Adetin 2. yada 3. günü gidiliyor hormon testi yapılıyor kanda ona göre tedavi veriyorlarKızlar yumurtlama günüme 14 gün kaldı yarın hasta olucam takvimde öyle gösteriyor, sizce hastaken mi doktora gişeyim yoksa bitikten sonra mı doktora gitmem gerek için doktordan sonra ovulasyon testi alıp öyle takıp yapıcam mayısda hamile kalabilmek için, sizce hastaken mi giderim doktora gittikten sonramı ?
merhaba...
ben 2 yil 3 aylik evliyim bende 1bucuk yildir deniyorum olmuyorherseyin zamani var biliyorum..bnde kasintili iltihap var doktora ilk gorundugumde direk tepki verdi bu ne boyle bu kadar cok iltihap var dedi bir haftalik ilac verdi ilacimi bitirdikten snra iltihabim gecti ama gene var...artk napmam lazim bebekkende bnde iltihap varmis halada var galiba cocugum olmasini iltihabim engelliyor iltihabi olan basarip hamile kalan varmi acaba. bu hafta ici adet olmam lazim insallh olmamda hamile kalirim allh isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah
incir kurunden bahsetmıstım onu da yap o da yumurtlama catlamasına yardımcı oluyor başka seylerı de hamıle kalma recetem dıye yazmıştım uygula lutfenBaska ne yapalim canm
incir kurunden bahsetmıstım onu da yap o da yumurtlama catlamasına yardımcı oluyor başka seylerı de hamıle kalma recetem dıye yazmıştım uygula lutfen
Canım çocukkende varsa kültür testi yaptır.sonuca göre antibiyotik veriyor dr.benim yeğenimde de vardı ancak bu test sonucunda yendi.yoksa tekrarlıyor.merhaba...
ben 2 yil 3 aylik evliyim bende 1bucuk yildir deniyorum olmuyorherseyin zamani var biliyorum..bnde kasintili iltihap var doktora ilk gorundugumde direk tepki verdi bu ne boyle bu kadar cok iltihap var dedi bir haftalik ilac verdi ilacimi bitirdikten snra iltihabim gecti ama gene var...artk napmam lazim bebekkende bnde iltihap varmis halada var galiba cocugum olmasini iltihabim engelliyor iltihabi olan basarip hamile kalan varmi acaba. bu hafta ici adet olmam lazim insallh olmamda hamile kalirim allh isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah
canım kısmet her sey dedıklerımı yapmayı unutma hemen spora başla hiçbir sey yapamıyorsan yuru her gun sonra sağlık ocağı kan degerlerıne baktır ozellıle tsh ve adet bıtımınden ıtıberın ıncı r kuru allahın ıznı ıle o bır ay bak hamıle kalacaksın ınsnalahkizlar regl oldum gelcek ay insallah hamile kaliriz insallah
Canım intihabın varsa süt kürünü veya maydonoz kürünü dene tamamen temizliyorkizlar regl oldum gelcek ay insallah hamile kaliriz insallah
canm cok sagol ama bn calisiyorum yarn doktora gruncem bklm artk hyrlisi adetten snra anason cayinin bubarina oturup ve birde sogan suyunu iceyim snra incir kurunu deneycgmcanım kısmet her sey dedıklerımı yapmayı unutma hemen spora başla hiçbir sey yapamıyorsan yuru her gun sonra sağlık ocağı kan degerlerıne baktır ozellıle tsh ve adet bıtımınden ıtıberın ıncı r kuru allahın ıznı ıle o bır ay bak hamıle kalacaksın ınsnalah
tamam aaaa bak hamamı da unuttum hamama da gıt lütfen spor ıcınde aksam uyumadan once 10 15 dakika bısıklet surer sekilde hareket et bacakalarını calıştır bır yolunu bulmalısın sporun cok onemli yap ama ıncır kürü gercekten işe yarıyor en azından yumurtlama zamanı iç dualarım senınle bu arada yumurtlama takıbını bılıyorsun değil mi oda cok onemli cunkucanm cok sagol ama bn calisiyorum yarn doktora gruncem bklm artk hyrlisi adetten snra anason cayinin bubarina oturup ve birde sogan suyunu iceyim snra incir kurunu deneycgm
canm sut kuru nasl oluyor tarif edermisin?Canım intihabın varsa süt kürünü veya maydonoz kürünü dene tamamen temizliyor
Bende tarifi vardı bekle bir bakayım yazayım yanlış olmasıncanm sut kuru nasl oluyor tarif edermisin?
[/QUOTE]tmm deneyecgm bunu canm cok sagol bide sende varmi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?