Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle ozel konulari konuşacağımız bir sitede neden kendi fotografinizi profil fotografi olarak kullanıyorsunuz anlayamiyorum.Eşimle adetin bittiği gün ve adetin dokuzuncu günü korunmadan ilişkiye girdik adetim beş gün sürüyo aceba hamile kalanlar oldumu aranızda adet bitimi acilll
Kaldırdim daha yeni üye oldumBoyle ozel konulari konuşacağımız bir sitede neden kendi fotografinizi profil fotografi olarak kullanıyorsunuz anlayamiyorum.
Teşekkür ederim suan gün sayıyorum olsada yapacak bisey yok bide 3 yasinda oglum var hayrlisi9 gun sonra olanda ihtimal var. Digerinde kalmazsin.
Erken baslamissiniz masallah.Teşekkür ederim suan gün sayıyorum olsada yapacak bisey yok bide 3 yasinda oglum var hayrlisi
Ona bağlı da olabilir,stresten de olabilir bir cok şeyden etkileniyor reglimiz ne yazık kiMERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Ona bağlı da olabilir,stresten de olabilir bir cok şeyden etkileniyor reglimiz ne yazık kiiç rahatlığı acısından gecikmişken bi test yapabilirsiniz, negatife eğer stresiniz bi nebze ortadan kalkınca regliniz gelecektir gelmezse eğer bi doktora görünürsünüz kist vs. Acisindan
[/QUOTE canım test yaptım ama hiçbir şey çıkmadı yanlış mı yaptım ki sabah mı yapmam gerekiyordu
Teşekkür ederim suan gün sayıyorum olsada yapacak bisey yok bide 3 yasinda oglum var hayrlisi
Gün sayıyorum şuanYani benim annem adeti bittiği gün hamile kalmştıhepsinde de ihtimal var..
Ilk resm adetten 5 gn once digeri adet gunuKizlar testlerm boyle cikti