- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 29
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Evliyim nasıl bir pozisyonda olursam hamile kalabilirm benden hemen sperm akıyor bunun çaresi yokmu hamile arkadaşlar hamile kalkmadan önce nasıl pozisyon denediniz veya özel ne yaptınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya slm bende hep sormak istediğim Birseyi sormak istiyorum. Daha öncesinde vajinusmıs tedavisi görüyordum bu yüzden merak ediyorum sadece bende mi öyle yoksa herkes de mi böyle normal diye mi ? Ben çocuk sahibi olmak istiyorum tüp bebek denedim tuttu ama iki defa da kaybettim. Şimdi normal yolla olsun diye uğraşıyorum ama hala ilişkide kendimi kasıyorum hala. Bi şekilde ilişki oluyor ama ilişkiden sonra bütün meni neredeyse dışarı akıyor bu normal mi? Yarım saat sonra kalkıyorum bakıyorum hepsi hemen akıp dışarı geliyor? Tam olmuyor mu acaba diye düşünüyorum
Hamile kalma pozisyonunu denedim ve tek seferde oldu ancak ilk başta aklından bunu çıkar, yani hamile kalmak için bir araya gelmeyin ozaman zaten olmaz, kalçanın altına yastık koyup yukselt hepsi buEvliyim nasıl bir pozisyonda olursam hamile kalabilirm benden hemen sperm akıyor bunun çaresi yokmu hamile arkadaşlar hamile kalkmadan önce nasıl pozisyon denediniz veya özel ne yaptınız
Sizin altta olduğunuz pozisyonlarda kalça altına yastık yıkmanın bir miktar faydası olabilir ayrıca kadının diz dirsek pozisyonunda olduğu pozisyonu sperm azlığı sorunu yaşayanlara tavsiye ediyorlarEvliyim nasıl bir pozisyonda olursam hamile kalabilirm benden hemen sperm akıyor bunun çaresi yokmu hamile arkadaşlar hamile kalkmadan önce nasıl pozisyon denediniz veya özel ne yaptınız