 sene dile kolay yaaTamam korunmasız ilişki için bir sene veriyor drlar ama bu ek tedavi yontemlerini ertelemek için.. Bir seneden sonra yum takibi asılama veya duruma gore tüp öneriyorlar.
8 ay cok da kısa bir sure degil
Ben 3.ay dra gitmiştim olmuyor diye
Nitekim bende sorun cıkmadı ama eşimde çıktı. 5.senemi bitirdim, iki de tüp denedik olmadı.
Drlar da insan durumu soylediginizde azarlamıyorlar. Belki hormonlarla sorun vardır, catlama da yum gelişmesinde veya tüplerde tıkanıklık olabilir. Eşinizde de sperm sorunu olabilir. Bunların arastırılması cok zor degil
Eşiniz özel bi labda da test verebilir
Yine cekiniyorsanız ailede erken menopoz var. Hamile kalmak istiyorum olmadı o yuzden bi sıkıntı olup olmadıgını öğrenmek istiyorum dersiniz
Umarım cok bekletmez minik
Hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?