Eşim de baktirdi herhangi bir sorun yokmuşBirde eşiniz kontrol edilsin bence. Bazen kadında hiç bir sıkıntı olmuyor, boşuna hormon hapı kullanıyorlar.
Amin amin allah razı olsn çok saolun rahatlattiniz beni peki hayıt tohumunu kullaniyim mi sizce forumlardan gördüm de hormonları düzeltir mi acabaAllah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacaktır.Olmuyor bu ay da olmadı acaba ne zaman olacak diyerek özellikle de yumurtlama döneminde kendinize stres yaptıysanız o yüzden de olmuyor olabilir.Burada okuduklarımın yarısı ne zaman düşünmeyi bıraktık o zaman oldu diyenlerden ibaret.Allah tez zamanda nasip etsin inşallah bol bol dua edin meryem suresi okuyun.Tıbbi olarak gerekli şeyleri de ihmal etmeden tabii
Erhwbq İstanbul Anadolu yakasında sitenizMerhaba arkadaşlar
Ben 10 aylık evliyim yaşım 24 evlendikten sonra 2 ay flan adet düzensizlikleri yaşadım sonra âdetlerim düzeldi. Sonra bir doktora gittim doktor bana cyclo progynova ilaçi verdi 3 ay kullandım bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğimi söyledi ayrıca hormon testlerim normaldi Daha sonra yeni bir özel doktora gittim bu sefer lh 12 fsh 10 cıktı galiba biraz bozulmus hormonlarım. Bu ilaçtan kaynaklı olabilir mi Bu seferki doktor yine aynı ilacı verdi 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım (başka bir devlet hastanesindeki doktor kullanma demişti bu ilaci)
Merhaba arkadaşlar
Ben 10 aylık evliyim yaşım 24 evlendikten sonra 2 ay flan adet düzensizlikleri yaşadım sonra âdetlerim düzeldi. Sonra bir doktora gittim doktor bana cyclo progynova ilaçi verdi 3 ay kullandım bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğimi söyledi ayrıca hormon testlerim normaldi Daha sonra yeni bir özel doktora gittim bu sefer lh 12 fsh 10 cıktı galiba biraz bozulmus hormonlarım. Bu ilaçtan kaynaklı olabilir mi Bu seferki doktor yine aynı ilacı verdi 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım (başka bir devlet hastanesindeki doktor kullanma demişti bu ilaci)
Merhaba arkadaşlar
Merhaba eğer Anadolu yakasında iseniz lütfen yanıklar baharat taki Ahmet beyi bulun Allahı izni ile herkese şifa dağıtıyor herkes bebekleri ile tesekküre geliyor birine bahsetmiştim şimdi bana cok dua ediyor sizde edersiniz inş face de var bakın bütün gebe kalanlar yazmıs hersey doğal. Bazen sıra bile oluyor yerinde aktar dükkanı.Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Işte bilmiyorum bana da o saçma geldi o yüzden bu sefer kullanma kararı aldim kafam çok karıştıNeden bu kadar cabuk ilaç başlatma geregi duydu ki ???
Istanbulda değilim malesef Peki bir bitki mi veriyor yani ismi var mıMerhaba eğer Anadolu yakasında iseniz lütfen yanıklar baharat taki Ahmet beyi bulun Allahı izni ile herkese şifa dağıtıyor herkes bebekleri ile tesekküre geliyor birine bahsetmiştim şimdi bana cok dua ediyor sizde edersiniz inş face de var bakın bütün gebe kalanlar yazmıs hersey doğal. Bazen sıra bile oluyor yerinde aktar dükkanı.
ArIstanbulda değilim malesef Peki bir bitki mi veriyor yani ismi var mı
Face de ne yaziyo ismi ne tam olarakAr
Arayın hic para düşkünü bir insan değil yardımcı olmaya çalışır ama tahlilleri görmek ister face ine bakın hemen
Işte bilmiyorum bana da o saçma geldi o yüzden bu sefer kullanma kararı aldim kafam çok karıştı
Sperm bakildi Hormon bakıldı ilk zamanlar da bir sorun yoktu sonra 3 ay bu ilacı kullandıktan sonra tekrar bir doktora gidince hormon lh 12 fsh 10 olmus anlamadım neden böyle birşey oldu yine bu ilacı verdi Ama ben kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım normal miYani duzenli adet oluyorsaniz hormon bakilir yumurtlama takibi yapilir. Hamile kalamadiysaniz sperm bakilir rahim filmi cekilir.
Sperm bakildi Hormon bakıldı ilk zamanlar da bir sorun yoktu sonra 3 ay bu ilacı kullandıktan sonra tekrar bir doktora gidince hormon lh 12 fsh 10 olmus anlamadım neden böyle birşey oldu yine bu ilacı verdi Ama ben kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?