How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamile kalırmıyım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi beril22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya zevk suyumus sürtünmeymiş
azıcık içeri girdi
olur canım hamilelik olabilir
onlarda da sperm var
bu sekilde hamile kalanları da duydum
ayrıca teyzem 42 yasında adetinin bittigi gün korunmadan ilişkiden hamile kaldı
yazıyorum korkun korkun ki önleminizi alın devir hangi devir
bu tarz ilişkilere karsıyım kınamıyorum ama ben olsam uyuyamazdım herhalde

arkadaslar bizde sürtünme yoluyla beraber oluyoruz emin değilim ama erkek arkadasımın zewk suyu bana bulastı sanırım bu durumda hamile kalma riski warmı acil cvp lütfeen:((

kalabılırsın tabıkıde benneyaptımki

var oyle hamıle kalanlar

bu arkadasta konuyu acmıs gitmiş
girmemiş bir daha
derdi bitti herhalde
ya ayrıca öldünüz mü adetliyken ne diye ilişkiye girdiniz
sağlıklı değil bir kere

bişey olmaz sanmıyorum herhalde hamile kalmazsın Ama Mutlaka önleminizi alın eğer böyle birşeyler başına bir daha gelirse ertesi gün hapı al iç ya da en baştan tebdirli olun ışini şansa bırakma. Allah korusun plansız bir gebelik ve zorunlu bir evlilik kadar kötü bişey yok. Bütün hayatın boyunca unutulmayacak bir hikayen olur. Aileni ve kendini düşün.

ya işte gençler çok bilinçsiz maalesef. Ben de gencim hatta daha da gençtik:)))) Eşimle 6 yıl flört ettim ama Allah'a şükür başımıza böyle şeyler gelmedi:)) Ben de kınamam hiç kimseyi ama bişeyleri yaparken sonunu düşünmek lazım. Bir ömür vicdan azabıyla yaşamakta var.

vay anam vay geçliğe bak ilşkilere girmekler hamile kalmaklar çoşmuş bunlar yaaa
allah ıslah etsin ............... :1shok:

başını sonunu bilmediğiniz sonucunun nereye gittiğini bilemdiğiniz yani bilmediğiniz şeyi niye yapıyosunuz ananızı babanızı düşünün töbe töbe.......................

Ohohohooo yargılamaya gelince hepiniz ahlak zabıtası kesilmişsiniz. Tercih onun tercihi, günah onun günahı size noluyor kızlar pardon? Bakıyorum da hepiniz sütten çıkmış ak kaşıklarsınız, kocalarınızın bekarken yediği haltları gururla anlatabiliyorsunuz dost meclislerinde, bunu hemcinsleriniz yaptığında ise en büyük cezayı siz, siz kadınlar veriyorsunuz, yargılayarak, kınayarak! Tukaka oluyor kızlar, ya da kadın oluyorlar hemen oraları yırtılınca.
Kendi düşünceme gelince evlilik öncesi ilişkiye kesinlikle karşıyım! Bir kızım olsa böyle birşey yaşamasını asla istemem, fakat bunu yaşayanları kınamak ya da yargılamak benim vazifem değil. Yüce Rabb'ım o işlere de bakıyor zaten rahat olun hanımlar.
Bu arada en büyük kötülüğü kadınlar kadınlara yapıyor bilesiniz. Toplumdan soyutluyorsunuz, aşağılıyorsunuz, karalıyorsunuz sizin gibi olmayanları. Evlendiniz kocalarınız var başınızda diye o kızların yaşadıklarını asla yaşamayacağınızı sanmayın haaa ona göree. Belki siz yaşamayacaksınız ama aynını bir yakınınıza, ya da canınıza evladınıza verir yüce Rabbım bilesiniz. İnsan kınadığı şeyi yapmadan ölmezmiş! Bu da size kapak, kulaklarınıza küpe olsun.. Allah şaşırtmasın!
:oklava:

Ohohohooo yargılamaya gelince hepiniz ahlak zabıtası kesilmişsiniz. Tercih onun tercihi, günah onun günahı size noluyor kızlar pardon? Bakıyorum da hepiniz sütten çıkmış ak kaşıklarsınız, kocalarınızın bekarken yediği haltları gururla anlatabiliyorsunuz dost meclislerinde, bunu hemcinsleriniz yaptığında ise en büyük cezayı siz, siz kadınlar veriyorsunuz, yargılayarak, kınayarak! Tukaka oluyor kızlar, ya da kadın oluyorlar hemen oraları yırtılınca.
Kendi düşünceme gelince evlilik öncesi ilişkiye kesinlikle karşıyım! Bir kızım olsa böyle birşey yaşamasını asla istemem, fakat bunu yaşayanları kınamak ya da yargılamak benim vazifem değil. Yüce Rabb'ım o işlere de bakıyor zaten rahat olun hanımlar.
Bu arada en büyük kötülüğü kadınlar kadınlara yapıyor bilesiniz. Toplumdan soyutluyorsunuz, aşağılıyorsunuz, karalıyorsunuz sizin gibi olmayanları. Evlendiniz kocalarınız var başınızda diye o kızların yaşadıklarını asla yaşamayacağınızı sanmayın haaa ona göree. Belki siz yaşamayacaksınız ama aynını bir yakınınıza, ya da canınıza evladınıza verir yüce Rabbım bilesiniz. İnsan kınadığı şeyi yapmadan ölmezmiş! Bu da size kapak, kulaklarınıza küpe olsun.. Allah şaşırtmasın!
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

