• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalanlar, Hamilelik bekleyenler

ngasg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
983
49
123
Hatay
Selam kızlar bende hamilelik bekleyenlerdenim hamile arkadaşlarım bebek istediğiniz veya düşünmeye başladığınız zaman na kadarda kaç ay sürdü o müjdeli haberi almanız...hamilelik bekleyen arkadaşlar ne kadardan beri beklemedesiniz bebek için ....

ilk ben cevap vereyim 7 aydan beri beklemedeyim bebek için:(

Selam kızlar bende hamilelik bekleyenlerdenim hamile arkadaşlarım bebek istediğiniz veya düşünmeye başladığınız zaman na kadarda kaç ay sürdü o müjdeli haberi almanız...hamilelik bekleyen arkadaşlar ne kadardan beri beklemedesiniz bebek için ....

Mehabalar...topiğin hayırlı olsun..bebiş haberleri uçuşsun..ben de bir buçuk yıldır bekliyorum..bakalım hayırlısı..
Elbet vardır vakti zamanı....

Bir rivayete göre 7 elmaya 7 defa ibrahim suresi ukunur her elmanın yarısını kadın yarısını erkek yer ve ilişkiye girerler... görümcem eltisi için okutmuş 5 yıldan beri olmuyormuş okutulun elmayı yedikten 2 ay sonra hamile kalmış...denemekte fayda var kızlar bende okuyacağım bakalım belki bu vesileyle olur....sizlerde deneyin kızlar inş...bebiş haberleri alırız

canım mutlu haber aldınmı:)) bebek

Back