hamile kalınca sancılarım başlıyor

cicisim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
80
57
103
....
merhaba arkadaşlar.bugüne kadar 3 gebelik yaşadım ama malesef üçüde hüsran.adet olacağım gün çok şiddetli sancılarım başlıyor anlıyorum ki hamileyim.hemen beta hcg yaptırıyorum değer iyi,gece daha şiddetli gündüz normal şiddette olan sancılar devam etiiği sürece artışta normal.sancılarım kesiliyor ve bakıyoruz ya kalp atışı durmuş ya da beta hcg düşmeye başlıyor.bu zamana kadar hiç hamilelikte boyle sancılar yaşayanla karşılaşmadım,bir sorun var ama ne.bu durumla ilgili fikri olan varmı acaba?

Canim cok gecmis olsun doktorunla gorustunmu ne diyor bnde su an hamileyim ama hic sanci yasamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilki iki çocukta sancılarım pek olmadı ama bu defa ben de sancılanıyorum çok sık olmasada. birde ikili sonuçları kötü çıkınca strees yaptım. ben belki strees kaynaklıdır diye düşündüm... şimdi biraz daha iyiyim. Benimki strees kaynaklıydı galiba. seninkide streesten olabilir.geçmiş olsun.

iki tanesinde doktorum birsey soylemedi.doktor değiştirdim.yine oldu.sancılar hakkındada birsey söylemiyorlar.kanda pıhtılaşma olabilir dedi.test yaptırdık ama sorun cıkmadı.her ihtimale karşı karından iğnelere başladık ama oda fayda etmedi.son hamileliğimde doktor ultrasondan baktıgında rahımde fazla miktarda sıvı birikmiş dedi acaba ondanmı kaynaklanıyor.anlamadım.

cnm ya inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına alırısın.sakın stres yapma.bu sebepten canını sıkma sakın.en mutlu geçirmen gereken günlerini sakın heba etme.

ya benim sancı ile başlıyor sancı ile bitiyor.acaba benim gibi biri varmı,biri belki bi doktor tavsiye eder diye forumlara yazmaya başladım.inşallah bi cevap alırım.fizanda deseler fizana giderim.tabiki herseyin hayırlısı ama aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan yoruldum.bu bi hastalıkmı,tedavisi varmı bişey bilmiyorum.

Canim cok gecmis olsun doktorunla gorustunmu ne diyor bnde su an hamileyim ama hic sanci yasamadim

maşallah, doktorumla görüştümde birşey demiyorki.sanki böyle şiddetli sancıları olan tek benmisim gibi bakıyor yüzüme.ama bu sancıyla ilgili oldugundan eminim.çünkü hamile kaldığımı sancılarımın başlamasından,bittiğinide sancılarımın bitmesinden anlıyorum.cok bunaldım cooook

Benimde kasıklarımda cok sancı oluyor bana doktor sürekli dinlen diyor benim 2 tane düşüğüm oldu bu sancı yüzünden sana doktorun düşük tehliken olup olmadığını söylüyormu peki

Rahim kasılmalarını önlemek için ilaç falan verseler düşüğü engellermi diyeceğim ama.. Genelde dr lar sağlıksız bebek tutunmaz derler.acaba genetik testmi yaptırsanız?kromozomların dizilişine bakıyorlar.araştırılması gereken bir durum,iyi bir dr bulursunuz inşallah.

progesteron tahlilim normal çıktığı içi düşük tehliken yok dedi

saol cnm biraz gec cevap veriyorum ama.hsg den başlıyoruz bu cumartesi.tıkanıklık çıkmazsa genetik te yaptıracaz bakalım.startı verdik yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…