Hamile kalır mıyım

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
205
Merhaba, adetime 5 gün var yumurtlama dönemim değilim. 2 kere korunmasız ilişki yasadım ikisinde de vajinamın dısına boşaldı fakat içeri hiç kacmısmıdır emin olamıyorum. Yumurtlama dönemimde olmadıgım icin rahat davrandım ama bir yandan da korkuyorum hamile kalır mıyım

Evet vajina çevresine boşaldıysa ihtimal var ertesi gün hapı almalısınız

Yumurtlama dönemimde değilim ama yine de kalır mıyım, adetime 5 gün var

Düşük ihtimal. Pms sendrromlariniz başladı mı? Göğüslerde hassasiyet vs?

Takma yorumları. Kalmazsın imkansız gibi. Benim erkek arkadaşım hep dışına boşalıyor hiç sorun yaşamadım.
Bende öyle düşünüyorum ama işte ihtimal var mı düşüncesinden de cıkamıyorum. Kazayla hamile kalanlar o kadar cok ki neye göre kazayla oluyor onu merak ediyorum

Bende öyle düşünüyorum ama işte ihtimal var mı düşüncesinden de cıkamıyorum. Kazayla hamile kalanlar o kadar cok ki neye göre kazayla oluyor onu merak ediyorum
Herkesin vücudu çok farklı biri kalmaz biri kalır. Riske atma bence

Evet göğüslerimde hafif hassasiyet basladı, uyku da bastırmaya basladı aslında adet döngüsüne girdiğimi hissediyorum
Bence ihtimal yok çok zor. Ben de böyle stres yapıp 5 gün gecikmesine sebep olmuştum. Varsa adacayi ya da civanpercemi çayı tüket. Pms yüzünden şimdi daha da stres yapacaksın çünkü işkence gibiydi benim geçen ay oldu.

Partnerin eminse ihtimal yok gerçekten. O sperm dışarı bosalmada nasıl gidecek de yolunu bulacak garibim ertesi gün hapı hormonları çok bozuyor bence gerek yok ki zaten kaç gün oldu ilişkiye gireli? Kazayla kalanlar eşleri farketmeden içeri boşalanlar tam vaktinde çıkmayanlar ama tabi geri cekilme yöntemi çok riskli bir yöntem. Bu sana da ders olsun, çocuk planı yoksa bir daha korunmadan iliskiye girmeyin

Yumurtlama döneminin üzerinden de 10 gün gecti.
Yumurtlama döneminde olmadığını nerden biliyorsun? Her kadın 14.gün yumurtlama görmüyor geç yumurtlama diye bişey var. Ertesi gün hapı dahi içsen hamile kalma şansın var kuzenim öyle kaldı ve geçen gün arkadaşımda aynı şekilde kaldı. Adet takvimlerine güvenme kesinlikle çoğu zaman doğru yumurtlama zamanını göstermiyor çok mümkün hamile olabilmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…