- 23 Ağustos 2020
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayatiminhayati50819
-
Uzun süredir deniyorsanız yani 1 yılı buldu ise eşiniz Bi sperm testi versin.Merhaba arkadaşlar, ben eşimle deniyorum bebeğim olmuyor, sonuç hep Negatif. Aderim düzenli 28 günde bir ader görüyordum. Bu ay 30 gün geciktim 31. Gün adet gördüm. Eşim hamilesin dedi ben hissetmiyorum demiştim, belirti yoktu. Doktorada gittim bir sıkıntı yok dedi herşey gayet normal. Bikac kişi bogurtlen koku kaynatıp içmemi söyledi? Siźce??
Şuan çoğu kişi sebepsiz kısırlıkla uğraşıyor.Buyuk ihtimal eşten kaynaklı.1 yıl olmuşsa infertilite bölümüne gidin. Eşiniz de ürolojiye... Es için DNA hasar testi faydalı olabilirMerhaba arkadaşlar, ben eşimle deniyorum bebeğim olmuyor, sonuç hep Negatif. Aderim düzenli 28 günde bir ader görüyordum. Bu ay 30 gün geciktim 31. Gün adet gördüm. Eşim hamilesin dedi ben hissetmiyorum demiştim, belirti yoktu. Doktorada gittim bir sıkıntı yok dedi herşey gayet normal. Bikac kişi bogurtlen koku kaynatıp içmemi söyledi? Siźce??
Nasıl yani?Şuan çoğu kişi sebepsiz kısırlıkla uğraşıyor.Buyuk ihtimal eşten kaynaklı.1 yıl olmuşsa infertilite bölümüne gidin. Eşiniz de ürolojiye... Es için DNA hasar testi faydalı olabilir
Ben kendime baktırdım, kan verdim ultrasondan baktı doktor. Bi sıkıntı çıkmadı. Kanda da aynı şekilde bi sıkıntı yok dedi, yumurtaliklari gayet iyi dedi,İlk başta eşiniz sperm testi yaptırsın üroloji bölümünden sonra sizde iyi bir doktor bulup bütün testlerinizi yaptırın ve rahim filmini öneririm size eğer 1 yılı geçmişse . Çoğu doktor buna gerek duymuyor başta ama tüpler tıkalıysa hiçbir tedavi sonuç vermez
Merhabalar, 22 yasindaym 1 buçuk buçuk yıl oldu evleneli.10 aydır deniyoruz. Doktora gittim testleri verdim, hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi, herşeyin gayet iyi dedi. Ama Rahim filmine henüz hiç gitmedimSelam canım. Öncelikle kaç yaşındasın. Kaç yıllık evlisin. Ne kadar zamandır deniyorsun. Doktora gidip hormon testlerni sperm testlerini yaptırdın mı rahim filmini çektirdin mi
Sizde bir sorun görülmediyse rahim filminden önce eşiniz mutlaka sperm testi yaptırsın sorun hep kadında aranıyor fakat eş kaynaklı da bir problem olabilir canımMerhabalar, 22 yasindaym 1 buçuk buçuk yıl oldu evleneli.10 aydır deniyoruz. Doktora gittim testleri verdim, hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi, herşeyin gayet iyi dedi. Ama Rahim filmine henüz hiç gitmedim
Bana da hep sorun yok diyolardı herşey yolunda diyorlardı amh 0.81 çıkmasına rağmen. Başka doktora gittim direk tüp bebek dedi vakit kaybetmeden. Gelecek ay başlıyorum. Doktor çok önemliMerhabalar, 22 yasindaym 1 buçuk buçuk yıl oldu evleneli.10 aydır deniyoruz. Doktora gittim testleri verdim, hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi, herşeyin gayet iyi dedi. Ama Rahim filmine henüz hiç gitmedim
Evet hatta bı doktor yüzde 60 erkekten kaynaklı demişti Zahide yetişte. Amh biraz düşükse hemen kadına atıyorlar. Sperm kaliteli oldumu çabuk hamile kalınıyor.Sizde bir sorun görülmediyse rahim filminden önce eşiniz mutlaka sperm testi yaptırsın sorun hep kadında aranıyor fakat eş kaynaklı da bir problem olabilir canım
Evet nedense erkekler hep 2. plana atılıyor 6 ay yumurtlama günü değerlendirilip hamile kalınmadıysa ve kadında problem yoksa erkeğin sperm vermekten başka çaresi yokE Evet hatta bı doktor yüzde 60 erkekten kaynaklı demişti Zahide yetişte. Amh biraz düşükse hemen kadına atıyorlar. Sperm kaliteli oldumu çabuk hamile kalınıyor.
Olmaması için bi sebep yoksa eşiniz iyi bı ürologa gitsin.Sperm testleri hasarı göstermiyor. Hoş 10 ay olmuş rezerv iyiyse bekletirler sizi. Sizde kesinlikle bı rahim filmi çektirip öyle bekleyin.Ben 36 yaşındayim iki yıldır bekletiyorlar.Nasıl yani?
Sperm kolay bulunuyor diye önemsemiyorlar Ama sonuçta sperm yüzünden olmuyorEvet nedense erkekler hep 2. plana atılıyor 6 ay yumurtlama günü değerlendirilip hamile kalınmadıysa ve kadında problem yoksa erkeğin sperm vermekten başka çaresi yok
Bana da öyle dendi ama kendim rahim filmi çektirdim ve 1 tüp kapalı çıktı meselaBen kendime baktırdım, kan verdim ultrasondan baktı doktor. Bi sıkıntı çıkmadı. Kanda da aynı şekilde bi sıkıntı yok dedi, yumurtaliklari gayet iyi dedi,
Merhaba canim. Muhakkak tuplere ve esinin sperm degerlwrine baktir. Egerki tupler tikaliysa adetin saat dakikliyi ile bile olsa hamile kaljnmaz. Cunki yumurtayla sperm bulusmaz. Merak etme tikali olsa bile cozumu var. Sperm kalitesi yoksa zaten malum mesele gebelik oluşmaz. Sakin ihmal etmeyin bu iki unsuru. InsaAllah kisa zamanda hamile kalirsiniz hayirlisiylaMerhabalar, 22 yasindaym 1 buçuk buçuk yıl oldu evleneli.10 aydır deniyoruz. Doktora gittim testleri verdim, hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi, herşeyin gayet iyi dedi. Ama Rahim filmine henüz hiç gitmedim
0.81 anh nedirBana da hep sorun yok diyolardı herşey yolunda diyorlardı amh 0.81 çıkmasına rağmen. Başka doktora gittim direk tüp bebek dedi vakit kaybetmeden. Gelecek ay başlıyorum. Doktor çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?