- 13 Ocak 2020
- 44.544
- 167.815
- 33
Ya sabırTakma yorumları. Kalmazsın imkansız gibi. Benim erkek arkadaşım hep dışına boşalıyor hiç sorun yaşamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sabırTakma yorumları. Kalmazsın imkansız gibi. Benim erkek arkadaşım hep dışına boşalıyor hiç sorun yaşamadım.
Bugün oldu, adetimde çok düzenidir en fazla 2 gün sarkar. Normal şartlarda 5 gün sonra olmam lazımİlişki ne zaman oldu
Adete 5 gün var da
Adet takvimimden biliyorum. Ben cok düzenli adet olurum ve adet takvimimde ki yumurtlama dönemimde de hissediyorum yumurtlama oldugunu.Yumurtlama döneminde olmadığını nerden biliyorsun? Her kadın 14.gün yumurtlama görmüyor geç yumurtlama diye bişey var. Ertesi gün hapı dahi içsen hamile kalma şansın var kuzenim öyle kaldı ve geçen gün arkadaşımda aynı şekilde kaldı. Adet takvimlerine güvenme kesinlikle çoğu zaman doğru yumurtlama zamanını göstermiyor çok mümkün hamile olabilmen
Eşimde tam emin olamıyor içeri kacıp kacmadıgından. Tam hissedemedim diyor. Dısarı bosaldı esasında ama ya cıkarmadan içeride basladıysa diye korkuyorum. Bundan sonra kondom kullanacagız kesinliklePartnerin eminse ihtimal yok gerçekten. O sperm dışarı bosalmada nasıl gidecek de yolunu bulacak garibim ertesi gün hapı hormonları çok bozuyor bence gerek yok ki zaten kaç gün oldu ilişkiye gireli? Kazayla kalanlar eşleri farketmeden içeri boşalanlar tam vaktinde çıkmayanlar ama tabi geri cekilme yöntemi çok riskli bir yöntem. Bu sana da ders olsun, çocuk planı yoksa bir daha korunmadan iliskiye girmeyin
Evet benimde kesin böyle olacak. Hapı içsem yine böyle olcak ne yapsam bilemedimBence ihtimal yok çok zor. Ben de böyle stres yapıp 5 gün gecikmesine sebep olmuştum. Varsa adacayi ya da civanpercemi çayı tüket. Pms yüzünden şimdi daha da stres yapacaksın çünkü işkence gibiydi benim geçen ay oldu.
Evet benimde kesin böyle olacak. Hapı içsem yine böyleBence ihtimal yok çok zor. Ben de böyle stres yapıp 5 gün gecikmesine sebep olmuştum. Varsa adacayi ya da civanpercemi çayı tüket. Pms yüzünden şimdi daha da stres yapacaksın çünkü işkence gibiydi benim geçen ay oldu.
Bizde uzun zamandır böyle koruyonuyoruz. Ama eşim emin değil malesef içerde de baslamıs olabilir bosalmayaBen geri çekilme yöntemiyle 8 yıl korundum karşı taraf eminse sorun yok
Dışarı boşalıyor ama oncesindeki zevk suyundan da kalinabiliyormus
Aaa bak böyle olduğunu bilmiyordumBen zevk suyu olayını arastırdım baya, zevk suyundan değilde. Aynı gün üstüste olan ilişkilerde 1.boşalmadan sonra penis içinde sperm kaldıysa olabilirmiş o yoksa ilk ilişkide korkulacak bişey yokmus
Benim varis problemim var bigün yasmin kullanıyordum 1 yıl olmuştu yolda bacağım asıldı felc geçiyorum sandim doktor dedi hemen bırak, sprial aşırı kanama yaptı , eşim prezervatifide kullanamıyor onlara hamile kalan çok tek doğal yöntem gericekilme.Evet benimde kesin böyle olacak. Hapı içsem yine böyle
Bizde uzun zamandır böyle koruyonuyoruz. Ama eşim emin değil malesef içerde de baslamıs olabilir bosalmaya
Ben gebelik istiyorum aylarca yumurtlama gösteren günlerde ilişki oldu gebelik olmadı adetim şaşmaz 30 da bir gelir. Ovulasyon testi ile saptıyoruz doğru günü ve ovülasyon testi ile iki kez gebelik oldu bende o ağrıyı yaşadıktan bir hafta sonra ovulasyon testi yumurtlama gösteriyor akıntım da çatlamadan bikaç gün sonra oluyor. Prezervatif kullanmanı tavsiye ederim zevk suyunda dahi belli bir miktar sperm var o yüzden gebelik olabiliyor. Dışarı boşalma bi korunma yöntemi asla değilAdet takvimimden biliyorum. Ben cok düzenli adet olurum ve adet takvimimde ki yumurtlama dönemimde de hissediyorum yumurtlama oldugunu.
Ben hem adet dönemime cok yakınım hemde içeri bişey kacıp kacmadıgından emin değilim. Dısarı bosaldı ama cok ani oldu ilk defa ya kactıysa bu sefer diye korkuyorum. Hapta dengeyi cok bozdugu icin içsemmi bilemiyorum
Kalmazsın.Bende öyle düşünüyorum ama işte ihtimal var mı düşüncesinden de cıkamıyorum. Kazayla hamile kalanlar o kadar cok ki neye göre kazayla oluyor onu merak ediyorum
Tek bilen sizsiniz tamamYa sabır
Risk var maalesefMerhaba, adetime 5 gün var yumurtlama dönemim değilim. 2 kere korunmasız ilişki yasadım ikisinde de vajinamın dısına boşaldı fakat içeri hiç kacmısmıdır emin olamıyorum. Yumurtlama dönemimde olmadıgım icin rahat davrandım ama bir yandan da korkuyorum hamile kalır mıyım
Eğer adetleriniz düzenliyse ve içinize boşalmadıysa hamilelik riski pek yok gibi ama adetinizin her ay düzenli olup olmayacağını, yumurtlamanın erken mi yoksa geç mi olacağını bilemezsiniz, bu nedenle daha güvenilir bir korunma yöntemi seçmelisiniz.Yumurtlama dönemimde değilim ama yine de kalır mıyım, adetime 5 gün var
2.ilişkiye ara vermeden girdiyseniz sperm kalıyor diyorlar. Biz de nişanlımla geri çekme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz bir sorun yaşamadım çok şükür şu zamana kadar.Merhaba, adetime 5 gün var yumurtlama dönemim değilim. 2 kere korunmasız ilişki yasadım ikisinde de vajinamın dısına boşaldı fakat içeri hiç kacmısmıdır emin olamıyorum. Yumurtlama dönemimde olmadıgım icin rahat davrandım ama bir yandan da korkuyorum hamile kalır mıyım
Evet bende böyle biliyorum insallah olmaz2.ilişkiye ara vermeden girdiyseniz sperm kalıyor diyorlar. Biz de nişanlımla geri çekme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz bir sorun yaşamadım çok şükür şu zamana kadar.
Bundan sonra prezervatif kesinlikleYumurtlama donemleri duzenli olmayabilir. Yani hamile kalip kalmadiginizi ancak geciken adet durumunda testle ogrenebilirsiniz.
Amin insallah dogru zamanda bende isterim ama su an değilgeri çekilme candır.prezervatif doğallıktan uzak samimiyetsiz geliyor.ama hep bi korku hep bi acaba var içimizde.umarım kalmazsın olmayanlara ısteyenlere eversın rabbım