Hadi ya benimde o agrılar yumurtlama zamanı oldu ama o normalmiş gercek belirtiler 3-4 gün kala diyorlar bakalım nasip. Rabbim inşallah sizede nasip ederCanim benim belirtilerim yumurtlamayla birlikte basladi yani soyle soyleyeyim.. bnm esim asker tam yumurtlama donemimde geldi 12 eylul gibi adetim 27 ile 30 arasi gibi adet olmam gerekiyordu duzensiz cunku o sira yumurtlamadan sonra adet sancisi gibi sancilarim dinlemeyince adet gibi.. surekli cisim gelince iliskiden 12 gun sonra erken gebelik testiyle cikti. Zaten bir hafta sonrada kimyasala dondu..
anladım canım bende yumurtlama günü bu agrıları çok yasadım ama bi kaç gün sürdü sadece gögüs hassasiyetim o günden beri gecmedi. Rabbim inşallah sizede banada nasip eder tez zamanda yaCanim benim belirtilerim yumurtlamayla birlikte basladi yani soyle soyleyeyim.. bnm esim asker tam yumurtlama donemimde geldi 12 eylul gibi adetim 27 ile 30 arasi gibi adet olmam gerekiyordu duzensiz cunku o sira yumurtlamadan sonra adet sancisi gibi sancilarim dinlemeyince adet gibi.. surekli cisim gelince iliskiden 12 gun sonra erken gebelik testiyle cikti. Zaten bir hafta sonrada kimyasala dondu..