HAMİLE KALAMIYORUM

allahım bugün yarın olsun o haberi versin size hamilelik haberinizi inşallah

Çok sağol duarin için Amin inşallah Rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah nasip eder sen dua et iste Allah'tan

Yaşanız halen avantajlı riskli yaşa girmemiş siniz ancak bitkisel tedaviler herkeste aynı sonucu vermeyebilir. Bir de karaciğere baskı yapar buna çok dikkat edin belli aralıklarla kullanılması gerekiyor her bitkinin ayrıca bahsettiğiniz bitkilerden 1 tanesi aynı zamanda regl olmayı sağlar ve Kesinlkle gebelik düşünene önerilmez onu, geçtim zaten gebeyken birkaç bittki çayı haricinde diğerleri yasaktır size kim nasıl bir tedavi uyguluyor tabiki bilemiyorum ama ben kendi bilgilerimi yazdım

Ben de galiba vazgeçtim ... nerdeyse ayni yastayiz ve suremiz de ayni. Ama tup bebekle asla ugrasmak istemiyorum. Bence tum bu surecler insani yipratiyor. Niye cocuk istemeyenlerin hemen oluyor da bizler bu kadar ugras icindeyiz

Ben de galiba vazgeçtim ... nerdeyse ayni yastayiz ve suremiz de ayni. Ama tup bebekle asla ugrasmak istemiyorum. Bence tum bu surecler insani yipratiyor. Niye cocuk istemeyenlerin hemen oluyor da bizler bu kadar ugras icindeyiz
bende sizin gibi düsünüyorum çok yıprandım inanın sizede çok üzüldüm inanın bu durumları yaşamaktan çok sıkıldım çok bir bina düşünün en üst katı tek basına durup hani insanın aldığı nefes ağır gelir ya konuşamaz susar bu haldeyim istemeyenlerin peş peşe oluyor görüyorum çevremde malesef benimki olmuyor

Bir de en uzucusu yakin cevremene bunlari anlatamamakdir.. hep cocuk cocuk sorunca planlamiyoruzz istemiyoruzz cocuksuzs hayat iyi deyip de icinde baska seyleri dusunmek cok kotu(

Bir de en uzucusu yakin cevremene bunlari anlatamamakdir.. hep cocuk cocuk sorunca planlamiyoruzz istemiyoruzz cocuksuzs hayat iyi deyip de icinde baska seyleri dusunmek cok kotu(
öyle insanlar, ah varya cahil bunlar cahil kimse kimsenin neler yaşadığını bilmeden ne kadar cabuk yorum yapıyor nefret ediyorum böyle lerinden ama diliyorum ki sizin en yakın sürede evladınız olur

öyle insanlar, ah varya cahil bunlar cahil kimse kimsenin neler yaşadığını bilmeden ne kadar cabuk yorum yapıyor nefret ediyorum böyle lerinden ama diliyorum ki sizin en yakın sürede evladınız olur
Cokkk sagolunnnn InsAllah sizin de en yakin zamanda bebeginiz olur
Bazilari anlamaz iste)) kenardan yorum yapmak ya insanlarin hayatlarina mudahele etmek o kadar kolay geliyorki)))

Cokkk sagolunnnn InsAllah sizin de en yakin zamanda bebeginiz olur
Bazilari anlamaz iste)) kenardan yorum yapmak ya insanlarin hayatlarina mudahele etmek o kadar kolay geliyorki)))
Amin inşallah emin olun bir gün kazanırsak iyi niyetimizden kazanıcaz ama allah bu çaresizliği kimseye vermesin artık eşimle bile kimseyle konuşmak gelmiyor içimden sadece buraya yazmak istedim belki halimi anlayan benimle aynı şeyi yaşayan birileri vardır belki diye..

ne zaman yazmak isterseniz yaza bilirsiniz siz tek degilsiniz bu arada hamile kalmak icin diyetler de denediniz mi? Akdeniz falan diyorlar

ne zaman yazmak isterseniz yaza bilirsiniz siz tek degilsiniz bu arada hamile kalmak icin diyetler de denediniz mi? Akdeniz falan diyorlar
Teşekkür ederim çok sağolun sizde yazabilirsiniz Akdeniz diyetlerini duydum çokta faydasının olduğunu gördüm arkadaslarımdan denesem aslında iyi olucak mesaj bölümünden size yazdım detaylı konuşuruz

Sagolun sizede cok gecmiş olsun. İnşallah ben dahil isteyen herkese saglıkla nasip eder

9 yıl uğraştım tam tamına. Sizin verdik dediğiniz uğraşın kat be kat fazlasını verdim. Yumurta takibi yaptım, aşılama yaptım, bitkiler ve kürler denedim, bir sürü testler yaptırdım, rahim filmleri, histeroskopi, defalarca negatif alınan transferler,yüzlerce iğne vurdum kendime ve doğuma kadar daha vurucak 80 iğnem var. Siz daha yolun başında vazgeçtim mi diyorsunuz? Peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…