Benim esimde de varikosel var ve sperm hizi ile morfolojisi dusuk cikti varikoselden dolayi. Siz de baktirdiniz mi detayli? 2 senedir ugrasiyoruz biz de 1 kere dusuk yaptim 3 ay once.
Çektirdim sadece omtohap var dedi fitil verdi ama kullanmadım ben annem rahatsizlandi reçetenin tarihi geçti üstüne düşmedim bir daha ıntihap da büyük etkenmis doktora da gidemiyorum şuan virüs sebebiyleRahim filmi falan çektirdiniz mi ?
Inşallah amin canımKimyasal gebelikle sonlandı o. Şimdi tekrar istiyoruz inşallah. Allahım hayırlı sağlıklı nasip etsin isteyen herkese inşallah
Evet tüplerde iltihap sıvı falan olursa gebelik olmuyor. En kısa sürede gidip tekrar alın ilacınızıÇektirdim sadece omtohap var dedi fitil verdi ama kullanmadım ben annem rahatsizlandi reçetenin tarihi geçti üstüne düşmedim bir daha ıntihap da büyük etkenmis doktora da gidemiyorum şuan virüs sebebiyle
çocuksuzda yaşayanabilecegini hayatın öylede gidebilecegini hatta daha rahat bi hayatın olacagını düşünürsen stresin azalır . Öyleyapmıştım 2. ay hamile kaldım. Arkadaşım da o şekilde hamile kaldı doğum yaptı yakın zamanda kesinlikle en büyük sebebi stresssss.....Süre 2 yıl olunca stres yapmamak elimde olmuyor strese bağlı da olabilir denerim
Ovülasyon pik yaptigi gun, o günden öncesi pikin ertesi gününü degerlendirmek en onemlisi zaten. Siz de degerlendirmissiniz insallah hayirlisiyla tutarMrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda yani dün akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.dun değil ama bugünü değerlendirdik.tutma şansı varmi
Inşallah tutar paylaşırım sizlerledeOvülasyon pik yaptigi gun, o günden öncesi pikin ertesi gününü degerlendirmek en onemlisi zaten. Siz de degerlendirmissiniz insallah hayirlisiyla tutar
ovulasyon testi kullanmadan yumurtalama gününü bilemezsin. birincisi test kullan ikincisi sperm arttırıcı bitkisel kür yada kuruyemiş kullanınMerhaba ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır çocuğum olmuyor hastaneye gittim sıkıntı yok dendi esimdede aynı şekilde esimde varikosel var ama çocuk için engel değil dendi regli takvimi var telefondan takıp ediyorum düzenli 2 günde bir ilişkiye de giriyorum ama çocuğum olmuyor arkadaşlar bu tarz sıkıntı yaşayan çözüme ulaşan arkadaşlar dönüş sağlasın bana milletin çocuğunu seviyorum gidip gelip
Stres yapma stres çok etkiliyor benim de 1.5 sene olmadı en son rahim filmi cekilicektim sadece filme odaklandım regl günümü bekliyordum ama hamile olduğumu öğrendim. Malesef düşükle sonuclandiMerhaba ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır çocuğum olmuyor hastaneye gittim sıkıntı yok dendi esimdede aynı şekilde esimde varikosel var ama çocuk için engel değil dendi regli takvimi var telefondan takıp ediyorum düzenli 2 günde bir ilişkiye de giriyorum ama çocuğum olmuyor arkadaşlar bu tarz sıkıntı yaşayan çözüme ulaşan arkadaşlar dönüş sağlasın bana milletin çocuğunu seviyorum gidip gelip
Bence kan vermelisiniz en kesin sonuç.Bugun sizinki gibi silik çıktı benim testim 2.'yi de yaptım heyecana kapılıp.Kan verdim negatif malesef.O yüzden bence kan verin netlesir sizde emin olursunuzMerhaba arkadaşlar bende daha önce kimyasal gebelik yaşadım şu an yine bi gebelik var ama ne olduğunu bilmiyorum yine aynı şeyler olursa diye kan testi veremiyorumsonuçlarım silik malesef bana yardım edin lütfen
Merhaba ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır çocuğum olmuyor hastaneye gittim sıkıntı yok dendi esimdede aynı şekilde esimde varikosel var ama çocuk için engel değil dendi regli takvimi var telefondan takıp ediyorum düzenli 2 günde bir ilişkiye de giriyorum ama çocuğum olmuyor arkadaşlar bu tarz sıkıntı yaşayan çözüme ulaşan arkadaşlar dönüş sağlasın bana milletin çocuğunu seviyorum gidip gelip
Ondan da korkuyorum değerler düşük çıkarsa diye biraz daha beklemek istiyorum kimyasal gebelikten korkuyorumBence kan vermelisiniz en kesin sonuç.Bugun sizinki gibi silik çıktı benim testim 2.'yi de yaptım heyecana kapılıp.Kan verdim negatif malesef.O yüzden bence kan verin netlesir sizde emin olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?