- 3 Şubat 2025
- 79
- 167
- 8
Dimi garip bir şekilde evlenince o istek o ruh hali yükleniyor otomatik. Kaç ay oldu? İnşallah Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin canımEvet çok heyecanlıyım ama rabbim bi umut bekleyen hepimize nasip etsinevlenince 2 yıl düşünmem diyordum 5. Aydan itibaren aşırı istemeye başladım keşke en başından beri korunmasaydım diyorum aylar oldu tık yok
7 ay oldu canım biz denemeye başlayalı sizin ?Dimi garip bir şekilde evlenince o istek o ruh hali yükleniyor otomatik. Kaç ay oldu? İnşallah Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin canım
Vakti var canım bir dahaki ay gelecek
İnşallah canım yakınlarda bir yerde hissediyorumVakti var canım bir dahaki ay gelecekumudumuz bitmesin
Benim bata 7 gün kaldı heyecanla bekliyorumGünaydın kızlaaarrr
BAT'a 5-6 gün kalanlar kimleerr ne zaman test yapmaya başlayacaksınıızz
daydi nasılsın canım test yaptın mı.bende yarın ve öbürgün başlayacağımmbugün bata 4 gün kaldı çatlatma iğnesi hariç 7. gündeyim
Birkaç yıl önce daha evlenememiştim reglim bitti ama lekelenmelerim baya sürdü. Doktora gittiğimde çatlamamış yumurtan var o yapıyor demişti kuzum amaLekelenme hala devam bir sorun var ama ne? Geçen ayda böyle oldu uzun süre lekelenme oldu sonra adet oldum bitti, 3-4 gün sonra tekrar adet oldum şimdide bu. Geçen ay gitmiştim doktora herşey yolundaydı bir tek enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım. İlaçtan böyle oldu diyicem de ilacı kullanmadan öncede oldu. Daha 6-7 gün var bata pazartesi tekrar doktor yolu göründü
Birkaç yıl önce daha evlenememiştim reglim bitti ama lekelenmelerim baya sürdü. Doktora gittiğimde çatlamamış yumurtan var o yapıyor demişti kuzum ama
Doktor ilaç vermişti geçmişti muhtemelen adet söktürücüydü. Pazartesi doktora mı gidiceksin?Bende de daha önce olmuştu senin dediğin gibi basit kist. Adetle atılmıştı o zaman. Ağrım falan da yok. Pazartesi anlarız yaa
Evet canım doktora gidicem. Bence benimki stresten çok kafaya taktımDoktor ilaç vermişti geçmişti muhtemelen adet söktürücüydü. Pazartesi doktora mı gidiceksin?
Benimde öyle ama bu gün erken gebelik yaptım tertemiz bilmiyorum bu saatten sonra döner miBenim bata 7 gün kaldı heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?