• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalanlardan tavsiye bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec
geç yumurtlama olabilir bi hafta sonra yine test yaptır umudunu kaybetme
Ama adetlerim hep düzenli benim dolayısıyla yumurtlamam düzenli olmalı değil mi ? Geç döllenmiş olma ihtimalim var mı yine de ?

Ama adetlerim hep düzenli benim dolayısıyla yumurtlamam düzenli olmalı değil mi ? Geç döllenmiş olma ihtimalim var mı yine de ?
Evet var bu kadından kadına değişir bazı kadınlar 5 Haftasında Pozitif çıkıyor diye biliyorum sen 1 hafta sabret yine test yap bu arada hamilelik belirtilerin var mi

Evet var bu kadından kadına değişir bazı kadınlar 5 Haftasında Pozitif çıkıyor diye biliyorum sen 1 hafta sabret yine test yap bu arada hamilelik belirtilerin var mi
Bilmiyorum ki var gibi yok gibi çok ciddi ateş basması var ama havaların sıcak oluşuna veriyorum , kasıklarım da arada hafif hafif batıyor, adet olmam gereken gün resmen adet sancısı çektim tüm gün ha geldi ha gelecek diye gezdim ama yok ... yavaş yavaş da yok oldu ağrılar. :KK43:

Bilmiyorum ki var gibi yok gibi çok ciddi ateş basması var ama havaların sıcak oluşuna veriyorum , kasıklarım da arada hafif hafif batıyor, adet olmam gereken gün resmen adet sancısı çektim tüm gün ha geldi ha gelecek diye gezdim ama yok ... yavaş yavaş da yok oldu ağrılar. :KK43:
İnşallah hamişsin dır canım hayırlı neyse o olsun stres yapma rahat ol haftaya haberlerini bekliyoruz

İnşallah hamişsin dır canım hayırlı neyse o olsun stres yapma rahat ol haftaya haberlerini bekliyoruz
Nasıl sabredeceğim haftaya kadar bilmiyorum ama inşallah hayırlısı ile güzel haber alırım , teşekkür ederim :KK200:

merhabagerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?
Ben 4 gün kala öğrendim ama adet günlerce geçtikten sonra öğrenen arkadaşlarımda var. Bence de biraz sabırlı olur bekle, kendini dinle bak bakalım değişik bişeyler var mı vücudunda.

Ben 4 gün kala öğrendim ama adet günlerce geçtikten sonra öğrenen arkadaşlarımda var. Bence de biraz sabırlı olur bekle, kendini dinle bak bakalım değişik bişeyler var mı vücudunda.
Sabahları mide bulantım var ama bakalım ne olacak

Back