- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi beril22
İnşallahh hamilesindirrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3İyi bir ders olurr sanasırnaşık şey
tuttum bu sözü canım...Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh hamilesindirrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3İyi bir ders olurr sanasırnaşık şey
arkadaslar bizde sürtünme yoluyla beraber oluyoruz emin değilim ama erkek arkadasımın zewk suyu bana bulastı sanırım bu durumda hamile kalma riski warmı acil cvp lütfeen(
bu arkadasta konuyu acmıs gitmiş
girmemiş bir daha
derdi bitti herhalde
ya ayrıca öldünüz mü adetliyken ne diye ilişkiye girdiniz
sağlıklı değil bir kere
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Ohohohooo yargılamaya gelince hepiniz ahlak zabıtası kesilmişsiniz. Tercih onun tercihi, günah onun günahı size noluyor kızlar pardon? Bakıyorum da hepiniz sütten çıkmış ak kaşıklarsınız, kocalarınızın bekarken yediği haltları gururla anlatabiliyorsunuz dost meclislerinde, bunu hemcinsleriniz yaptığında ise en büyük cezayı siz, siz kadınlar veriyorsunuz, yargılayarak, kınayarak! Tukaka oluyor kızlar, ya da kadın oluyorlar hemen oraları yırtılınca.
Kendi düşünceme gelince evlilik öncesi ilişkiye kesinlikle karşıyım! Bir kızım olsa böyle birşey yaşamasını asla istemem, fakat bunu yaşayanları kınamak ya da yargılamak benim vazifem değil. Yüce Rabb'ım o işlere de bakıyor zaten rahat olun hanımlar.
Bu arada en büyük kötülüğü kadınlar kadınlara yapıyor bilesiniz. Toplumdan soyutluyorsunuz, aşağılıyorsunuz, karalıyorsunuz sizin gibi olmayanları. Evlendiniz kocalarınız var başınızda diye o kızların yaşadıklarını asla yaşamayacağınızı sanmayın haaa ona göree. Belki siz yaşamayacaksınız ama aynını bir yakınınıza, ya da canınıza evladınıza verir yüce Rabbım bilesiniz. İnsan kınadığı şeyi yapmadan ölmezmiş! Bu da size kapak, kulaklarınıza küpe olsun.. Allah şaşırtmasın!
klava:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
burası forum sitesi arkadasımOhohohooo yargılamaya gelince hepiniz ahlak zabıtası kesilmişsiniz. Tercih onun tercihi, günah onun günahı size noluyor kızlar pardon? Bakıyorum da hepiniz sütten çıkmış ak kaşıklarsınız, kocalarınızın bekarken yediği haltları gururla anlatabiliyorsunuz dost meclislerinde, bunu hemcinsleriniz yaptığında ise en büyük cezayı siz, siz kadınlar veriyorsunuz, yargılayarak, kınayarak! Tukaka oluyor kızlar, ya da kadın oluyorlar hemen oraları yırtılınca.
Kendi düşünceme gelince evlilik öncesi ilişkiye kesinlikle karşıyım! Bir kızım olsa böyle birşey yaşamasını asla istemem, fakat bunu yaşayanları kınamak ya da yargılamak benim vazifem değil. Yüce Rabb'ım o işlere de bakıyor zaten rahat olun hanımlar.
Bu arada en büyük kötülüğü kadınlar kadınlara yapıyor bilesiniz. Toplumdan soyutluyorsunuz, aşağılıyorsunuz, karalıyorsunuz sizin gibi olmayanları. Evlendiniz kocalarınız var başınızda diye o kızların yaşadıklarını asla yaşamayacağınızı sanmayın haaa ona göree. Belki siz yaşamayacaksınız ama aynını bir yakınınıza, ya da canınıza evladınıza verir yüce Rabbım bilesiniz. İnsan kınadığı şeyi yapmadan ölmezmiş! Bu da size kapak, kulaklarınıza küpe olsun.. Allah şaşırtmasın!
klava:
burası forum sitesi arkadasım
buraya konu acan her tür yoruma hazırdır demek
milletin sırtını sıvazlayacak degiliz
neyse o söylenir begenen alır gider begenmeyen bırakır kacar
sen bu mesajınla ahlak polisliği yapmıs olmuyor musun?
yani senin mesajın begenmediklerinden cok mu kaliteli?
kapak meselesine gelince sadece bu lafın için sana cevap yazmaya degmezdi ama
eee burası forum sitesi dimi
kapak olsun demenin sakıncası yoksa cevap yazmanında sakıncası yoktur
Forum sitesiyle ne alakası var o zaman pardon ama sorunun cevabı verilir konu kapanır! Kız size böle bişe yaptım Allah beni taş eder mi? Annem babam duysa nolur? Ay çok fenayım kızlar kötü bişey yaptım dimi? diye sormuyor ki. Hem ayrıca ben mesajımda ne diyorum sen ne anlıyorsun. Kınamayın başınıza gelir diyorum. Allah çocukken bile kınadığın şeyleri mutlaka firesiz sektirmeden aynını hatta daha fazlasını yaşatıyor sana. Bugüne kadar bunu öğrenemediysen boşa yaşıyorsun. Ayrıca üslubum sertte olsa yazdıklarım gerçektir. Kardeşim vicdanınla okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Hayırlı cumalar..