Cok teşekkür ederim canım allah razı olsn bilgileriniz icinIlacin ne ise yaradigini ve icerigini bilmiyorum cnm ama sorun yokken ilac verilmesine karsiyim. Bana yillarca klomen femara ve asilama icin biton igne dayadilar. Sonuc duba gibi oldum. Yumurtlamam duzenliydi adetlerimde ayni sekilde spermlerde de sorun yoktu. Ama olmuyordu.
Yani eger ki 2 sene olmassa bir tup bebek uzmanina basvurun onlar daha detayli arastirma yapiyolar.
Cok teşekkür ederim canım allah razı olsn bilgileriniz icin
Yanıklar baharat facebookdan bakınFace de ne yaziyo ismi ne tam olarak
Teşekkür ederimYanıklar baharat facebookdan bakın
Bu ilacı banada yazdılar kistin vs mı vardı yada adetinde Bı degısıklık yaptımıMerhaba arkadaşlar
Ben 10 aylık evliyim yaşım 24 evlendikten sonra 2 ay flan adet düzensizlikleri yaşadım sonra âdetlerim düzeldi. Sonra bir doktora gittim doktor bana cyclo progynova ilaçi verdi 3 ay kullandım bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğimi söyledi ayrıca hormon testlerim normaldi Daha sonra yeni bir özel doktora gittim bu sefer lh 12 fsh 10 cıktı galiba biraz bozulmus hormonlarım. Bu ilaçtan kaynaklı olabilir mi Bu seferki doktor yine aynı ilacı verdi 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım (başka bir devlet hastanesindeki doktor kullanma demişti bu ilaci)
Kistim yoktu ama ilacı kullandiktan sonra adetim çok azaldı 2 3 günde bitiyordu senin de mi öyleydiBu ilacı banada yazdılar kistin vs mı vardı yada adetinde Bı degısıklık yaptımı
Ben ilacı henüz kullanmadım yanı cok bılmedıgım ıcın benımde kıstım yok ama verdılerKistim yoktu ama ilacı kullandiktan sonra adetim çok azaldı 2 3 günde bitiyordu senin de mi öyleydi
Işte bende bilmiyorum 3 ay kullandım adetim daha da azaldı 3 ay önce kullanmadan önce hormon değerlerim normaldi yani doktor öle söylemişti sonra ilacı kullandıktan sonra tekrar başka bir doktora gititm hormon testi yaptırdım lh fsh yüksek cıkmış sizce ilaçla alakası olabilir miBen ilacı henüz kullanmadım yanı cok bılmedıgım ıcın benımde kıstım yok ama verdıler
Merhaba tam olarak nerde acaba orası ben istanbuldayım yumurtalık rezervi azlığı piko başlangıcı var gercekten alternetif tıp a güvenim sonsuz tüp bebek diyorlar di bana da esim 1 seneyi aşkın yurt dışında 5 ayda bir 15 gunluge geliyor fakat 4 ay sonra kesin dönüş yapacak kısmetse bana da adresi verirmisinizMerhaba eğer Anadolu yakasında iseniz lütfen yanıklar baharat taki Ahmet beyi bulun Allahı izni ile herkese şifa dağıtıyor herkes bebekleri ile tesekküre geliyor birine bahsetmiştim şimdi bana cok dua ediyor sizde edersiniz inş face de var bakın bütün gebe kalanlar yazmıs hersey doğal. Bazen sıra bile oluyor yerinde aktar dükkanı.
Ben faceden buldum canım yanıklar baharat yazarsan çıkıyor ordan numarası falan var mesaj atabilirsinMerhaba tam olarak nerde acaba orası ben istanbuldayım yumurtalık rezervi azlığı piko başlangıcı var gercekten alternetif tıp a güvenim sonsuz tüp bebek diyorlar di bana da esim 1 seneyi aşkın yurt dışında 5 ayda bir 15 gunluge geliyor fakat 4 ay sonra kesin dönüş yapacak kısmetse bana da adresi verirmisiniz
Teşekkür ederim inşallah bi faydası olurBen faceden buldum canım yanıklar baharat yazarsan çıkıyor ordan numarası falan var mesaj atabilirsin
Rica ederim insalah allahın izniyle faydası olurTeşekkür ederim inşallah bi faydası olur
Pendik te Facebook tan arastırın direk cıkıyorMerhaba tam olarak nerde acaba orası ben istanbuldayım yumurtalık rezervi azlığı piko başlangıcı var gercekten alternetif tıp a güvenim sonsuz tüp bebek diyorlar di bana da esim 1 seneyi aşkın yurt dışında 5 ayda bir 15 gunluge geliyor fakat 4 ay sonra kesin dönüş yapacak kısmetse bana da adresi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?