jsjdkdmdmdmdmld
millette ne çük var.gokten ejderha yagarken bize de bamya dusmusEjderha mı bu, o kalkanı nasıl delip geçmiş
millette ne çük var.gokten ejderha yagarken bize de bamya dusmus
50 60 yıl önce külotla mı korunuyorlardıŞaka mısıniz hani prezervatif filan oluyor. Sanırım 50-60 yıl önce böyle korunuyordi
. geçmiş olsun
buraya hamile kaldım mı, zarım bozuldu mu diye yazanların çoğunun burada iç rahatlıktan sonra nasıl korunulur yada cinsellik nasıl olur diye araştırmadıklarına yemin edebilirim ama ispatlayamamYaaaa hamileysen???? Ne yapacaksın ?? Sorumluluk almaya ,ailenin karşısına çıkmaya gücün var mı??Bir korku sardiysa o anı unutma.Sorumluluk alamayıp çaresiz kalacaksan yeme bir halt.Sevismek güzeldir ama böyle değil.Arkasindan gelecek korku, pişmanlık varsa o yanlıştır.
Hamile değilsin korkma......
Yok aşkım hamile olma diye değil her b.ku yiyip dokunulmadık noktan kalmayana kadar milletle aşna fişne yapıp başkasına kendini el değmemiş bakire olarak kakalamak içinhamile kalmayayım diyee
Bu adam bütün vajinismus vakalarını tedavi eder... Ortada kas mas bırakmazmillette ne çük var.gokten ejderha yagarken bize de bamya dusmus
+Yakalayamadınız.millette ne çük var.gokten ejderha yagarken bize de bamya dusmus
Şalvar da varmışKülot varken nasıl içeri girebildi
Ben bilmiyorm bir yerde ya okudum ya da duydum. İnce çorap var ya onla diye duydum.gercek yalan bilmiyorum50 60 yıl önce külotla mı korunuyorlardı