anaa bizim kızlar burada ha. balllll gel seni bi öpemopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kullandigin ilaci bilmiyorum ne gibi etkisi olur onu bílemem ama ihtimalin cok azda olsa var..normalde adetinin yaklastigi günlerde ve bittikten sonraki bi kac günde iliskiye girersen bebis tutunacak yer bulamadiginda olusmuyormus...cok az bir ihtimalin var..erkek arkadasim diyosun canim dikkat et sonra aldirmak zorunda kalma nasi kiycan bebege dikkat et oke..

burası forum sitesi arkadasım
buraya konu acan her tür yoruma hazırdır demek
milletin sırtını sıvazlayacak degiliz
neyse o söylenir begenen alır gider begenmeyen bırakır kacar
sen bu mesajınla ahlak polisliği yapmıs olmuyor musun?
yani senin mesajın begenmediklerinden cok mu kaliteli?
kapak meselesine gelince sadece bu lafın için sana cevap yazmaya degmezdi ama
eee burası forum sitesi dimi
kapak olsun demenin sakıncası yoksa cevap yazmanında sakıncası yoktur

burası forum sitesi arkadasım
buraya konu acan her tür yoruma hazırdır demek
milletin sırtını sıvazlayacak degiliz
neyse o söylenir begenen alır gider begenmeyen bırakır kacar
sen bu mesajınla ahlak polisliği yapmıs olmuyor musun?
yani senin mesajın begenmediklerinden cok mu kaliteli?
kapak meselesine gelince sadece bu lafın için sana cevap yazmaya degmezdi ama
eee burası forum sitesi dimi
kapak olsun demenin sakıncası yoksa cevap yazmanında sakıncası yoktur

Forum sitesiyle ne alakası var o zaman pardon ama sorunun cevabı verilir konu kapanır! Kız size böle bişe yaptım Allah beni taş eder mi? Annem babam duysa nolur? Ay çok fenayım kızlar kötü bişey yaptım dimi? diye sormuyor ki. Hem ayrıca ben mesajımda ne diyorum sen ne anlıyorsun. Kınamayın başınıza gelir diyorum. Allah çocukken bile kınadığın şeyleri mutlaka firesiz sektirmeden aynını hatta daha fazlasını yaşatıyor sana. Bugüne kadar bunu öğrenemediysen boşa yaşıyorsun. Ayrıca üslubum sertte olsa yazdıklarım gerçektir. Kardeşim vicdanınla okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Hayırlı cumalar..

Forum sitesiyle ne alakası var o zaman pardon ama sorunun cevabı verilir konu kapanır! Kız size böle bişe yaptım Allah beni taş eder mi? Annem babam duysa nolur? Ay çok fenayım kızlar kötü bişey yaptım dimi? diye sormuyor ki. Hem ayrıca ben mesajımda ne diyorum sen ne anlıyorsun. Kınamayın başınıza gelir diyorum. Allah çocukken bile kınadığın şeyleri mutlaka firesiz sektirmeden aynını hatta daha fazlasını yaşatıyor sana. Bugüne kadar bunu öğrenemediysen boşa yaşıyorsun. Ayrıca üslubum sertte olsa yazdıklarım gerçektir. Kardeşim vicdanınla okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Hayırlı cumalar..

yok kardesim söylediğin hadisi şeriftir biliyorum vicdanımlda okuyorum
herkese acık bir yere yazı yazarsa insan her yoruma maruz kalır
bunu bilir bilerek yazar göze alır
bu yasa kadar bos yasamısım öylemi saol
senin kriterlerine göre bosum ben öleyim o zaman
neyse uzatmak niyetim yok ama okudugum ilk mesajında saygı sınırlarını zorlamıssınız siz
kapak olsun ne demek, nereye kapak olsun
nasıl zamanlarda kullanılır?
ben bos yasayan olarak anlamadım acıklarsanız sevinirim
üslubunuzun sertligiyle değil
icerigiyle sorun var

Son düzenleme:
Arkadaşlar,konu açan arkadaş uğramıyor ne zamandır belkide nerdeyse doğurcak,siz hala devam ediyorsunuz yav :roflol:

Back