- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Birşey olmaz boşuna düşünme hamile değilsin kalmazsınKorkum tam giriş kısmına değdiği için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey olmaz boşuna düşünme hamile değilsin kalmazsınKorkum tam giriş kısmına değdiği için
Degdirmeyin korkacaksaniz yada korkmayın yaşayınKorkum tam giriş kısmına değdiği için
Keşke başında herkes böyle konuşsaydı teşekkür ederimBirşey olmaz boşuna düşünme hamile değilsin kalmazsın
Iki yıl önce de anal ilişkiye girdik hamilemiyim demişin iki yıldır sevişmek yetine hamile nasıl kalınır ni zahmet Baksaydın bide burda millete cemkirmeAcıyorum hepinize hiçbiriniz bilgilendirmeyi değil eğlenmeyi amaçlıyorsunuz sizin gibi kadınlara yazıl
Şaka gibisin yaş kaç 2 falan mı elinizde telefon var o kadar imkan var sevişmeyi bırakıp biraz araştırın lütfen değmeyle hamile kalınsa keşke herkesin 100 ü geçkin çocuğu olur korkuyorsanız sevişmeyin bu kadar basitAcıyorum hepinize hiçbiriniz bilgilendirmeyi değil eğlenmeyi amaçlıyorsunuz sizin gibi kadınlara yazıl
Önce sen başlattın.Neden dalga geçiyorsunuz
MasAllah hamilesiniz o zaman tebrikler...Evet atom
Bende sana aciyorum cahil kaldign için ve senden dogacak çocuklara daha cok aciyorumAcıyorum hepinize hiçbiriniz bilgilendirmeyi değil eğlenmeyi amaçlıyorsunuz sizin gibi kadınlara yazıl
Aynen tatlımBende sana aciyorum cahil kaldign için ve senden dogacak çocuklara daha cok aciyorum
Ruyanda penis gorursen de hamile kala bilirsin.Sevgilimin penisi vajinama değdi ama iki saniye falan boşalmadan çok önce oldu hasta olmama da bir hafta var hamile kalır mıyım
alay edilecek bir durum yok, vajina içerisine boşalma olmadıysa gebelik ihtimali olmaz yani hamile kalmazsınız yine de dikkatli ol derim prezervatif kullanın en azındanSevgilimin penisi vajinama değdi ama iki saniye falan boşalmadan çok önce oldu hasta olmama da bir hafta var hamile kalır mıyım
Sence? Ya insanlar içeriye boşalıyor yine bişey olmuyor dokundu olmuş mudur diyorsunNeden dalga geçiyorsunuz