Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi canim insallh hyrlisi bebis haberini bize verirsin insallh bide az once bktm lavaboda bktm pete regl glmemis offf neler oluyor yarin bnde dktora gdcem
Vallahi bende haamileyim diye bağırmK istiyorum heryerde ama işte aması var allahım büyük umarım yarın eşimle benim yüzümü güldürür.

Aman dikkat et inşallah ikimizde yerleşme kanaması yaşıyoruzdur

Kızlar benim kanim hiç Yok yıllardır böyle çok kansızım doktorlar bu kadar kansızlıkla hiç düşüp bayılmıyormusun diyor, şimdi annemde memleketten pekmez falan getirdi kızıyor çocuğun olmaz iç yoksa nasıl hamile kalacaksın diye, Sizce onunda etkisi varmıştır yani kansız olduğun için de hamile kalamıyor olabilirmiyim ?

Sanmıyorum benim ablamda anemi teşhisi vardı bebek doğurdu. Bendede kansızlık var birkez düşük yaptım.

Doktora git ilaç versin

Anladım canım demek ki pek alakası yokmuş, teşekkür cevap verdin için

İnşallah canımmm ya bi dualarım kabul olmadı bende prolaktin yüksekliği var canım o engelmiş olmama ilacım da bitti bu aralar ev taşıyoruz onula uğraşmaktan da gidemedim açıkcası mayıs-hazıran gibi hamile kalmak istiyorum inşalalh Allah herkese nasip etsin o duyguyu

Amin inşallah canım doktorunu ilaçlarını aksatmadi canım doktorunada gözük ben hastanedeyim mesela şuan günümü atlatmam

:) ay Ne güzelll bir de ben gide bilsem canım 4-5 ay oldu doktora gitmeyeli :)

:) ay Ne güzelll bir de ben gide bilsem canım 4-5 ay oldu doktora gitmeyeli :)
Ooo çok olmuş aksatma doktorunu kız ben ne zaman derse geliyorum bugün hastalığımın 2.günü geldim farklı birşey deniyelim ikizlerin olsun diyordu geçen geldiğimde bakalım ne dicek

Benim yaşım 21 :) aslında daha erken ama ben 18 yaşım da evlendim 3- sene oldu açıkcası erken anne olmak istiyorum tek hayalım gerçekten o ben bu konularda pek bilgim Yok bide benim doktorum çok ilgisiz bayan ilk ona gittim zaten şimdi doktorda değiştiricem, inşallah sende hamile kalirsin canım senin Yaşin kaç ilk mi ?

Evellallah inşallah..evet kızlar yarın hamam günü umarım bir faydası dokunur..bu hafta yumurta takibim olacak..
birde bal hayıt çörekotu tarçın karışımı yaptım günde 2 3 tatlı kaşığı alıyorum yumurta için araştırmıştım..yumurtlama döneminde prolaktini ve diger hormon degeri problemi olanlar için özellikle dengeleyici oluyormuş..

Hamam a gittim 3 saat kese masaj sauna buhar ve sıcaklık..umarım faydası olur...
Bugün de kontrolüm vardi 12.günüm sağda 1 yumurtam gelişmekte imiş 15 mm olmus..:)
Ve dualar tabii yapabileceğim başka birşey kalmadı sanırım..Allaha emanet..bekleyiş..

eşine dna hasar testi yaptırdınız mı

15.gün 21 mm bir yumurtam var sağda yrn ovitrelle igne vurulacak çatlatma için umarım tutar

Kızlar malesef adet oldum önümüzdeki aya artık denemeler..ve aşırı sancımm var çok kötü durumdayım

Bu ay da bat a 2 kaldı..geçen hafta meraktan erkenden yaptigim idrar testinde pozitif gördüm hemen baktik kanda 9.9 çıktı bhcg Dr da anlam veremedi pzt bekliyorum tekrar bakmak için umarım gelmiştir meleğim..dualarınıza ihtiyacım var

İnşAllah gelmiştir bebeğin canım dualarımız seninle haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…