Şaka mısıniz hani prezervatif filan oluyor. Sanırım 50-60 yıl önce böyle korunuyordihamile kalmayayım diyee
nehKalırsın
ofŞaka mısıniz hani prezervatif filan oluyor. Sanırım 50-60 yıl önce böyle korunuyordi
. geçmiş olsun
djmsmdmdmdmmdkdmdmkdkdjdEjderha mı bu, o kalkanı nasıl delip geçmiş
Bandik bilinen bir isim mi konu sahibinde yazmis şalvar diye, değişik geldi ama sizde biliyorsunuz. Şalvara bandik mi deniliyor . Alakasız ama merK ettim ilk defa duydumTahriş olmuştur orası. Külot ve bandik beraber prezervatiften daha iyi korur merak etme. Penisi bile içeri almaz, kaldı ki sperm yani… bence bu işlere kalkışmadan önce cinsel organlar ve üreme üzerine araştırmalar yap iyice öğren
Kondom icat edildi. Sana haber vermediler mi?yok benim bandigim vardı külot artı şalvar yani
Külot ve başka birşey dediğiniz günlük ped mi tanriş etmis sanırım.bu şekilde zaten hamile kalmazsınız sürtmekten acıyor
Yöresel bir kelime bandik. Bildiğimiz şalvar yaniBandik bilinen bir isim mi konu sahibinde yazmis şalvar diye, değişik geldi ama sizde biliyorsunuz. Şalvara bandik mi deniliyor . Alakasız ama merK ettim ilk defa duydum
Külot ve kalın bişey varsa nasıl girebilir çocuğum eminmisin çok sürtünmeden de tahriş olmuş olabilirya girdi ama benim üzerimde külot +kalın bir sey vardı eğer bozulduysa kan hangi renk olur kahverengi olur mu
e nası hamile kalacan o zamanbosalmadi
Maşallah dakka bir gol bir. Korunun baribiz erkek arkadaşımla sevistik yani o önce vajinamla oynadi sonra penisi ciplakti bende kulot ve başka bir şey vardı sanırım kolodumda kan var ve yaniyor hamile kalır mıyım kizlik zarım bozulmuş mudur lütfen bir sey diyin
evetBandik bilinen bir isim mi konu sahibinde yazmis şalvar diye, değişik geldi ama sizde biliyorsunuz. Şalvara bandik mi deniliyor . Alakasız ama merK ettim ilk defa duydum
Yaaaa hamileysen???? Ne yapacaksın ?? Sorumluluk almaya ,ailenin karşısına çıkmaya gücün var mı??Bir korku sardiysa o anı unutma.Sorumluluk alamayıp çaresiz kalacaksan yeme bir halt.Sevismek güzeldir ama böyle değil.Arkasindan gelecek korku, pişmanlık varsa o yanlıştır.yok benim bandigim vardı külot artı şalvar yani
Ne sürtünmesi adam Superman külot+ şalvar varken icine girmiş. Bu adam incelenmeli daha duymadım giysiden geçildiğini duymus oldukSürtünmeden ateş alacaklar bir gün.
ay aklıma korunacagiz diye 57 ten kadın corabı takan üye geldi birdenhamile kalmayayım diyee
yok benim bandigim vardı külot artı şalvar yani
Kızlık zarını soruyor.e nası hamile kalacan o zaman