- Konu Sahibi Melisasarginn
-
Sen ne zamandır deniyorsun canımHosbuldum
6 aydir sen ?Sen ne zamandır deniyorsun canım
6aydir evliyiz yasim 30 oldu icin evlendim gunden beri istedim ama olmadi.6 yıldır da ben. Kaç yıllık evlisiniz
Olur.Özelden yazabilir miyim pos altına yazmayalım
Bu konuyu açman bile 3 buçuk attıginin göstergesi değil miüç buçuk attığımı nereden çıkardın yahu sskcjsjdhdh hamileysem de hayırlısı artık her şeyin çözümü var ne yapalım
Bu konuyu açman bile 3 buçuk attıginin göstergesi değil miAynen katil olursun en fazla dimi
[/QUOTE sanane? bak işine yürü hadi
Meryem yengemiz ne ya??Yahu konuları dağıtmaya insanlari sizin gibi düşünüp sizin emirlerinize gore yasamadiklari için asagilamaya ne kadar meraklısınız...hem düşüncelerinize saygi gösterilmesini beklersiniz ama is sizden karşıdakine saygı gostermeye geldi mi yok...
Konu sahibi arkadasim ice bosalma olmadiysa ve prezervatifte yirtik yoksa hamile kalma olasılığı Meryem yengemizin Isaya hamile kalma mucizesi ile aynı oranda merak etme... Yalniz yumurtlama gunlerine dikkat et, korun ki istenmeyen gebelik durumu olmasin
Teşekkür ederim cevabınız için.İnsanlar böyle maalesef.YazıkYahu konuları dağıtmaya insanlari sizin gibi düşünüp sizin emirlerinize gore yasamadiklari için asagilamaya ne kadar meraklısınız...hem düşüncelerinize saygi gösterilmesini beklersiniz ama is sizden karşıdakine saygı gostermeye geldi mi yok...
Konu sahibi arkadasim ice bosalma olmadiysa ve prezervatifte yirtik yoksa hamile kalma olasılığı Meryem yengemizin Isaya hamile kalma mucizesi ile aynı oranda merak etme... Yalniz yumurtlama gunlerine dikkat et, korun ki istenmeyen gebelik durumu olmasin
Komiksin yemin ederim ya.Sanane istersem kürtaj olurum istersen sevişirim SANANENoldu kiz zorunami gitti
Komiksin yemin ederim ya.Sanane istersem kürtaj olurum istersen sevişirim SANANE
Prim kasmakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum dediğim şeyin.Korkum seni rahatsız ediyorsa ilgilenmiyorsan cevap verme bu kadar basit.Özgür bir platformdayız istediğim soruyu sorabilirim.hadi kuzum ya git başka yerde prim kas ozaman senin seks yapmak isteyip yaptıktan sonra hamile kalirmiyim korkundan bizeneeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?