• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum

Kubossss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
2
0
1
21
1 yıllık evliyim evliliğimizin 2. Ayında hamile kaldım 4 haftalıkken düşük yaptım 10 ay oldu tekrar hamile kalamıyorum doktora gittim ama bir sıkıntı olmadığını olsa hiç gebe kalamayacağımı söyledi. Ama hala olmuyor tavsiye lütfen :(

1 yıllık evliyim evliliğimizin 2. Ayında hamile kaldım 4 haftalıkken düşük yaptım 10 ay oldu tekrar hamile kalamıyorum doktora gittim ama bir sıkıntı olmadığını olsa hiç gebe kalamayacağımı söyledi. Ama hala olmuyor tavsiye lütfen :(
Suan bos gelecek ama kesinlikle stresi azaltmaniz. Tek basiniza evde oturmakla olmuyor eger calismiyorsaniz girin bir ise kendinizi oyalayin, yuruyus yapin kitap okuyun belki hepsini yapiyorsunuzdur ama bebek disinda hersey yolundaysa esinize hayatiniza odaklanin keyfini cikarin. 2 kimyasalin ustune 3 senedir istenilen bir bebek ama olmadi. En son girdim bi ise kendimi oyaladim baya da iyi geldi. Ben onu unutmustum kendisi hiç hesapta yokken hamile kalmisim suan 7. Haftadayim. 3 senelik yorgunluktan söyleyeceklerim bunlar tecrube ile….

Suan bos gelecek ama kesinlikle stresi azaltmaniz. Tek basiniza evde oturmakla olmuyor eger calismiyorsaniz girin bir ise kendinizi oyalayin, yuruyus yapin kitap okuyun belki hepsini yapiyorsunuzdur ama bebek disinda hersey yolundaysa esinize hayatiniza odaklanin keyfini cikarin. 2 kimyasalin ustune 3 senedir istenilen bir bebek ama olmadi. En son girdim bi ise kendimi oyaladim baya da iyi geldi. Ben onu unutmustum kendisi hiç hesapta yokken hamile kalmisim suan 7. Haftadayim. 3 senelik yorgunluktan söyleyeceklerim bunlar tecrube ile…afamdan atıyorum düşünmeyeyim diyorum bazen reglim 4-5 gün gecikiyor tekrar hevesleniyorum bu kez oldu diye olmayınca yine strese giriyorum

Suan bos gelecek ama kesinlikle stresi azaltmaniz. Tek basiniza evde oturmakla olmuyor eger calismiyorsaniz girin bir ise kendinizi oyalayin, yuruyus yapin kitap okuyun belki hepsini yapiyorsunuzdur ama bebek disinda hersey yolundaysa esinize hayatiniza odaklanin keyfini cikarin. 2 kimyasalin ustune 3 senedir istenilen bir bebek ama olmadi. En son girdim bi ise kendimi oyaladim baya da iyi geldi. Ben onu unutmustum kendisi hiç hesapta yokken hamile kalmisim suan 7. Haftadayim. 3 senelik yorgunluktan söyleyeceklerim bunlar tecrube ile….
Sağlıkla gelsin inşallah. Bende düşünmeyeyim diyorum kafamdan atıyorum sonra bazen reglim 4 5 gün gecikiyor yeniden heveslenip hayal kırıklığına uğruyorum sonra yine strese giriyorum

Ya bende aynı korkuları yaşadım lütfen strest yapma 5 yıldır evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz ilki düşük oldu sonra 5 ay kafayı yedim ben hamile olamicam diye ama bu düşük bana birsey öğretti ben en azından hamile kalabiliyorum en azından tuplerimin biri açık dedim. Sende aynı durumdasın benimle tüpler açık olmasa düşük bile yapamazdık. 5 ay direttim her ay hamilelik belirtileri gördüm psikolojim yüzünden. Bu ay saldım artık ne oluyosa olsun dedim saclarim bile döküldü strestten. Beklemediğim anda hamile kaldım bu ay hamileyim. Sana tek önerim düşünme strest yapma. Tüplerin açık. Bırak istediği zaman gelsin 😊

Sağlıkla gelsin inşallah. Bende düşünmeyeyim diyorum kafamdan atıyorum sonra bazen reglim 4 5 gün gecikiyor yeniden heveslenip hayal kırıklığına uğruyorum sonra yine strese giriyorum
Ayrıca yumurtlama günlerine dikkat et folik asit kullan ben öyle yaptım doktorum bu şekilde önerdi iliskiden sonra ayaklarımı yukarıda tutmadı önerdi ayağa kalkma bi yarım saat dedi

Back