Hamile kalamıyorum

Cok teşekkür ederim canım allah razı olsn bilgileriniz icin

Bu ilacı banada yazdılar kistin vs mı vardı yada adetinde Bı degısıklık yaptımı

Merhabalar ben 1,5 senedir evliyim bebek istiyoruz 2aydır deniyoruz ama 2aydır adet görüyorum doktora gittik muayene oldum bana doktorum sol yumurtalık biraz tembel ama ilaç kullanılacak bir durum yok dedi 6ay deneyelim dedi 2gunde adetim gecikmişti bir an ümitlendim ama değilmiş sizce neden olmuyo kii

Ben ilacı henüz kullanmadım yanı cok bılmedıgım ıcın benımde kıstım yok ama verdıler
Işte bende bilmiyorum 3 ay kullandım adetim daha da azaldı 3 ay önce kullanmadan önce hormon değerlerim normaldi yani doktor öle söylemişti sonra ilacı kullandıktan sonra tekrar başka bir doktora gititm hormon testi yaptırdım lh fsh yüksek cıkmış sizce ilaçla alakası olabilir mi

Daha 10 aylık evlisin, çok gençsin ve hamile kalamıyorum diyorsun bu ne sabırsızlık?
31 yaşındayım, 3 senelik evliyim ve “2 senedir” hamile kalamıyorum. Testlerde de herşey sorunsuz olmasına rağmen. Az daha sabır

Offf hayatini, eşini, evliliğini yasaaaaaa..... Olur rabbimin izniyle sen zevk almaya bak

Merhaba tam olarak nerde acaba orası ben istanbuldayım yumurtalık rezervi azlığı piko başlangıcı var gercekten alternetif tıp a güvenim sonsuz tüp bebek diyorlar di bana da esim 1 seneyi aşkın yurt dışında 5 ayda bir 15 gunluge geliyor fakat 4 ay sonra kesin dönüş yapacak kısmetse bana da adresi verirmisiniz

Ben faceden buldum canım yanıklar baharat yazarsan çıkıyor ordan numarası falan var mesaj atabilirsin

3 ay veya 10 ay hamile kalmadim hala diyenlere guluyorum resmen :) dr lar bile 1 sene korunmasiz iliskiden sonra olmazsa gel diyorlar ha diyince olmuyor ben 4 yillik evliyim hic korunmadik Allah bu zaman nasip etti bize.Biz hic stres yapmadik olsada olur olmasada olur dedik biraz kendinizi dinlemeyi birakin hayatin tadini cikarin.

Pendik te Facebook tan arastırın direk cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…