Hamile kalır mıyım

eslemm2234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
18
0
16
Yumurtlama döneminde erkek arkadaşımla sürtünme durumunu gerçekleştirdik. Erkek arkadaşımın bir boşalma durumu olmadı ama zevk suyunun geldiğini daha sonra eliyle sildiğini fakat sürtünmeye devam ettiğini söyledi 12 saat içinde ertesi gün hapı içtim sizce hamile kalır mıyım

Yanlış anlama da böyle şeyler yaşayıp stres olacağına yapma !!! Yapmayın !!! Yapacaksanız da gidin evlenin yahuuuu……

ertesi gün hapı bile içmişsiniz hamile kalmazsınız ama . Ertesi gün hapı çokta sağlıklı bi çözüm değil dıkkat edin fazla kullanımda büyük zararlar açabilir size yani bunu bi heyecan olarak görüp tekrarlarsanız ertesi gün hapına başvurmayın .

Çok teşekkür ederim çok korktum daha önce böyle bir şey yaşamadım ani bi heyecanla oldu şu anda da çok korkuyorum kasıklarım ağrıyor buda beni daha çok korkuttu

Çok haklısınız çok ani bi kararla oldu çok pişmanım hamile kalmam değil mi çok korkuyorum
Hamile kalmazsınız merak etmeyin Ella hapını kullanmışsınız. Ella hapı o kadar iyi birşey değil tüm herşeyini alt üst edebilir. Tekrarlanırsa da kullanmayın bence

Çok teşekkür ederim çok korktum daha önce böyle bir şey yaşamadım ani bi heyecanla oldu şu anda da çok korkuyorum kasıklarım ağrıyor buda beni daha çok korkuttu
Kullandığınız hap gecikme de yapacak bilginize 10 gun falan gecikme yaşayabilirsiniz paniklemeyin

Hamile kalmazsınız merak etmeyin Ella hapını kullanmışsınız. Ella hapı o kadar iyi birşey değil tüm herşeyini alt üst edebilir. Tekrarlanırsa da kullanmayın bence
Çok teşekkür ederim bir daha ani bi heyecanlada olsa böyle bir şey yapıcağımı sanmıyorum

Daha ergenlik yaşındasın o hap ne kadar tehlikeli biliyor musun? Hormonlarını bozabilir ilerde hamile kalamazsın. Tabii bundan daha da önemlisi reşit değilsin tüm bunları yaşamak için ne desem bilemedim. Yapma ablacım pişman olursun.

İnanın o korkuyla o hapı bile araştıramadım hamile kalmam değil mi çok korkuyorum çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…