- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
Vallahi bende haamileyim diye bağırmK istiyorum heryerde ama işte aması var allahım büyük umarım yarın eşimle benim yüzümü güldürür.hadi canim insallh hyrlisi bebis haberini bize verirsin insallh bide az once bktm lavaboda bktm pete regl glmemis offf neler oluyoryarin bnde dktora gdcem
Sanmıyorum benim ablamda anemi teşhisi vardı bebek doğurdu. Bendede kansızlık var birkez düşük yaptım.Kızlar benim kanim hiç Yok yıllardır böyle çok kansızım doktorlar bu kadar kansızlıkla hiç düşüp bayılmıyormusun diyor, şimdi annemde memleketten pekmez falan getirdi kızıyor çocuğun olmaz iç yoksa nasıl hamile kalacaksın diye, Sizce onunda etkisi varmıştır yani kansız olduğun için de hamile kalamıyor olabilirmiyim ?
Ö.değil inşallah hamiş kalırsın.Sen yinede herşeyine dikkat etAnladım canım demek ki pek alakası yokmuş, teşekkür cevap verdin için
Amin inşallah canım doktorunu ilaçlarını aksatmadi canım doktorunada gözük ben hastanedeyim mesela şuan günümü atlatmamİnşallah canımmm ya bi dualarım kabul olmadıbende prolaktin yüksekliği var canım o engelmiş olmama ilacım da bitti bu aralar ev taşıyoruz onula uğraşmaktan da gidemedim açıkcası mayıs-hazıran gibi hamile kalmak istiyorum inşalalh Allah herkese nasip etsin o duyguyu
Ooo çok olmuş:) ay Ne güzelll bir de ben gide bilsem canım 4-5 ay oldu doktora gitmeyeli :)
Pazar günü doktorlar varmı canımhadi canim insallh hyrlisi bebis haberini bize verirsin insallh bide az once bktm lavaboda bktm pete regl glmemis offf neler oluyoryarin bnde dktora gdcem
pazar gunu degil canm bugun gittim snradan adetim kahverengiye donustu bnde polikist varmis iki hafta snra kendi dktoruma gidecgmPazar günü doktorlar varmı canım
Evellallah inşallah..evet kızlar yarın hamam günü umarım bir faydası dokunur..bu hafta yumurta takibim olacak..
birde bal hayıt çörekotu tarçın karışımı yaptım günde 2 3 tatlı kaşığı alıyorum yumurta için araştırmıştım..yumurtlama döneminde prolaktini ve diger hormon degeri problemi olanlar için özellikle dengeleyici oluyormuş..
Arkadaslar bisi sorabilirmiyim ben birsey duydum cocugu olmayanlar kasiqini (belini) cektiriyomus ondan sonra hamile kalan cok.kisi olmus aranizda bole bisi yapip hamile kalan varmi acaba
eşine dna hasar testi yaptırdınız mıBugün adetin 3.günü Dr kontrolüme gittim artık sebebi bilinmeyen infertilite dedi..20.ay..
Eşimin de benim de hormon/kan degerleri tüm sonuçlarımız oldukça iyi rahim filmi de açık çıkmıştı..
Saatlerdir ağlıyorum Rabbimin gücüne gitmesin herşey ondan biliyorum yinede tutamıyorum kendimi..aylardır..bir sebepte yok..
Bir kaç ay daha bekleyip tüp bebeğe yönlenicez gerek kalmaz umarım
Hayir Dr muz böyle bişey e yönlendirmedi sipermiyogram yapıldı ve oldukça iyi dendieşine dna hasar testi yaptırdınız mı
Kızlar malesef adet oldum önümüzdeki aya artık denemeler..ve aşırı sancımm var çok kötü durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?