HAMİLE KALAMIYORUM

seydakar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2024
20
13
3
30
Içimi dökmek için Bunları yazacağım bir buçuk yıldır emek veriyoruz uğraş veriyoruz bitkisel ilaç takviye gerekirse beni etkili dualar ama maalesef çocuğumuz olmuyor bir buçuk yıldır eşim sigara kullanıyor ama sigara da bir etken değil Sigara ve alkol içen nice insanların da çocuğu oluyor eşimin 38'de ileri hareketliliği benim adetim de bazen düzensiz oluyor tek sorun bu ve bu evliliği nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum ben çocuk sahibi olmak isterdim ama sanırım vazgeçiyorum bunca uğraşlarım çöpe gitti boşa gitti İyi olmak iyi olmaya çalışmak ve her şeyden de önemlisi güzel dileklerde bulunmak Bunların hepsi yersizmiş Ben isterdim ki kendi annem babamdan görmediğim sevgiyi eşimden Çoluk çocuk bu şekilde bir yoğun olsun ama maalesef olmadı olmuyor da sebebi de belli değil Allah benim durumumda olan nice bayan arkadaşlarıma yardımcısı olsun Herkese iyi geceler (vazgeçen kadın) ...

8.5 yıllık evlilikten yazıyorum , 5 düşük, sayısız tüp bebek tedavisi , sebepsiz infertilite.
Ama umut hala var içimde.
Rabbim'den umudumu kesmiyorum.

Siz de kesmeyin olur mu

Allah razı olsun sağolun ama ben artık istemeyi bırakıyorum bu yaşadıklarım bana ziyadesiyle yetti yordu canım aldıgım nefes bile ağır geliyor artık

Tüp bebek denediniz mi? Erkek de sigarayı bırakmak sperm kalitesini olumlu etkiliyor, eşiniz en azından 6 ay sigarayı bırakıp, takviye kullanmayı denesin. Sadece bitkisel tedavi ile olmaz, doktor tedavisi gerekirse tüp bebek. Ne çabuk pes edip , Karalar bağlıyorsunuz. Siz bu psikoloji ile hamileliği bile zor kaldırırsınız.

11 senelik evliyim
11 kere yumurta toplama
5 tüp bebek
3 düşük 1 kendiliğinden 2si kürtaj kalp durmasından.
Ve ilk tüp bebekte sonra son evre kansere yakalanıp yendim ki benim için yaşamaz denildi umut kesilmişti yinede vazgecmedim yendim bekleme sürem gecti tekrar tedaviye basladım 2 tutmayan 2 de kalbi duran düştügüm oldu
Ve halen vazgecmedim karalar baglamadım bebek sahibi olmaktan pes etmedim vazgecmedim yeniden baslıcam tedaviye.
Diyecegim o ki vazgecme Rabbim elbet güzelliklerini verir.

Son düzenleme:
Sınanmadığınız konular hakkında bence böyle ağır ve sitemli davranmayın ve içeriğini tam yazamadığım çok şey var karalar bağlamıyorum içimdekini paylasmak istedim.

Rabbim size evladın en güzelini en hayırlısını en sağlıklısını versin

Sınanmadığınız konular hakkında bence böyle ağır ve sitemli davranmayın ve içeriğini tam yazamadığım çok şey var karalar bağlamıyorum içimdekini paylasmak istedim.
Sizin sınanmanız kısa bir süre, insanlar 5,6 tüp bebek deniyor , siz kocakarı ilaçları dua ile olmadı diye perişan oluyorsunuz. Bi de sanki çocuğu isteme gerekçeniz bana çok sağlıklı gelmedi. Herşeyin hayırlısı …

Hanımefendi size sizin anladığınız şekilde konusayım ozaman 1.5yıldır doktorumuzun tavsiyesiyle ilaçlara dunyanın parasını verdik bitkisele ben daha yeni başladım testere dişli aslan pençesi civanperçemi bunları demleyip içiyorum . Her insanın sabırı bir değil her insan herşeyi kaldırmaz. Bazısı sabreder bazısı vazgeçer bu benim kişisel tercihim. Çok şükür eşimde alanında tahsili biri kendisi dahi bulamıyor sonucu neyden kaynaklı diye . İçeriğini bilmediğiniz ve anlatamadığım şeyleri bana bu şekilde anlatmak zorunda bıraktınız. Lütfen cümlelerinizde biraz daha itinalı davranın rica ediyorum

