Hamile kalir miyim?

Melisasarginn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
109
33
13
25
Merhaba,benim erkek arkadaşımla dün ilişkim oldu.Toplamda 3 kere birlikte olduk.Fakat regl takvimime bakınca o günün yumurtlama dönemim olduğunu gördüm ayrıca kasıklarımda ağrıyordu.Dikkatli bir şekilde birlikte olduk prezervatiflerin hepsini kontrol ettim herhangibi bir bozulma vs yoktu.Ayrıca prezervatif kullansak bile yine de içime boşalmasına izin vermedim her ihtimale karşı.Bu durumda extra korunmuş oluyorum değil mi? Hem prezervatif+içime boşalma yok.Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

Korktuğun şeyi niye yapıyorsun

Kader ortağım hoşgeldin Bir gün sırf zevk için sevişirsem belki o gün hamile kalırım
Hoşbuldummmm
Vallah çok doğru söylüyorsun bebek için zevki kalmamışdı artık zevke bakmıyordu Yani ama artık kafamda bitirme psikoloji getirdim ki bidahakine tutsun yoksa olacagi yok herifle ha bire randevulasiyoruz bugun yumurtlama günü haaa diyorum hahahaha a

Ya böyle o kadar ruhsuz oluyor ki sanki mecbur gibi yapıyoruz. Yemek saati gelmiş gibi seks saati geldi, gel yap sonra nereye gidiyorsan git der gibiyiz orgazm diye birşey varmış gören oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…