Yumurtlama döneminin üzerinden de 10 gün gecti.Yumurtlama dönemimde değilim ama yine de kalır mıyım, adetime 5 gün var
Evet neden olmasınYumurtlama dönemimde değilim ama yine de kalır mıyım, adetime 5 gün var
Kaladabilirsin kalmayadabilirsin. Fakat ihtimal adetken bile var.Yumurtlama dönemimde değilim ama yine de kalır mıyım, adetime 5 gün var
Evet göğüslerimde hafif hassasiyet basladı, uyku da bastırmaya basladı aslında adet döngüsüne girdiğimi hissediyorumDüşük ihtimal. Pms sendrromlariniz başladı mı? Göğüslerde hassasiyet vs?
Bende öyle düşünüyorum ama işte ihtimal var mı düşüncesinden de cıkamıyorum. Kazayla hamile kalanlar o kadar cok ki neye göre kazayla oluyor onu merak ediyorumTakma yorumları. Kalmazsın imkansız gibi. Benim erkek arkadaşım hep dışına boşalıyor hiç sorun yaşamadım.
Herkesin vücudu çok farklı biri kalmaz biri kalır. Riske atma benceBende öyle düşünüyorum ama işte ihtimal var mı düşüncesinden de cıkamıyorum. Kazayla hamile kalanlar o kadar cok ki neye göre kazayla oluyor onu merak ediyorum
Dışarı boşalıyor ama oncesindeki zevk suyundan da kalinabiliyormusBende öyle düşünüyorum ama işte ihtimal var mı düşüncesinden de cıkamıyorum. Kazayla hamile kalanlar o kadar cok ki neye göre kazayla oluyor onu merak ediyorum
Bence ihtimal yok çok zor. Ben de böyle stres yapıp 5 gün gecikmesine sebep olmuştum. Varsa adacayi ya da civanpercemi çayı tüket. Pms yüzünden şimdi daha da stres yapacaksın çünkü işkence gibiydi benim geçen ay oldu.Evet göğüslerimde hafif hassasiyet basladı, uyku da bastırmaya basladı aslında adet döngüsüne girdiğimi hissediyorum
Partnerin eminse ihtimal yok gerçekten. O sperm dışarı bosalmada nasıl gidecek de yolunu bulacak garibimBende öyle düşünüyorum ama işte ihtimal var mı düşüncesinden de cıkamıyorum. Kazayla hamile kalanlar o kadar cok ki neye göre kazayla oluyor onu merak ediyorum
Yumurtlama döneminde olmadığını nerden biliyorsun? Her kadın 14.gün yumurtlama görmüyor geç yumurtlama diye bişey var. Ertesi gün hapı dahi içsen hamile kalma şansın var kuzenim öyle kaldı ve geçen gün arkadaşımda aynı şekilde kaldı. Adet takvimlerine güvenme kesinlikle çoğu zaman doğru yumurtlama zamanını göstermiyor çok mümkün hamile olabilmenYumurtlama döneminin üzerinden de 10 gün gecti.