- 28 Mart 2017
- 76
- 27
- 8
- Konu Sahibi matmazel16
-
Amin canim insallah ya artik mujdeli haberi aileme vermeyi cok istiyorum persembe gunu adet gunum ama sabredemiorm esime test yapalm dedim ama oda tek cizgiyi gorunce moralim bozuluyor diye almak istemior beklemekten baska care yok kendimi dinlemiyim diorm ama elimde de degil kiaminnn cnm insallaah bennimde hic bi sorun olmamasina ragmen hamile kalamiyorum rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimizi bos birakmasin insallah
Merhaba, siz ve eşiniz tüm tahlilleri yaptırdınız, normal çıktı ve ona rağmen mi olmuyor?arkadaşlar merhaba
benim de herkes gibi sorunum hamile kalamama nedenini bilmiyorum doktora gittim her şey normal dedi 10 aydır deniyoruz yumurtlama günlerime de dikkat ediyorum ama bir türlü olmuyor adetim yaklaşırken bende bi belirtiler başlıyor bel ağrısı kasık ağrısı ama sonuç hüsranşimdi de adetime 5 gün kaldı sol kasığımda ağrı var sürekli uykum geliyor gibi halsizim ama ümitlenemiyorum acaba psikolojik mi bu belirtiler diyorum. herkes ilk belirti olarak göğüslerinin acıdığını söylemiş bende öyle bir belirti yok biliyorum herkese göre değişir kimisi hiç bir belirti olmadan öğreniyor hamileliğini ama bendeki sadece bir umut işte allah isteyen herkese göstersin anneliği inşallah bizlere de
Evet canim gunler gecmiyo sanki insallah bu ay nasip olur gercekten boyle beklemek cok zormusaynen cnm ya elimizde degilki cok istiyorz cunku benimde 10 gundur beyaz sumuksu akintim var bazen umitleniyorm acaba hamilelik belirtisi mi sonra da umitlenmek istemiyorm adete 10 gun var daha test icin cok erken ama bi yandan yapmak istiyorum bi yandanda tek cizgi gormekten korkuyorm
Evet canim doktor her sey normal dedi ama allah nasip etmedi cok dua edioyorum insallah bu ay olurMerhaba, siz ve eşiniz tüm tahlilleri yaptırdınız, normal çıktı ve ona rağmen mi olmuyor?
İnşallah olur. Olacaktır elbet, her şey normal ise neden olmasın, vaktini bekliyodur:)Evet canim doktor her sey normal dedi ama allah nasip etmedi cok dua edioyorum insallah bu ay olur
inşallah olur allah isteyen herkese bana da nasip etsin ya 3 gün kaldı ama hiç bir belirti yok bu ayda olmayacak diye korkuyorumİnşallah olur. Olacaktır elbet, her şey normal ise neden olmasın, vaktini bekliyodur:)
bata kaç günün kaldı canımbenimde sadece akintim cok belirtimi bilmiyorm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?