Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile kalanlardan tavsiye bekliyorum
- Konu Sahibi yasam33
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik kürler ovulasyon hesaplama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İncir kürünü bende yaptım. E2'yi yükseltmek için. Çok şükür yükseldi. Ama prolaktin de yükseldi onla birlikte. 2nci küre başlayacaktım cesaret edemedim prolaktin iyice yükselir diye. Adet olur olmaz aslan pençesine başladım. Aynı ay hamile kaldım. İncir küründen de önce soğan kürü yapmıştım ben. Saraçoğlu önce soğan kürü yapın rahminiz temizlensin demişti bi videoda.Ben incir kürü basladim bugun ve fsh yuksekligi icinde testere dişli aslan pencesi cayi icmeyi dusunuyorum nisan ovulasyonu için siz neler yapiyosunuz yada yaptınız?
Ev
Evet bende gördüm soğan kürü ama mide problemi olan yapmasin diyo bende sorun var ondan yapmadım onu.aslan pencesinide içmeye başliyim ozaman bende :)İncir kürünü bende yaptım. E2'yi yükseltmek için. Çok şükür yükseldi. Ama prolaktin de yükseldi onla birlikte. 2nci küre başlayacaktım cesaret edemedim prolaktin iyice yükselir diye. Adet olur olmaz aslan pençesine başladım. Aynı ay hamile kaldım. İncir küründen de önce soğan kürü yapmıştım ben. Saraçoğlu önce soğan kürü yapın rahminiz temizlensin demişti bi videoda.
İç çok iyi valla mucize gibi, dengeliyor hormonları.Ev
Evet bende gördüm soğan kürü ama mide problemi olan yapmasin diyo bende sorun var ondan yapmadım onu.aslan pencesinide içmeye başliyim ozaman bende :)
Incir kürüyle birlikte içsem sorun olurmu acaba bilginiz varmı?İç çok iyi valla mucize gibi, dengeliyor hormonları.
İki kür aynı anda yapılmaz ağır gelir ama bi kür bi çay aynı anda yapılabilir.Incir kürüyle birlikte içsem sorun olurmu acaba bilginiz varmı?
Sadece incir ve aslan pençesini yapicam zaten inşallah işe yarar.İki kür aynı anda yapılmaz ağır gelir ama bi kür bi çay aynı anda yapılabilir.
İnşallah.Sadece incir ve aslan pençesini yapicam zaten inşallah işe yarar.
Sat’a göre 7+5 oluyorsun.Kızlar lütfen yardim edin 5 (Mayis) Son Adet Kanamam 13mayisda İlişkiye girdik bu durumda Kaç haftalık oluyorum lütfen yazın
Eğer 13 mayısta yumurtladıysan yani erken yumurtladıysan da 8+4 oluyorsun.
Ama eninde sonunda satla uyumlu oluyor bebek.
peki Ya idrar Testinde CikarmiSat’a göre 7+5 oluyorsun.
Eğer 13 mayısta yumurtladıysan yani erken yumurtladıysan da 8+4 oluyorsun.
Ama eninde sonunda satla uyumlu oluyor bebek.
Tabi ki çıkar hemde kopkoyu. Sen hamile olduğundan emin değil misin anlamadım.peki Ya idrar Testinde Cikarmi
Çıkmıyor bu sabah clearblue diye bi marka test var kaç haftaliksin gosteriyomus negatif çıktı karnın o kadar çıktı ki foto nasıl yuklicemi bilmiyorumTabi ki çıkar hemde kopkoyu. Sen hamile olduğundan emin değil misin anlamadım.
Kan ver o zaman. Testle uğraşma. Nerdeyse 1 ay geçmiş oluyor adetin. Nasıl dayandın bu kadar ?Çıkmıyor bu sabah clearblue diye bi marka test var kaç haftaliksin gosteriyomus negatif çıktı karnın o kadar çıktı ki foto nasıl yuklicemi bilmiyorum
Muayene ol o zaman. Adet olmuyorum dersin. Ya da başka marka gebelik testi al imkanın varsa.Londradayim o yüzden canım burada bi suru şey istiyorlar
Çıkmıyor bu sabah clearblue diye bi marka test var kaç haftaliksin gosteriyomus negatif çıktı karnın o kadar çıktı ki foto nasıl yuklicemi bilmiyorum
gebeliğe bakmak için ne gibi şeyler istiyorlar ki.. burda gidip gebeliğe baktırcam deyince direk alıyorlar kanı.. me kadar farkli ülkeler kuralları..
zamanın çok gwçmiş 5 temmuz oşacak haftaya 2 ay geçmiş olacak.. karın şişliğinin olması da garip bence orda kadın doğuma git canım muayene flan ol
Kan ver o zaman. Testle uğraşma. Nerdeyse 1 ay geçmiş oluyor adetin. Nasıl dayandın bu kadar ?
Canım İnstagram HesabimDan Ulaşırsan Resimlerini Gönderirdim Sana Hesabim Petiyaofficalgebeliğe bakmak için ne gibi şeyler istiyorlar ki.. burda gidip gebeliğe baktırcam deyince direk alıyorlar kanı.. me kadar farkli ülkeler kuralları..
zamanın çok gwçmiş 5 temmuz oşacak haftaya 2 ay geçmiş olacak.. karın şişliğinin olması da garip bence orda kadın doğuma git canım muayene flan ol
- 28 Haziran 2018
- 292
- 420
- 103
merhabagerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?İnşallah.
Canım ilişkiden kaç gün sonra test yaptinmerhabagerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?