Gebeliğe Hazırlık Hamile Kalan Arkadaşlardan Tavsiyeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
413
289
Selamlar arkadaşlar,

Gebe kalmak bazen sıkıntılı olabiliyor. İnsan ilk aydan gebe kalabilmeyi istiyor. Denedikçe ve sonuç negatif oldukça moraller bozluyor,strese stres katılıyor

Daha önce hamile kalmış arkadaşlar nelere dikkat ettiklerini,ne kadar sürede hamile kaldıklarını yazabilirse bizlere de faydası olur düşüncesindeyim

7 aydir evliyim 7 aydir istiyorum.evet umut hic bitmiyor her ay gebemiyim diye dusunuyorum.pko var.qaliba uzun sure yol alicagiz.

bizim 2 sene olmadi. tamamen psikolojik dedi doktorum. bebek yapmak fikrini cikardigin an aklindan tamamdir. tabi bunun yaninda hormon testlerin kilon vs hersey okeyse sorun yok

Canım ben 2.bebeğimi düşünüyorum inşAllah.. ilk gebeliğimde okullar yarıyıl tatiline girdiğinde artık olabilir diye düşündük ama 2. dönem kapanana kadar düzenli bir ilişkimizde olmamıştı açıkçası.. bide o zaman çok cahildim yumurtlama falan bilmiyordum.. birgün baktım nete hesapladık eşimle günaşırı denedik ama hiç olacağınındüşünmemiştim ve ben o ay hamile kaldım.. şimdi 8 aydır istiyorum ve 8 aydır regl düzenim karmakarışık oldu ara kısaldı da kısaldı 2 ay ovulasyon testi denedim onda da tutturamadım.. artık bu ay haziran için hiçbir şey yapmayacam dedim ve yapmadım da.. sadece bekliyorum yine regl belirtileri var tabi bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…