Hamile kalır mıyım? yardıma ihtiyacım var!

Antalyadanbirisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
7
4
1
25
Mrb kızlar, erkek arkadaşım bu gun beni evine cagirdi ve ben gelmeden önce mastürbasyon yapıp bir havluya boşalmış, 2-3 saat sonra ben onun evine gidince o havluyu elledim istemeden ve daha sonra tuvalete gittim ve tuvaletimi yaptım bu sperm (biraz kurulmuştu) beni hamile yapar mı nolur yardım edin kafam allak bullak oldu nolur cevap yazın

Mrb kızlar, erkek arkadaşım bu gun beni evine cagirdi ve ben gelmeden önce mastürbasyon yapıp bir havluya boşalmış, 2-3 saat sonra ben onun evine gidince o havluyu elledim istemeden ve daha sonra tuvalete gittim ve tuvaletimi yaptım bu sperm (biraz kurulmuştu) beni hamile yapar mı nolur yardım edin kafam allak bullak oldu nolur cevap yazın
Ya sacma salak seyler sorup durmayın surda spermlı havluyla elini mı kuruladın Allah ıcın bı gıdın su forumdan Baska seylerle eglenın

Ya sacma salak seyler sorup durmayın surda spermlı havluyla elini mı kuruladın Allah ıcın bı gıdın su forumdan Baska seylerle eglenın

Yanlış anlamayın havluyu daha önce elledim tuvaletimi yaparken de o bölgemi elliyorum haliyle o sperm bulaşır mı diye çok korkuyorum

La havle
Ablam bulaşmaz.
Senin sperm dedigin şey kac dakika yaşıyor sanki

Yalniz bikac saat yaşasalar ne cok hamile kalan olur kaldim da nerde kaldim bilmiyorum 😂😂😂😂 kimin spermi kiminkini döllemiş abooo 😂😂😂
Bitane kadin klozetten kaldim diye aciklama yapmişti 😂 bak aklima geldi gece gece.

Yalniz bikac saat yaşasalar ne cok hamile kalan olur kaldim da nerde kaldim bilmiyorum 😂😂😂😂 kimin spermi kiminkini döllemiş abooo 😂😂😂
Bitane kadin klozetten kaldim diye aciklama yapmişti 😂 bak aklima geldi gece gece.
Hahahahahahahahaha kiz ne manyak insanlar var. Gercek miymis klozetten olması acaba. Bu sitede vajinismus olan birisinin cocugu var cok nadir olsa da gozukebiliyormus ben cok şaşırdım acaba bizdemi sürtünsek kocamla dedim. Yine beynimi yaktım yani 😁😁🤣🤣🤣 millette şans var

Hahahahahahahahaha kiz ne manyak insanlar var. Gercek miymis klozetten olması acaba. Bu sitede vajinismus olan birisinin cocugu var cok nadir olsa da gozukebiliyormus ben cok şaşırdım acaba bizdemi sürtünsek kocamla dedim. Yine beynimi yaktım yani 😁😁🤣🤣🤣 millette şans var

Klozette sperm kalintisi varmis oturmuş bla bla blaaa...

Valla bu spermleri anlayabilseydim tup bebekle hamile kalmazdim canim 😊 malum bizimkiler yolu bulamiyor sanirim ya da yolun yarisinda ya yeter gitmeyelim artik deyip orda dinlenirken ölüyorlar galiba. Hamile kalamamamizin baska bi aciklamasi olamazzz 😂😂😂

Yok öyle bir şey olmadı yalnızca havludaki sperm elime bulaştı sonra da o elimle vajinama dokundum tuvaletimi yapma amaçlı bir sıkıntı var mıdır?

Cnm rahat ol %0.000 ihtimal veriyorum 3 saatt oncesinden bahsediyorsun
O spermler vajina içinde yasayabiliyorlar. Havluda yaşayamazlar.

Back
X