Hamile kalma sorunu

Çok doğru söyledin canım Allah razı olsun. Allah'ım sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin insallah. 5 sene dile kolay yaa :KK43: öyle bir haberle gel ki birgün buraya, kendi dertlerimizi unutalım sadece senin mutlulugunu paylasalim
Allah razı olsun cnm Rabbim dileyen herkese versin inş sende umarım en kısa zamanda bu konuda mujde verirsin
Üçüncü denemeye hazırlanıyrm bende duanı esirgeme
Evlat hasreti çok zor bir imtihan

Allah razı olsun cnm Rabbim dileyen herkese versin inş sende umarım en kısa zamanda bu konuda mujde verirsin
Üçüncü denemeye hazırlanıyrm bende duanı esirgeme
Evlat hasreti çok zor bir imtihan
Dua'larim bütün kalbimle seninle inan bana :( bazen dualar okuyorum kendi kendime, bazen secdeye kapanıp dualar ediyorum kendim için herkes için ama senin için de özellikle dua edicem. Allah'ım utandirmasin bizleri

Tabi ki senin yasadiklarin kadarını yasamadim ben senin için çok çok zor geçmiştir :KK43: Çok şükür ki kavuşmuşsun bebeğine o kadar üzüntüne değmiş. Allahim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Benim yaş 29 oldu onun da etkisi var biraz. 9 ay bitti 10'uncu aya girdik bizde: ( Benim adet duzensizligim hic olması kendimi bildim bileli. Öyle tuhaf akinti enfeksiyon belirtsi falan hiç yasamadim. Iki tarafta da sulalede kısır yok aksine esimin tarafıda benim tarafimda hep ikiz . Biz bir taneye sukredecek durumdayiz orası ayrı: ) Inanir misin bende bu yasimda ogrendim ovulasyonu falan bu siteden. Ne kadar cahilmisim diyorum :)
Ah henüz kavuştum sayılmaz fakat çok şükür..
Bizde de yok kısırlık filan.. Yaşın da genç.. Daha 29sun
Doktora gidin ama mutlaka, bir sorun varsa da hemen çaresine bakılır hiç değilse..
Demek ki insan ihtiyaç duyana kadar öğrenmiyor bazı şeyleri :)

Back
X