Senelerce uğrasan insanlar var bence tabiki yasadiklarinizi bilemem ama çabuk vazgectiniz ben kendimi anlatayım bu ara kıyas sevmediğim bir şey amacim kıyaslamak değil onu demek istiyorum ama benimkide oluyor ama düşük oluyor benim bir boş gebelik aslında doktor içerde gelişimi durmuştur dedi beslendiği damar vardı iki damar demişti doktor yolk kesesi falan vardı ama olmadı tabi düştü sonrasında kürtaj oldum sonraki gebeliğim bir sene sonra oldum umut doluydum ama oda bebek hiç bir şekilde yoktu ve kesem çok büyümüştü artı aşırı bir mide bulantısı hamileliğin iki katını yaşıyordum beni gören ne olmuş sana hastamisin diyorlardi gerçektende içimdeki zehir gibi bir şeymiş bende zehirleniyor dum resmen kesenin içinde kist dolu lezyonlar varmış aşırı mide bulantısı in sebebi beta bu mol gebelik de fazlasıyla artıyormus iki katı bende iki katı belirti gösteriyordum tabi bunu ultrasonda fark edemediler bazen fark ediliyor ama benimkj fark edilmedi sonrası patoloji sonucu çıktı doktor hemen filme gönderdi bir sene korun aksın zor bir sürec dedi bu hastalık metastaz yapıyor ciğer faln sicriyormus ve beni kişi sıçramamisti o zaman çok sevdim tabiki artı bunda betada düşmüyor benimhemen hemen yalan olmasında tam hatırlamıyorum 3 ayda dusmustü aradan aylar geçti 10 ayında tekrar bı hamilelik risk varmış tekrarlama ama bunsefer kimyasal oldu dedim yine vazgecmicem ama umudum kırıldımı en sonki kimyasal kırdı ama sadece kırdı paramparça olmadım o yüzden inşallah sağlıklo bebislerimiz olur sende umudunu kaybetme Allah büyük

Helal olsun

Bende öyle ama asla vazgecmem !!! Vazgecmiycem pes etmiycem olmuyor herseyim iyi ciktigi halde esiminde benimde yillardir olmadi kücücük yigenlerim evlendi hepsinin bebegi oldu teyzelik yaptim birkere aglamadim güclü kaliyorum benimde olucak allahima güveniyorum

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun kurban olduğum allah hızır gibi yetişsin imdadınıza çok üzüldüm. Rabbim en yakın sürede çocuk sahibi olmanızı nasip etsin bunu gönülden diliyorum benim çocukluk tramvalarım var isterdim ki eşim çoluk çocuğun kocaman aile olalım cunkü ben aile kurmak aile sevgisi çocuk vs bunlara hasret kaldım cocukken babamdan sebep ağır travmvalarım var sabır noktam sıfır... Bunu umut etmiştim çocuğumuz olur kocaman aile oluruz diye ama umudumun bittiği noktadayım çok uğraşlar verdik çok ama yok olmuyor

Senelerce uğrasan insanlar var bence tabiki yasadiklarinizi bilemem ama çabuk vazgectiniz ben kendimi anlatayım bu ara kıyas sevmediğim bir şey ama benimkide oluyor ama düşük oluyor benim bir boş gebelik aslında doktor içerde gelişimi durmuştur dedi beslendiği damar vardı iki damar demişti doktor yolk kesesi falan vardı ama olmadı tabi düştü sonrasında kürtaj oldum sonraki gebeliğim bir sene sonra oldum umut doluydum ama oda bebek hiç bir şekilde yoktu ve kesem çok büyümüştü artı aşırı bir mide bulantısı hamileliğin iki katını yaşıyordum beni gören ne olmuş sana hastamisin diyorlardi gerçektende içimdeki zehir gibi bir şeymiş bende zehirleniyor dum resmen kesenin içinde kist dolu lezyonlar varmış aşırı mide bulantısı in sebebi beta bu mol gebelik de fazlasıyla artıyormus iki katı bende iki katı belirti gösteriyordum tabi bunu ultrasonda fark edemediler bazen fark ediliyor ama benimkj fark edilmedi sonrası patoloji sonucu çıktı doktor hemen filme gönderdi bir sene korun aksın zor bir sürec dedi bu hastalık metastaz yapıyor ciğer faln sicriyormus ve beni kişi sıçramamisti o zaman çok sevdim tabiki artı bunda betada düşmüyor benimhemen hemen yalan olmasında tam hatırlamıyorum 3 ayda dusmustü aradan aylar geçti 10 ayında tekrar bı hamilelik risk varmış tekrarlama ama bunsefer kimyasal oldu dedim yine vazgecmicem ama umudum kırıldımı en sonki kimyasal kırdı ama sadece kırdı paramparça olmadım o yüzden inşallah sağlıklo bebislerimiz olur sende umudunu kaybetme Allah
Çok geçmiş olsun bende anlattim aşağıda benimde kayiplarim oldu benim sanki olucak gibi geluyor o yüzden isteyimde devam etmek oluyor Allah nasip eder isteyen herkese insallah vizede nasip eder Amin

İnşallah Allah nasip eder sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…