- 9 Aralık 2019
- 4
- 1
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hamile kalmak istemiyorsanız neden afedersiniz içinize boşalmasına izin veriyorsunuz anlamadım ? Ayrıca bir günde 4 kere seks mi yaptınız maşallah"Eşimle beraber 3 gün önce iliski yasadik icime bosaldi tuvalete gittim tuvaletimi yaptim 3 defa daha icime bosaldi ayni gün her seferinde tuvalete gittim yaptım ertesi gun hapi almadim hamile kalma riskim varmı korunmuş olabilir miyim
İnsanların bazıları cinsellik ve insan fizyolojisi konusunda çok cahil gerçekten...Bir haber okumuştum birkaç sene önce , adamın biri karısıyla ilk gece ilişkiye girerken idrar girişinden ilişki yaşamaya çalışıyormuş , kadın hastanelik olmuş da adamın ne yaptığı acilde anlaşılmışSiz kocanizin bosaldigi yerle cisinizi yaptiginiz yerin ayni oldugunu mu dusunuyorsunuz
Sizin mantiga gore adam bosaldi sonra siz cisinizi yapinca yukardan çiş geldi asagidan iceri girmeye calisan spermleri disariya cikardi?
boyle bir sey yok maalesef ikisinin yeri farkli yerler siz cisinizi de yapsaniz kakanizi da yapsaniz yok caresi![]()
Profil fotolarımız ne kadar da manidarCiş yapınca korunduğunu sanan birikaç yaşındasın acaba ?
Ay evet çok severimProfil fotolarımız ne kadar da manidar![]()
Ben de ben deAy evet çok severim![]()
Madem evlisiniz madem hamile kalmak istemiyorsunuz neden ertesi gün hapı kullanmayı düşünüyorsunuz ki ? Devamlı koruma yöntemleri var o bahsettiğiniz ilaçlar günlük kullanabileceğiniz ilaçlar ve kısırlığa sebep oluyor.. Eğer şuan evliliğinizde çocuk düşünmüyorsanız hele de günlük ilişki sayınıza bakarsak muhakkak düzenli bir şekilde korunma yöntemlerine başvurun derim ben..."Eşimle beraber 3 gün önce iliski yasadik icime bosaldi tuvalete gittim tuvaletimi yaptim 3 defa daha icime bosaldi ayni gün her seferinde tuvalete gittim yaptım ertesi gun hapi almadim hamile kalma riskim varmı korunmuş olabilir miyim
Vay basima gelenler yaİnsanların bazıları cinsellik ve insan fizyolojisi konusunda çok cahil gerçekten...Bir haber okumuştum birkaç sene önce , adamın biri karısıyla ilk gece ilişkiye girerken idrar girişinden ilişki yaşamaya çalışıyormuş , kadın hastanelik olmuş da adamın ne yaptığı acilde anlaşılmışçocuklarının doğduğu yerin idrar girişinden olduğunu sanan adamlar da varmış bununla ilgili bir makale okumuştum..
![]()
Ya göbek deligiyle aylarca ilişki yaşayan çift vardı aklıma o geldiVay basima gelenler ya
Vucudunda tasimasina rahmen idrar girisi ve vajinanin ayri yerler oldugunu bilmeyen kadinlar varken bu olaydaki adam bunlarin iki ayri yer oldugunu bilmesiyle benim bir nebze olsun icime su serpti![]()
Ahhahaaha ya onu nasil basarmislar ahahajaja snirlerim bozulduYa göbek deligiyle aylarca ilişki yaşayan çift vardı aklıma o geldi![]()
Kadın çok kiloluymuş canım hayalinde bile canlandırma ama benceAhhahaaha ya onu nasil basarmislar ahahajaja snirlerim bozuldu
Gobek deligi bu yani parmagin ucu zor giriyor
adamin haline acidim aciksasi parmak kadarsa demek![]()
Ayy yooo hayiirrrr hayiirrrrKadın çok kiloluymuş canım hayalinde bile canlandırma ama bence![]()
Göbek deligiyle iliski de mi yaşanıyormuş ben de onu sadece os..rmaya yarıyo saniyordumYa göbek deligiyle aylarca ilişki yaşayan çift vardı aklıma o geldi![]()