adyas zihin fukara ise,fikir ukala olur.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Aralık 2015 963 1.838 38 10 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #21 adetime daha 3 4 gün vardı mide bulantısı ile öğrendim
terapique Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 375 70 30 11 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #22 sedagaziantep27 .!.: Kasık ağrım olurdu ilk zamanlar . Diğer belirtiler de sırayla olunca testlerde çıktı. Genişletmek için tıkla... Merhaba yumurtlama zamanındaki gibi şefaf akıntım var ama uzayan tipten değil normal bir şekilde böyle belirtiniz oldumu
sedagaziantep27 .!.: Kasık ağrım olurdu ilk zamanlar . Diğer belirtiler de sırayla olunca testlerde çıktı. Genişletmek için tıkla... Merhaba yumurtlama zamanındaki gibi şefaf akıntım var ama uzayan tipten değil normal bir şekilde böyle belirtiniz oldumu
sedagaziantep27 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2022 5.981 14.728 28 11 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #23 terapique .!.: Merhaba yumurtlama zamanındaki gibi şefaf akıntım var ama uzayan tipten değil normal bir şekilde böyle belirtiniz oldumu Genişletmek için tıkla... Akıntıyı hatırlamıyorum. Olmadı. Diğer belirtilerim vardı . Regl gecikmesi. Koku hassasiyeti. Çabuk karnım acıkıyordu. uykum çabuk geliyordu . bide idrar sıklığı vardı .
terapique .!.: Merhaba yumurtlama zamanındaki gibi şefaf akıntım var ama uzayan tipten değil normal bir şekilde böyle belirtiniz oldumu Genişletmek için tıkla... Akıntıyı hatırlamıyorum. Olmadı. Diğer belirtilerim vardı . Regl gecikmesi. Koku hassasiyeti. Çabuk karnım acıkıyordu. uykum çabuk geliyordu . bide idrar sıklığı vardı .
terapique Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 375 70 30 11 Eylül 2024 Konu Sahibi terapique #24 sedagaziantep27 .!.: Akıntıyı hatırlamıyorum. Olmadı. Diğer belirtilerim vardı . Regl gecikmesi. Koku hassasiyeti. Çabuk karnım acıkıyordu. uykum çabuk geliyordu . bide idrar sıklığı vardı . Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
sedagaziantep27 .!.: Akıntıyı hatırlamıyorum. Olmadı. Diğer belirtilerim vardı . Regl gecikmesi. Koku hassasiyeti. Çabuk karnım acıkıyordu. uykum çabuk geliyordu . bide idrar sıklığı vardı . Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler