Bende öyle ama asla vazgecmem !!! Vazgecmiycem pes etmiycem olmuyor herseyim iyi ciktigi halde esiminde benimde yillardir olmadi kücücük yigenlerim evlendi hepsinin bebegi oldu teyzelik yaptim birkere aglamadim güclü kaliyorum benimde olucak allahima güveniyorum
Insallah hepimize cnmallahım bugün yarın olsun o haberi versin size hamilelik haberinizi inşallah
Çok sağol duarin için Amin inşallahYaşadıklarınıza çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsunkurban olduğum allah hızır gibi yetişsin imdadınıza çok üzüldüm. Rabbim en yakın sürede çocuk sahibi olmanızı nasip etsin bunu gönülden diliyorum benim çocukluk tramvalarım var isterdim ki eşim çoluk çocuğun kocaman aile olalım cunkü ben aile kurmak aile sevgisi çocuk vs bunlara hasret kaldım cocukken babamdan sebep ağır travmvalarım var sabır noktam sıfır... Bunu umut etmiştim çocuğumuz olur kocaman aile oluruz diye ama umudumun bittiği noktadayım çok uğraşlar verdik çok ama yok olmuyor
Yaşanız halen avantajlı riskli yaşa girmemiş siniz ancak bitkisel tedaviler herkeste aynı sonucu vermeyebilir. Bir de karaciğere baskı yapar buna çok dikkat edin belli aralıklarla kullanılması gerekiyor her bitkinin ayrıca bahsettiğiniz bitkilerden 1 tanesi aynı zamanda regl olmayı sağlar ve Kesinlkle gebelik düşünene önerilmez onu, geçtim zaten gebeyken birkaç bittki çayı haricinde diğerleri yasaktır size kim nasıl bir tedavi uyguluyor tabiki bilemiyorum ama ben kendi bilgilerimi yazdım
Ben de galiba vazgeçtim ... nerdeyse ayni yastayiz ve suremiz de ayni. Ama tup bebekle asla ugrasmak istemiyorum. Bence tum bu surecler insani yipratiyor. Niye cocuk istemeyenlerin hemen oluyor da bizler bu kadar ugras icindeyizIçimi dökmek için Bunları yazacağım bir buçuk yıldır emek veriyoruz uğraş veriyoruz bitkisel ilaç takviye gerekirse beni etkili dualar ama maalesef çocuğumuz olmuyor bir buçuk yıldır eşim sigara kullanıyor ama sigara da bir etken değil Sigara ve alkol içen nice insanların da çocuğu oluyor eşimin 38'de ileri hareketliliği benim adetim de bazen düzensiz oluyor tek sorun bu ve bu evliliği nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum ben çocuk sahibi olmak isterdim ama sanırım vazgeçiyorum bunca uğraşlarım çöpe gitti boşa gitti İyi olmak iyi olmaya çalışmak ve her şeyden de önemlisi güzel dileklerde bulunmak Bunların hepsi yersizmiş Ben isterdim ki kendi annem babamdan görmediğim sevgiyi eşimden Çoluk çocuk bu şekilde bir yoğun olsun ama maalesef olmadı olmuyor da sebebi de belli değil Allah benim durumumda olan nice bayan arkadaşlarıma yardımcısı olsun Herkese iyi geceler (vazgeçen kadın) ...
Ben de galiba vazgeçtim ... nerdeyse ayni yastayiz ve suremiz de ayni. Ama tup bebekle asla ugrasmak istemiyorum. Bence tum bu surecler insani yipratiyor. Niye cocuk istemeyenlerin hemen oluyor da bizler bu kadar ugras icindeyiz
Bir de en uzucusu yakin cevremene bunlari anlatamamakdir.. hep cocuk cocuk sorunca planlamiyoruzz istemiyoruzz cocuksuzs hayat iyi deyip de icinde baska seyleri dusunmek cok kotu(bende sizin gibi düsünüyorum çok yıprandım inanın sizede çok üzüldüm inanın bu durumları yaşamaktan çok sıkıldım çok bir bina düşünün en üst katı tek basına durup hani insanın aldığı nefes ağır gelir ya konuşamaz susar bu haldeyim istemeyenlerin peş peşe oluyor görüyorum çevremde malesef benimki olmuyor
Bir de en uzucusu yakin cevremene bunlari anlatamamakdir.. hep cocuk cocuk sorunca planlamiyoruzz istemiyoruzz cocuksuzs hayat iyi deyip de icinde baska seyleri dusunmek cok kotu(
Cokkk sagolunnnn InsAllah sizin de en yakin zamanda bebeginiz oluröyle insanlar, ah varya cahil bunlar cahil kimse kimsenin neler yaşadığını bilmeden ne kadar cabuk yorum yapıyor nefret ediyorum böyle lerinden ama diliyorum ki sizin en yakın sürede evladınız olur
Amin inşallah emin olun bir gün kazanırsak iyi niyetimizden kazanıcaz ama allah bu çaresizliği kimseye vermesin artık eşimle bile kimseyle konuşmak gelmiyor içimden sadece buraya yazmak istedim belki halimi anlayan benimle aynı şeyi yaşayan birileri vardır belki diye..Cokkk sagolunnnn InsAllah sizin de en yakin zamanda bebeginiz olur
Bazilari anlamaz iste)) kenardan yorum yapmak ya insanlarin hayatlarina mudahele etmek o kadar kolay geliyorki)))
ne zaman yazmak isterseniz yaza bilirsinizAmin inşallah emin olun bir gün kazanırsak iyi niyetimizden kazanıcaz ama allah bu çaresizliği kimseye vermesin artık eşimle bile kimseyle konuşmak gelmiyor içimden sadece buraya yazmak istedim belki halimi anlayan benimle aynı şeyi yaşayan birileri vardır belki diye..
Teşekkür ederim çok sağolun sizde yazabilirsiniz Akdeniz diyetlerini duydum çokta faydasının olduğunu gördüm arkadaslarımdan denesem aslında iyi olucak mesaj bölümünden size yazdım detaylı konuşuruzne zaman yazmak isterseniz yaza bilirsinizsiz tek degilsiniz bu arada hamile kalmak icin diyetler de denediniz mi? Akdeniz falan diyorlar
Sagolun sizede cok gecmiş olsun. İnşallah ben dahil isteyen herkese saglıkla nasip ederSenelerce uğrasan insanlar var bence tabiki yasadiklarinizi bilemem ama çabuk vazgectiniz ben kendimi anlatayım bu ara kıyas sevmediğim bir şey ama benimkide oluyor ama düşük oluyor benim bir boş gebelik aslında doktor içerde gelişimi durmuştur dedi beslendiği damar vardı iki damar demişti doktor yolk kesesi falan vardı ama olmadı tabi düştü sonrasında kürtaj oldum sonraki gebeliğim bir sene sonra oldum umut doluydum ama oda bebek hiç bir şekilde yoktu ve kesem çok büyümüştü artı aşırı bir mide bulantısı hamileliğin iki katını yaşıyordum beni gören ne olmuş sana hastamisin diyorlardi gerçektende içimdeki zehir gibi bir şeymiş bende zehirleniyor dum resmen kesenin içinde kist dolu lezyonlar varmış aşırı mide bulantısı in sebebi beta bu mol gebelik de fazlasıyla artıyormus iki katı bende iki katı belirti gösteriyordum tabi bunu ultrasonda fark edemediler bazen fark ediliyor ama benimkj fark edilmedi sonrası patoloji sonucu çıktı doktor hemen filme gönderdi bir sene korun aksın zor bir sürec dedi bu hastalık metastaz yapıyor ciğer faln sicriyormus ve beni kişi sıçramamisti o zaman çok sevdim tabiki artı bunda betada düşmüyor benimhemen hemen yalan olmasında tam hatırlamıyorum 3 ayda dusmustü aradan aylar geçti 10 ayında tekrar bı hamilelik risk varmış tekrarlama ama bunsefer kimyasal oldu dedim yine vazgecmicem ama umudum kırıldımı en sonki kimyasal kırdı ama sadece kırdı paramparça olmadım o yüzden inşallah sağlıklo bebislerimiz olur sende umudunu kaybetme Allah
Çok geçmiş olsun bende anlattim aşağıda benimde kayiplarim oldu benim sanki olucak gibi geluyor o yüzden isteyimde devam etmek oluyor Allah nasip eder isteyen herkese insallah vizede nasip ederAmin
9 yıl uğraştım tam tamına. Sizin verdik dediğiniz uğraşın kat be kat fazlasını verdim. Yumurta takibi yaptım, aşılama yaptım, bitkiler ve kürler denedim, bir sürü testler yaptırdım, rahim filmleri, histeroskopi, defalarca negatif alınan transferler,yüzlerce iğne vurdum kendime ve doğuma kadar daha vurucak 80 iğnem var. Siz daha yolun başında vazgeçtim mi diyorsunuz? Peki.Içimi dökmek için Bunları yazacağım bir buçuk yıldır emek veriyoruz uğraş veriyoruz bitkisel ilaç takviye gerekirse beni etkili dualar ama maalesef çocuğumuz olmuyor bir buçuk yıldır eşim sigara kullanıyor ama sigara da bir etken değil Sigara ve alkol içen nice insanların da çocuğu oluyor eşimin 38'de ileri hareketliliği benim adetim de bazen düzensiz oluyor tek sorun bu ve bu evliliği nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum ben çocuk sahibi olmak isterdim ama sanırım vazgeçiyorum bunca uğraşlarım çöpe gitti boşa gitti İyi olmak iyi olmaya çalışmak ve her şeyden de önemlisi güzel dileklerde bulunmak Bunların hepsi yersizmiş Ben isterdim ki kendi annem babamdan görmediğim sevgiyi eşimden Çoluk çocuk bu şekilde bir yoğun olsun ama maalesef olmadı olmuyor da sebebi de belli değil Allah benim durumumda olan nice bayan arkadaşlarıma yardımcısı olsun Herkese iyi geceler (vazgeçen kadın) ...
AminSagolun sizede cok gecmiş olsun. İnşallah ben dahil isteyen herkese saglıkla nasip eder
İnşallah bekleyen herkese ümmeti Muhammed kardeslerimeallahım bugün yarın olsun o haberi versin size hamilelik haberinizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?