- 31 Aralık 2019
- 109
- 33
- 13
- 25
- Konu Sahibi Melisasarginn
-
İşte doğurgan dönemimdeyim diye içime şüphe düştü.Normalde doğurgan dönemimde seks yapmıyorum.Teşekkürler.Kalmazsın büyük ihtimal
Evet hiçbirisi yoktu.Teşekkür ederim.Yırtık yoksa , içe boşalma yoksa hamile kalmişta olamazsiniz.
Yumurtlama döneminizde bile kalamıyor musunuz ki? ben hiç endişenmeyeyim o zaman.Gerçi her erkeğin sperm kalitesi farklıdır.Benim içime boşalıyor ben yine kalamıyorum
Hayır kalamıyorum. Maalesef 6 yıldır tedaviye rağmen olmadı. Sevişmeyi özledim keyif içinYumurtlama döneminizde bile kalamıyor musunuz ki? ben hiç endişenmeyeyim o zaman.Gerçi her erkeğin sperm kalitesi farklıdır.
Al bendenDe OkadarBenim içime boşalıyor ben yine kalamıyorum
HayırlısıValla ben evli olmadığım için çocuk istemiyorum o yüzden korunuyorum sürekli.6 yıl çok uzun bir zaman değil mi ya? Ne denir bilemiyorum da.Umarım çocuğunuz olur.
Kader ortağım hoşgeldinAl bendenDe Okadar
Korktuğun şeyi niye yapıyorsunMerhaba,benim erkek arkadaşımla dün ilişkim oldu.Toplamda 3 kere birlikte olduk.Fakat regl takvimime bakınca o günün yumurtlama dönemim olduğunu gördüm ayrıca kasıklarımda ağrıyordu.Dikkatli bir şekilde birlikte olduk prezervatiflerin hepsini kontrol ettim herhangibi bir bozulma vs yoktu.Ayrıca prezervatif kullansak bile yine de içime boşalmasına izin vermedim her ihtimale karşı.Bu durumda extra korunmuş oluyorum değil mi? Hem prezervatif+içime boşalma yok.Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Çünkü canım seks yapmak istedi?Korktuğun şeyi niye yapıyorsun
Bende sizdenimBenim içime boşalıyor ben yine kalamıyorum
O zaman sonrasında da 3 buçuk atmiycaksinızÇünkü canım seks yapmak istedi?
üç buçuk attığımı nereden çıkardın yahu sskcjsjdhdh hamileysem de hayırlısı artık her şeyin çözümü var ne yapalımO zaman sonrasında da 3 buçuk atmiycaksinızinsaAllah hamilesindirr
HoşbuldummmmKader ortağım hoşgeldinBir gün sırf zevk için sevişirsem belki o gün hamile kalırım
Ya böyle o kadar ruhsuz oluyor ki sanki mecbur gibi yapıyoruz. Yemek saati gelmiş gibi seks saati geldi, gel yap sonra nereye gidiyorsan git der gibiyizHoşbuldummmm
Vallah çok doğru söylüyorsun bebek için zevki kalmamışdı artık zevke bakmıyordu Yani ama artık kafamda bitirme psikoloji getirdim ki bidahakine tutsunyoksa olacagi yok herifle ha bire randevulasiyoruz bugun yumurtlama günü haaa diyorum hahahaha a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?