• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalanlar buraya..

Zehrazehraa

Bende senin devamın var..
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
68
36
3
35
Merhaba kızlar. Hamilr kalamıyorum. Siz ne yediniz ne yaptınız nasıl hamile kaldınız bana yardım edin lütfen. 5 yaşında oğlum var. İkinci evliliğimi yaptım fakat hamile kalamıyorum. Hiç korunmuyoruz da. Lütfen bana yardım edin.. :(

Merhaba kızlar. Hamilr kalamıyorum. Siz ne yediniz ne yaptınız nasıl hamile kaldınız bana yardım edin lütfen. 5 yaşında oğlum var. İkinci evliliğimi yaptım fakat hamile kalamıyorum. Hiç korunmuyoruz da. Lütfen bana yardım edin.. :KK43:
Canım sebep ne peki

Canım sebep ne peki
İnan bilmiyorum. O arada hamile kalmıştım bebeğin kalbi durmuş kürtaj oldum adet döngüm değişti. Artık zamanında gelmiyor 10 gün gecikiyor normalde gününde olurdum. Mayısta kürtaj oldum korunmuyoruz hala hamile kalamadım. 29 yaşındayım. 16 yaşımda evlenmiştim 13 senede 2 kez hamile kalabildim.

İnan bilmiyorum. O arada hamile kalmıştım bebeğin kalbi durmuş kürtaj oldum adet döngüm değişti. Artık zamanında gelmiyor 10 gün gecikiyor normalde gününde olurdum. Mayısta kürtaj oldum korunmuyoruz hala hamile kalamadım. 29 yaşındayım. 16 yaşımda evlenmiştim 13 senede 2 kez hamile kalabildim.
Doktora gitmedin mi teshis koymadılar mı ??? Bişi bulamasalar bile sebepsiz infertilitesi deyip yine teşhis koyuyorlar. Ona göre de tedavi uygulanir. Bende pcos var hamile kalmami zorlaştırıyor ilaçla hamile kalabiliyorum 6 haftalık bir dusugum bir kimyasal gebeligim birde iki ay önce ikizlerimi kaybettim 6.aya yeni girmistik erken doğumla kaybettim.

Doktora gitmedin mi teshis koymadılar mı ??? Bişi bulamasalar bile sebepsiz infertilitesi deyip yine teşhis koyuyorlar. Ona göre de tedavi uygulanir. Bende pcos var hamile kalmami zorlaştırıyor ilaçla hamile kalabiliyorum 6 haftalık bir dusugum bir kimyasal gebeligim birde iki ay önce ikizlerimi kaybettim 6.aya yeni girmistik erken doğumla kaybettim.
Çok üzüldüm peki bunun bir nedeni var mı benim bir tane arkadaşım var onunda hep düşük veya ölü doğum var iki tane bebeğini altı aylıkken ölü doğum yaptı çok sağlam bir doktor buldu çok para harcadı sonunda üç ay önce bebeğini kucağına aldı bir dünya İlaç tedavisi iğne tedavisi gördü ama sonu mutlusun özel doktorlar çok pahalı devlet hastanesine gittim sadece şikayetin ne deyip gönderdiler başkada hiçbir şey yok ne hormon testi ne başka bir şey hiçbir şey yapmadılar ben de hayıt otuna başladım sonra bıraktım Durum bundan ibaret

Yumurtlama günlerini takip edebilirsin soğan kürü yapabilirsin tabiki en önemlisi doktora görünmeniz

Çok üzüldüm peki bunun bir nedeni var mı benim bir tane arkadaşım var onunda hep düşük veya ölü doğum var iki tane bebeğini altı aylıkken ölü doğum yaptı çok sağlam bir doktor buldu çok para harcadı sonunda üç ay önce bebeğini kucağına aldı bir dünya İlaç tedavisi iğne tedavisi gördü ama sonu mutlusun özel doktorlar çok pahalı devlet hastanesine gittim sadece şikayetin ne deyip gönderdiler başkada hiçbir şey yok ne hormon testi ne başka bir şey hiçbir şey yapmadılar ben de hayıt otuna başladım sonra bıraktım Durum bundan ibaret
Canım seni çok ihmal etmişler bulunduğun yerde araştırma hastanesi filan yok mu ayrıca eşinden de sorun olabilir ikinizinde muayene olması lazım. Sorununu bilsek ona göre bizde bildiğimizi söyleriz. Senin tedavine çoktan başlamaları lazımdı. Hormonlar yumurtalar rahim eşinin spermleri herşey incelenmelidi. Ben düşük ve ölü doğum için araştırma hastanesine gideceğim iyi bir prof var bundan sonraki tedavi ve muayeneyi ona gideceğim.

Canım seni çok ihmal etmişler bulunduğun yerde araştırma hastanesi filan yok mu ayrıca eşinden de sorun olabilir ikinizinde muayene olması lazım. Sorununu bilsek ona göre bizde bildiğimizi söyleriz. Senin tedavine çoktan başlamaları lazımdı. Hormonlar yumurtalar rahim eşinin spermleri herşey incelenmelidi. Ben düşük ve ölü doğum için araştırma hastanesine gideceğim iyi bir prof var bundan sonraki tedavi ve muayeneyi ona gideceğim.
inşallah senin için en iysi olur rabbim yardımcımız olsun..

Hamilaymişim canım hayıt tohumu kullanmıştım sen ne yaptın

Hamilaymişim canım hayıt tohumu kullanmıştım sen ne yaptın
hamile misin :)) çok sevindim. Dün 5 yıl önce düşük yapıp tekrar hamile kalamayan arkadaşımın haberini almıştım bu ikinci güzel haber oldu. darısı başıma inşallah. Biz daha bekleme sürecindeyiz şubat mart gibi başlayacağız ben normal yolla hamile kalamıyorum hemen klomene başlamak istiyorum. Kendiliğimden hamile kalamaıyrum. gelişmelerden bana haber et ne kadarlıksınız kese kalp bebek gördünüz mü

Canım benimde normalden hamile kalmam zordu. Ama Allah’ın izni ve hayıt otunun mucizesiyle hamile kaldım. Sadece 10 gün kullandım üstelik 7 haftalık olmuşuz. Keseyi gördük Çarşamba günü yine randevumuz var bakalım kalp atışlarını duyabilecek miyiz darısı sana olsun inşallah.

Back