'Hamile kalırsam ölüm riskim olacak'

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Doğurmak için ölümü bile göza aldım diyen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 2.Sayfa'ya özel açıklamalarda bulundu.

Geçen aylarda Serkan Kodaloğlu'yla evlenen Dinçöz, hamile kalması durumunda ölüm tehlikesi taşıdığını açıkladı.

Dinçöz, felç kalma riskine rağmen anne olmak için her şeyi göze aldığını söylüyor.

Doktora boyun fıtığı şikayetiyle gittiğimde, "Kaza mı geçirdiniz? Boyun kemiğiniz ters. Felç kalma ve anne olmama riskiniz var" dedi.

"Hamile kalmak için ölümü göze alırım. Doğuştan benim boyun kemiğin ters doğmuşum. Bir gün doktora gittim, tutuldum. Kımıldayamıyorum."

Hastanede doğuştan boyun kemiğinin ters olduğunu öğrenen Dinçöz, doktorun kendisini hamilelik konusunda uyardığını söyledi.

Ünlü şarkıcı doktor: "Kendini mutfak önlüğü gibi düşün, çocuğu boyun taşır. Hamile kaldığında felç kalma, ölüm riskin var" dedi.

gerek yok .. sağlığından önemli mi ya artistt ..

bi git işine yaa :))

ay pardon petek'in işi bu. magazine saçma sapan açıklamalarda bulunmak

tabi ki bişi olmayacak, sonra da bakın risklere rağmen doğurdum deyip yılın anası seçilecek

aman ne büyük marifet ne büyük fedakarlık egoların için bu kadar gözünün dönmesine gerek yok sen doğur gerisi önemli değil çocuk annesiz büyüsede olur

Yalan haber belkide boyun kemigi ters filan ... simdi boyle konustu iki gun sonra dogurup yne gundeme gelcek

Ebru Gündeş de doguramam demişti riskli falan ama bak doğurdu yani hepsi aldatmaca bunlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…